kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

2 astsubayın cesedi bulundu

Yeni Haber
Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Eskihisar köyü açıklarında deniz bisikletinin alabora olması sonucu kaybolan 2 astsubayın cesedi, denizden çıkarıldı.

Arama kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, deniz bisikletinin alabora olması sonucu kaybolan astsubaylardan önce Gebze Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Mehmet Doğan Köksal'ın, ardından da Hakkari'den izne geldiği öğrenilen Jandarma Astsubay Ali Kızıltaş'ın cesedine ulaşıldı.Cesetler, Gebze Fatih Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yüzerek karaya çıkmayı başaran Barış Güçlü, Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından olay yerine gelerek, arama çalışmalarını izledi.

Jandarma astsubaylar Mehmet Doğan Köksal ve Ali Kızıltaş, arkadaşları Barış Güçlü ile Eskihisar köyünden gece yarısından sonra deniz bisikletiyle denize açılmış, bisikletin alabora olması sonucu Köksal ve Kızıltaş kaybolmuş, Güçlü yüzerek karaya çıkmıştı.

Güçlü'nün jandarmaya haber vermesi üzerine, sahil güvenlik, deniz polisi, dalgıçlar ve sivil savunma ekipleri ile bir askeri helikopter olay yerinde arama çalışmalarına başlamıştı.

(AA)