kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Tuna Kiremitçi ile İclal Aydın, sade bir törenle kasım ayında evlenmişti.

Tuna Kiremitçi kızdı 'Öfkeliyim çünkü...'

Tuna Kiremitçi, bir sergi için eski eşinin ve oğlunun fotoğraflarını çekmesi yüzünden eşi İclal Aydın ile ayrıldığı iddiasını yalanladı..
Gamzeli çift olarak anılan yazar Tuna Kiremitçi ile gazeteci İclal Aydın'ın ayrıldıklarını açıklamalarının ardından ortaya atılan iddia, Kiremitçi'yi çileden çıkardı. Yazarın, bir derginin düzenlediği "Babaların Gözünden Anneler" adlı sergi için eski eşi Yasemin Hanım ile üç yaşındaki oğlu Can'ı fotoğraflamasının evliliğini bitirdiği ileri sürülmüştü. İddiaya göre Tuna Kiremitçi, bu etkinliğe katılacağını İclal Aydın'a söylememiş, durum ortaya çıkınca da eşi ile ayrılık noktasına gelmişti.

FAŞİZAN TAARRUZ'

Tuna Kiremitçi, bu iddiayı basına gönderdiği bir açıklama ile yalanladı. Tuna Kiremitçi, beş buçuk ay önce evlendiği İclal Aydın ile ayrılmalarının bu fotoğraflarla ilgisi olmadığını söyleyip, iddiaları "saçma sapan bir senaryo" olarak niteledi. İşte Kiremitçi'nin kaleminden yalanlama: "Öfkeliyim, çünkü ben ve yakınlarım hakkında, saçma sapan bir senaryo uydurulmus durumda. Öfkeliyim, çünkü evlatlarını mutlu etmeye çalışan iki anne, benim kişiliğim üzerinden mağdur ediliyor. Öfkeliyim, çünkü 'Babaların Gözünden Anneler' gibi çok emek verilmiş, değerli bir proje bile buna alet edilmek isteniyor. Öfkeliyim çünkü 15 yılımı verdiğim edebiyat hayatım, faşizan bir taarruz altında. Bunun için ilk ve son defa açıklamak istiyorum; İclal Aydın'la olan ayrılığımızın benim eski eşimle, çocuğumla ya da 'Babaların Gözünden Anneler' projesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Olamaz da. Bu memleketin kimseye haksızlık etmemiş bir yazarı olarak, gerekli özrün dilenmesini beklemek hakkımdır diye düşünüyorum."
Haberin fotoğrafları