kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
* Tüketim ürünleri grubunda planlarınız neler? Kağıt kuruluşumuz Avrupa'nın en büyük ilk 3 kağıt kuruluşundan birisi. Türkiye'de yüzde 50 pazar payına sahibiz. Burada da global pazarın içinde oyuncu olmaya oynuyoruz. 100 bin ton kapasitemizi 160 bin tona çıkarmak istiyoruz. Bunun için yatırım yapıyoruz Manisa'ya.

* Satın almalar olacak mı? Ev dışı kullanım dediğimiz, otel, işyeri gibi alanlardaki kullanımlarda Türkiye'nin çok hızlı bir büyüme trendi yakaladığını görüyoruz. Raflarda satılan hızlı tüketim ürünlerinde marka ve firma satın almalarına bakıyoruz. İç pazara yönelik bu satın almalar, kişisel bakım ürünlerinde, temizlik ürünlerinde ya da kuru gıda alanında da olabilir. Türkiye'nin en büyük satış ve dağıtım ağına sahip olmamız avantaj.

* Kaynak teknolojisinde de yatırım ya da satın alma olacak mı? Kaynak teknolojisinde son 2 yılda Türkiye'nin lideri olduk. Üretimi yüzde 50 artırdık. Çevre coğrafyamızda varlığımızı hızla artırmak istiyoruz, bunun için yurt içi ve dışında yine satın almalar öne çıkacak.