kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
‘BU, O DEĞİL’ Hakim Murat Yıldız, Derya Kıyançiçek’in internette fotoğrafını gördüğü kadın olmadığını iddia ediyor.

'İnternette görüp evlendiği eşinin saçlarını koparmış'

Nazan ERDEM / MERKEZ
Hâkim Yıldız'ın internette tanışıp 18 gün evli kaldığı eşinin arkadaşı: "Yıldız eşini dizlerine yatırıp saçını koparıyormuş" dedi..
İnternette chat yaparken tanışıp, bir ay içinde evlenen hâkim Murat Yıldız ile Adanalı üniversite öğrencisi Derya Kıyançiçek Yıldız'ın boşanma davasının görülmesine dün devam edildi. Adana 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davada ifade veren Derya Kıyançiçek Yıldız, 18 günlük evliliği boyunca aşağılandığını iddia ederek, "İnternetten gönderdiğim fotoğrafın başkasına ait olduğunu söyledi. Mağdur oldum. Boşanmak istiyorum ama 77 bin YTL tazminat ve nafaka talebim var" dedi.

'SAÇLARI KOPUKTU'

Davada dinlenen tanıklardan genç kızın ablası Hatice Ünal Doğan, "Kardeşimin saçlarının kulak arkası kısımlarından yolunarak koparıldığını gördüm" derken, arkadaşı Handan Kavluk "Derya, hâkim beyin kendisini dizine yatırıp saçlarını kopartarak, 'Acıyor mu' dediğini anlattı" dedi. Abla Doğan ayrıca, hakim Murat Yıldız'ın evlenene kadar kardeşine ve kendilerine çok iyi davrandığını evlendikten sonra tavrının değiştiğini söyleyerek, "Kardeşime zorla tacizde bulunup, şiddet uygulamış. Saçlarını yolup, 'Sen çirkinsin, kambursun' diyerek evde kapalı tutmuş" diye konuştu. Hâkim Murat Yıldız ise dilekçesinde, asıl hayalleri yıkılan kişinin kendisi olduğunu ileri sürerek "Eşimin bedensel bozukluklara ve deformasyonlara sahip olduğunu, evlilik mahremiyeti içinde fark ettim. Asıl hayalleri yıkılan, mağdur olan benim" dedi. Mahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Haberin fotoğrafları