kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Keremcem, hayranlarından gördüğü ilgiden hiç sıkılmadığını belirterek, "Kalabalık içinde yalnız kalma durumum yok ama müziğe bunu kabullenerek başladım" dedi.

Hayallerimin çok üstünde bir yerdeyim

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN
'İki Yabancı' ile ekranlara geri dönen Keremcem, sanat dünyasındaki hızlı yükselişini yorumladı: Hem müzik olarak hem de gösteri dünyasındaki yerim açısından; hayal ettiğimin çok çok üstündeyim. Bunun için her gün şükrediyorum!..
atv'nin beğeniyle izlenen yeni dizisi 'İki Yabancı'da; 'idealist doktor Cem' karakterini canlandıran Keremcem, çekimlere başlamadan önce bir beyin cerrahından doktorluk eğitimi aldığını söyledi. Yakışıklı oyuncu, "İğne nasıl yapılır, tansiyona nasıl bakılır, stetoskop nasıl tutulur öğrendim. Öğrendiklerimi de arkadaşlarımın üzerinde uyguladım" dedi. 'İki Yabancı'da genç oyuncu Hatice Şendil'le güzel bir çift oluşturan Keremcem'le; yeni dizisi, şarkıcılık ve idealleri üzerine konuştuk.

* 'Aşk Oyunu'ndan sonra yine romantik bir komedi ile ekranlara döndünüz... 'İki Yabancı' aslında romantik komedi değil; tam bir dram. Çok sıkı ve acılı bir hikayesi var. İç Anadolu'da geçen bir hikaye olduğu için Anadolu'nun sertliği var. Ama canlandırdığım 'Cem' karakteri, keskin zekalı biri olarak bu sertlikler karşısında zekasıyla, daha yumuşak ve esprili geçişler sağlıyor.

BEN İDEALİME ULAŞTIM

* Canlandırdığınız karakterle aranızda benzerlikler var mı? Cem'in zeki ve esprili geçişleri bana çok uzak değil. Benim de şiddete karşı bir tutumum vardır. Kenarından sıvışmayı severim; espriyle karıştırıp, göğsümde yumuşatıp öyle geri çeviririm.

* Rolünüze hazırlanırken, doktorluk üzerine bir eğitim dönemi geçirdiniz mi? Nasıl stetoskop tutulup kan alındığını, nasıl iğne yapılıp tansiyon bakıldığını öğrendim. Bunlarla ilgili bir beyin cerrahından 2-3 günlük eğitim aldım. Öğrendiklerimi de arkadaşlarımın üstünde uyguladım. (Gülüyor)

*
'Cem' idealist bir karakter. Peki sizin idealleriniz neler? İdealim şarkı söylemekti. Kendimle ilgili en büyük hayalim bir albüm yapmaktı. Kendi şarkılarımı insanlara duyurdum ve idealime ulaştım.

* Şarkı söylemenin dışında... Çocuklar ve yaşlıların acı çekmesine veya kötü koşullarda yaşamasına dayanamıyorum. Onlar için elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Zor durumdaki en az 100 yaşlının mutlu olabileceği bir ev yaptırmayı çok istiyorum. Umarım ömrüm yeter.

VAR YA DA YOK DEMEM!

* 'Aşk Oyunu'nda playboyluktan romantik bir gence dönüşen Sarp vardı. Bu dizide ise idealist bir doktor... Aslında 'Sarp' ile 'Cem' birbirinden ayrı karakterler değil çünkü ikisi de iyi insanlar. Sarp biraz daha saf, idealleri olmayan bir karakterdi. Cem ise Harward'da tıp okumuş idealist bir doktor; daha güçlü bir karakter. Bu diziyle insanların evlerine girmek istiyorum. 'Aşk Oyunu'nda bunu yakalamıştım. İnsanlar beni her yönümle evlerindeki bir birey gibi kabul etmişti. Bu yüzden 'İki Yabancı'da da iyi bir karakter çizmeyi istedim.

* Sarp çapkındı, Cem de öyle mi? Cem'in de kızlarla arası iyi... Ben de kendimi kızlardan çok uzak görmüyorum.

* Peki sizde durumlar nasıl? Ben hiç bu konularla magazinin içinde olmadım. Hiçbir zaman aşığım ya da değilim demedim. Benim tek yaptığım şey, hiçbir şey söylememekti. Çıkan haberlere yapabileceğim bir şey yok ama özel hayatımı paylaşmak istemiyorum ve paylaşılmasını da doğru bulmuyorum.

* Bu haberler neden çıkıyor o zaman? Bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Ama sevgilim var diye hayranlarımın beni bırakacağını da düşünmüyorum açıkcası. Öyle bir korkum yok. Bunlar hayatın gerçekleri ama bunları gündeme getirmek doğru değil bence.

* Şu an hayatınızda biri var mı? Cevap vermeyeceğimi biliyorsun... Var ya da yok demiyorum yine!

HER GÜN ŞÜKREDİYORUM

* Yeni albümünüz, hayranlarınızdan arzu ettiğiniz ilgiyi gördü mü? Albüm benim doğum günümde çıktı. Satışlar beklediğim gibi. Sürekli konserlere gidip geliyorum. İki haftada bir Almanya konserlerim oluyor. Onları ihmal etmek istemiyorum.

* Peki yeni klip projeniz var mı?