kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Mükremin bir genç kızı intihardan kurtaracak!

Mükremin, üç kişilikli, tuhaf bir genç kızı intihardan kurtarıyor. Ancak kızın gelişiyle mahalledeki ilişkiler bir anda arapsaçına dönüyor..
Karışık karakterleri, cesur insanları ve çok eğlenceli maceraları ile kahkahanın hiç bitmediği 'Bir Demet Tiyatro' yepyeni bölümüyle karşınızda. Bu akşam, yeni bir hayatın keyfini sürmeye başlayan Mükremin ve Tribüşon, kısa bir nostalji anı için, deniz kenarına inerler. Ancak macera onları yine bulacaktır!

ŞERMİYE-HÜLYA-NAZAN
Elinde ip bağladığı bir taş ile, Şermiye deniz kenarındadır! Şermiye bazen Hülya bazen Nazan olan karışık bir karakterdir. Ve elbette herkesin hayatını karıştıracaktır. İntihar girişiminde bulunan Şermiye-Hülya-Nazan, delikanlı Mükremin ve Tribüşon tarafından kurtarılır. Ancak kurtarma operasyonu Mükremin ve Şermiye- Hülya-Nazan'ın ortadan kaybolması ile sonuçlanır! Deniz kenarında kayıplara karışan Mükremin'i ve yanındaki meçhul kadını bulmak yine Lütfiye'nin başına kalır. Karışık karakterli insan Şermiye-Hülya- Nazan, önce Asuman'ın sinirlerini bozacak, düğün hazırlıklarına sekte vuracaktır. Asıl macera ise, Lütfiye'nin Tijar Bey ile bu genç kızı tanıştıklarını ve hatta ortada bir "aşk" olduğunu keşfetmesi ile başlar! Maceranın sonu Lütfiye'yi sahneye çıkaracak, oyuncu yapacaktır! atv 20.00