kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkan albümler

Ortaç'ın 'Altın remix'i herkesi coşturacak
Pop müziğin sevilen sesi Serdar Ortaç'ın son albümü 'Gold Remix' müzik marketlerdeki yerini aldı. Yurtiçi ve yurtdışında 4 ayrı stüdyoda hazırlanan albümde, Ortaç'ın 'Mesafe' adlı albümünde yer alan 8 şarkının remix'lerinin yanı sıra 3 yeni parça var. Albüm ritmik altyapısıyla dikkat çekiyor. Albüm Volga Tamöz, Mustafa Ceceli, Erhan Bayrak ve Erdem Kınay gibi birbirinden ünlü aranjörlerin imzasını taşıyor. Albümde ayrıca, Ortaç'ın 'Sor', 'Dansöz' ve 'Mesafe' adlı parçalarının klipleri de yer alıyor.

RomantikBora tam karşınızda

Romantik şarkıların sevilen sesi Bora Öztoprak, yepyeni bir albümle sevenleriyle buluşuyor. 'Tam Karşındayım' adlı albümde ünlü şarkıcının yeni şarkılarının yanı sıra 'Seni Seviyorum' ve 'Akdeniz Geceleri' gibi eski parçalarının yeni düzenlemeleri de yer alıyor. Seyhan Müzik ve 5. Boyut Müzik Yapım tarafından hazırlanan albümün prodüktörlüğünü Metin Soltay yaptı. Aranjörlüğünü ise Soner Kıvanç ve Fuat Bostanlı üstlendi. Albümün ilk klibi 'Ölmek Var Dönmek Yok' adlı parçaya çekildi.

Ajda'dan Sezen'e herkes bu albümde
Ossi Müzik'in uzun süredir beklenen 'Bir Zamanlar 3' adlı karma albümü çıktı. 21 parçanın yer aldığı albüm, bir zamanların en eğlenceli dans parçalarından oluşuyor. Albümün prodüktörlüğünü Hakan Eren yapıyor. Ajda Pekkan'ın 'Yere Bakan Yürek Yakan'ından Sezen Aksu'nun 'Vurdumduymaz'ına, Nükhet Duru'nun 'Söyletme Beni'sinden Nazan Şoray'ın 'Hal Hal'ına kadar birçok sevilen parçanın yer aldığı albüm bir Pop Müzik ansiklopedisi niteliği taşıyor.
Haberin fotoğrafları