kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Sette Halle ile flört ettim!

Sinemaseverlerin merakla beklediği, başrollerini Bruce Willis ve Halle Berry'nin oynadığı 'Kusursuz Yabancı' önümüzdeki cuma günü gösterime giriyor. Halle Berry ile oynamaktan çok memnun olduğunu dile getiren Willis, "İşim çok kolaydı. Rolüm gereği sete gidip Halle ile flört ediyordum" diye konuşuyor..
Revolution Stüdyoları'nın yapımcılığını üstlendiği, James Foley'in yönettiği 'Kusursuz Yabancı' önümüzdeki cuma günü Türk sinemaseverlerle buluşacak. Başrollerini Halle Berry ve Bruce Willis'in paylaştığı filmde, araştırmacı bir gazeteci olan Rowena Price'ın (Halle Berry), sektörün önde gelen reklam müdürlerinden Harrison Hill'le (Bruce Willis) bir cinayet sonucu kesişen yolları anlatılıyor.

ZORU SEVİYOR
Rowena Price, arkadaşının öldürülmesinin güçlü reklam müdürü Harrison Hill'le bağlantılı olabileceğini öğrenince, iş arkadaşı Miles Haley'nin (Giovanni Ribisi) yardımıyla kimlik değiştiriyor. Rowena, böylece avının etrafını dört bir yandan sarıyor ama zaman geçtikçe tek kimlik değiştirenin kendisi olmadığını keşfediyor. Oscarlı yıldız Halle Berry, rolü için şunları söylüyor: "Hepimiz karmaşık varlıklarız; her an farklı insanlarız. Örneğin bir kadın işte evindekinden farklı davranabilir. Hepimiz, en iyi arkadaşlarımızdan bile bir şeyler saklarız. Film bunun altını çiziyor." Berry canlandıracağı karaktere karşı bir çekim hissettiğini, bu karakterin daha önce canlandırdığı hiçbir karaktere benzemediğini söylüyor. "Eziyet çeken karakterleri canlandırmayı seviyorum" diyen Oscarlı aktris, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Biraz darbe yemiş, hırpalanmış karakterlerin beynine girmeyi seviyorum."

UTANMAZ BİR ROLDEYDİM
Filmde Oscarlı yıldıza Hollywood'un yetenekli aktörlerinden Bruce Willis eşlik ediyor. Berry, Harrison Hill'i canlandıran Bruce Willis'le çalışmanın ilham verici bir deneyim olduğunu söylüyor. Kadınlara düşkün bir reklam yöneticisi canlandıran Willis ise rolünü şu sözlerle anlatıyor: "Bence Hill kadınları seviyor; kendisini bir reklam yöneticisi olarak sektörün ve kariyerinin zirvesinde görüyor. Ben de artık orta yaşlıyım ve hayattan çok zevk alıyorum. Bana öyle geliyor ki, Harrison Hill de hayatından büyük keyif alıyor ve kendini yargılamıyor." Halle Berry gibi güzel bir yıldızla oynamanın kendisi için zevk olduğunu söyleyen Bruce Willis, "Bu kadar utanmazca flört edebildiğim roller nadiren karşıma çıkıyor. Pek zor bir iş değildi yaptığım; sete git ve Halle Berry ile flört et!"
Haberin fotoğrafları