kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Hülya Avşar'ın yeni albümü haziran ayında piyasaya çıkacak.

Yeni albümünde rock söyleyecek

Özlem AVCI-MAGAZİN
Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için ince eleyip sık dokuyor. Bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atan Avşar, repertuvarına rockçı Emre Aydın'ın 'Dokunma' adlı parçasını da ekledi..
Uzun zamandan beri müzik dünyasından uzak kalan ünlü sanatçı Hülya Avşar, haziran ayında çıkaracağı yeni albümü için çalışmalarına hız verdi. Güzel sanatçı yeni albümü için bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atarak, yeniden repertuvar çalışması yaptı.

Sevilen parçalar
Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu ile birlikte bir yemekte buluşan 'Avşar Kızı' yeni albümdeki şarkılarının seçiminde 'Minik Serçe'den yardım istedi. Geçtiğimiz aylarda "Tüm şarkılar ve besteler birbirine benziyor; şarkı seçemiyorum! Bu yüzden kaset çıkarmadım" diye açıklamalar yapan Hülya Avşar, yeni repertuvarına son günlerin sevilen parçalarını da ekledi. Kolay kolay şarkı beğenmeyen ve ayrıca yapımcı Erol Köse ile aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kasetini çıkarmakta geciken, güzel sanatçı yeni albümünde ilk kez rock bir parça söylecek.

'Dokunma' diyecek
Rock müziğin genç sesi Emre Aydın'ın 'Dokunma' isimli şarkısını seslendirmeye hazırlanan Avşar, ayrıca Ferhat Göçer'in 'Cennet' adlı hit parçasını da albümüne alacak. 'Avşar Kızı' haziranda piyasaya çıkması planlanan yeni albümünde; Sezen Aksu'dan da yeni bir parça seslendirecek.
Haberin fotoğrafları