kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Kate Middleton
'İkinci kez Diana vakası istemiyorum'
İngiliz Prens William'ın güzel sevgilisinden ayrılmasında son noktayı, paparazzilerin peşinden ayrılmadığı annesini örnek vererek Kraliçe Elizabeth'in koyduğu ortaya çıktı..
İngiliz Kraliyet tahtının iki numaralı vârisi Prens William ile 4 yıldır birlikte olduğu Kate Middleton'un ayrılması önceki gün dünya magazin basınına bomba gibi düştü. Ancak daha düne kadar haklarında "rüya gibi bir evlilik yapacaklar" söylentileri yapılan çiftin ayrılma kararının perde arkasında neler yaşandı? İngiliz News Of The World gazetesi, ayrılık konusundaki son 'kararın' 10 gün önce Kraliyet Ailesi'nin yaptığı bir toplantıda Kraliçe Elizabeth'in " Pişman olacağın bir evlilik yapma. İkinci bir Diana istemiyorum" demesiyle alındığını yazdı.

'HEYECANIMI KAYBETTİM'

Babası Prens Charles'ın toplantıda "Ya hemen evlen ya ayrıl" baskısı yapması üzerine William'ın "Ben yakın bir zamanda evlenmeyi düşünmüyorum" dediği öğrenildi. Önceki gece ayrılıktan sonra ilk kez arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkan William oldukça keyifli görünüyordu. Middleton ve ailesi ise basına konuşmayacaklarını açıkladı. Bu arada İngiliz Daily Mail gazetesi de William'ın sevgilisine ayrılık öncesi "İlişkimiz heyecanını yitirdi" dediğini yazdı.
Haberin fotoğrafları