kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
NURAN YILDIZ
Aklımdan Geçen
En güzel SMS: Seni Seviyorum
"Halkla İlişkilerde Yazı Teknikleri" dersinin başında yazının iletişime katkılarını tartışırız. Yazı, konuşmayı geyik muhabbetinden çıkarır. Yazı, kayıt demektir. İnkar edilmesi zordur. Çürütülmesi ancak başka bir yazıyla olur.
Bir telefon mesajına düşen "seni seviyorum" yazısı önemlidir. Söylenmesi zor, yazması kolay. Bu mesajı alan da bu mesajı silmez. "Beni seviyor" hatırlatması için zaman zaman açıp bakar. Cebinde durur, açar, okur. Anımsar, gülümser. Demiştin, dememiştin tartışmalarında açıp masaya koyar. Ötesi yoktur. Kulağa fısıldanan geçip gider.
Olan cep telefonu bozulunca olur. "Seni seviyorum" bozulan telefonda kalır. En pahalı telefonu alırsınız. Teknolojisi değil bozulmasını en aza indirmektir önemli olan. Mesajları saklamak için. Ama telefon bozulur.
Firma "değiştirelim" der. Kadın kabul etmez. Çünkü mesajlar yeni telefona kopyalanamaz. "Bu dursun böylece. Ama ben başka marka telefon almak istiyorum artık. Önemli mesajları sırf siz bu işi beceremiyorsunuz diye sürekli kaybedemem." Bu durum aynıyla yaşanmıştır.
Mektuplar tarih olsa da yerini telefon mesajları tutar, şimdilik.