kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
5 çocuklu Carlos aşka doymuyor
Yeni Haber
İspanya'nın Real Madrid takımında oynayan Brezilyalı yıldız futbolcu Roberto Carlos, eski sevgilisi Alessandra Martins'ten 5. çocuğuna daha yeni sahip olmuşken, yeni sevgilisi 2006 Brezilya güzeli Jade Borges ile basının karşısına çıktı.

Özel hayatı oldukça renkli olmasına karşın Beckham, Ronaldo gibi diğer yıldız futbolculara nazaran çok az paparazzi gündemine düşen Roberto Carlos, geçtiğimiz hafta kutladığı 34. yaşgününde 21 yaşındaki Jade Borges ile fotoğrafçılara poz verdi.

Geçtiğimiz haftalarda Brezilya'ya giderek yeni doğan ve Luca adı verilen 5. çocuğunu gören Roberto Carlos'un, basın karşısında hemen yeni sevgilisi 2006 Brezilya ve Amerika Kıtası güzeli Borges'i tanıtması şaşırttı.

Brezilyalı futbolcunun Madrid'deki bir otelde kutladığı 34. yaşgünü partisine, Real Madrid'in David Beckham, Emerson, Fabio Cannavaro, Ruud Van Nistelrooy, Michel Salgado gibi birçok yıldız futbocusu da katıldı.

Roberto Carlos'un 21 yaşında evlendiği ve 13 yıl sonra boşandığı Alexandra Pinheiro'dan 3, kısa süreli bir aşk yaşadığı gazetecilik öğrencisi Simone Hamilko'dan 1 ve 2006 yılında sadece 10 aylık birlikteliği bulunduğu Alessandra Martins'den de 1 çocuğu bulunuyor.

Real Madrid'den sezon sonunda ayrılacak olan ve transferde adı Fenerbahçe ile birlikte anılan Roberto Carlos, iki yıl önce verdiği bir röportajda, ''İnsanların beni sevgililerimle görmesi hoşuma gitmiyor. İmajımı korumaya çalışıyorum. Her zaman iyi bir baba ve evli olduğum zaman içinde iyi bir koca oldum. Özel hayatı değil futbolu konuşmayı seviyorum'' demişti.