kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri
Koltuk!..
"HIRSINDAN çatlasın düşmanlar
Benim de artık bir koltuğum var" diyorum günlerdir.
Özcan (Karamahmutoğlu) dedi ki, Muzo'ya.. "Senin spa yatar.." Muzo, bizim Muzaffer Yıldırım. Kanyon'da müthiş bir fitness center ve spa hazırlıyor, masajları ile.. Koltuk, spaya rakipmiş yani..
Cengiz (Özdemir) "Ben bunca yıl ne koltuklarda oturdum, böylesini ne gördüm, ne aklıma getirdim" dedi, maçı falan unutup, gözlerini kaparken..
Ertekin herkesten evvel gelip sıra kapmaya çalışıyor.. Ünal, Güven'den fırsat bulursa..
Son zamanlarda maçlara gelmekte nazlanan Emil, koltuğa oturdu ve dedi ki, "Hıncal Ağabey artık üçüncü lig maçı olsa gelirim.."
Maç bahane.. Koltuk şahane..
Futbolun tadı kaçınca, bizim evin maç müşterilerinde de azalma olmuştu. Fatoş'un yemekleri bile elde kalıyordu, sonra bu koltuk geldi..
Yasemin'le Gelişim'den meslekdaşım Taçnur (Aydın) aralarında anlaşıp bana bu sürprizi yapmışlar.. Gittim ki evde, televizyonun karşısında bu devasa şey duruyor.. Bre aman.. Zaten evde dönecek yer azalıyor, bu ne?..
Yasemin'i aradım.. "Hele bir oturun" dedi..
Oturdum..
Olmaz böyle şey.. Böyle masaj olmaz.. Hayır o titreşen koltuklardan değil.. Hava lastikleri ile ayak tabanınızdan, başınıza kadar her yeriniz ovuluyor, kanınız pompalanıyor.. Müthiş bir düşünce, müthiş bir dizayn.. Bilgisayar programlı.. Görmeyince anlatılmaz.. Gidip oturmanız ve denemeniz lazım.. Her eve de lazım, inanın..
Ares getirmiş koltukları.. Bağdat Caddesi, Çifte Havuzlar, Aziz Kaya İş Merkezinde..
0 216 411 74 02
"http://www.aresium.net"