kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Lisede seks CD'li şantaj skandalı
Şantaj yaptığı kızı dört öğrenciyle ilişkiye zorlayan liseli genç çektiği görüntüleri çoğaltıp satmaya çalışırken yakalandı..
Kayseri'de bir meslek lisesinde okuyan 16 yaşındaki İ.Ç., aynı okuldan devamsızlık nedeniyle tasdiknameyle uzaklaştırılan 16 yaşındaki E.K. adlı genç kızla 2 ay önce bir evde ilişkiye girdi. İlişkiyi cep telefonuyla kaydeden genç, kız arkadaşına bu görüntülerle şantaj yaparak 3 öğrenciyle daha ilişkiye girmesini sağladı.

CD SATMAK İSTEDİ
Daha sonra 4 genç, ilişki görüntülerini CD'lerle çoğaltıp diğer öğrencilere satmak istedi. Ancak olayın ortaya çıkması üzerine öğrenciler İ.Ç., H.Ö.Ş. (16), M.Ş. (14) ve A.D. (17) yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne götürülen öğrencilerden 14 yaşındaki M.Ş. savcılık tarafından serbest bırakılırken, diğer 3 öğrenci çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Öğrencilerin İncesu İlçe Çocuk Islah ve Tutukevi'ne gönderildiği belirtildi. Olayı doğrulayan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "Çok üzücü bir olay. Adli soruşturmanın yanı sıra konuyla ilgili idari soruşturma da sürüyor" dedi.