kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Şirketlerden
Tekstilde Türkiye ile Çin karşılaştırılmasın
Sabancı Holding şirketlerinden Yünsa'nın ortağı olduğu Uptown mağazası Adana'da açıldı. Sabancı Holding Tekstil Grubu Başkanı Yakup Güngör, tekstil sektöründe karamsarlık rüzgârlarının estirildiğine dikkat çekerek, Türkiye'nin ürettiği malların, Çin'e göre daha kaliteli ve çeşitli olduğunu vurguladı Güngör, "Çin'e göre stratejik avantajımız var, biz butik gibi kurulmuş bir yeriz, onlar TransAtlantik gibi kurulmuş bir yer. Yani aynı ligde oynamıyoruz. Liglerimiz farklı. Çin ile kıyaslama yapılmamalı" dedi.

Tesco Kipa, İzmir'de yeni ek mağaza açtı
Tesco Kipa'nın, Balçova mağazasına ek olarak yapılan Kipa alışveriş merkezi hizmete açıldı. Açılış töreninde yeni yatırımla ilgili bilgi veren Ekspres Mağazalar Direktörü Yılmaz Atilla, 22 bin metrekarelik kapalı alanın 42 bin metrekareye çıkarıldığını, merkezde 70 mağaza, 9 sinema salonu, bin 286 metrekarelik spor salonu ve bin 250 araçlık otoparkın bulunduğunu belirtti.

CardFinans otomatik fatura ödeyecek
Finansbank, CardFinans sahibi müşterilerine otomatik fatura ödemelerinde kolaylık sağlanacağını bildirdi. Yapılan açıklamada, CardFinans sahiplerinin fatura ödemelerini bundan böyle Otomatik Fatura Ödeme talimatı ile kredi kartından ödeyebilecekleri belirtildi. Müşteriler bu sistemle hem ek bir vade avantajı kazanacak hem de bu tür ödemelerini ayrıca takip etmek zorunda kalmayacak.

Vestel'in 2007 ciro hedefi 4 milyar $
Vestel Elektronik, açık yabancı para pozisyonu nedeniyle geçen yıl mayısta TL'de yaşanan hızlı değer kaybı paralelinde yılın ilk yarısında 61milyon dolar zarar açıkladıktan sonra yılın ikinci yarısında TL'nin değer kazanması sonucu 2006 net karını 2.1 milyon dolar açıkladı. Şirket, 2007 ciro hedefini de 4 milyar dolar olarak ilan etti.

THY 200 yeni kabin memuru işe alacak
Türk Hava Yolları, ikram servisini baştan sona yenilediğini bildirdi. THY'nin, servis sırasında daha fazla kabin memuruna ihtiyaç duyulacağını öngörerek 200 yeni kabin memuru alımına başladığı kaydedildi. Önümüzdeki dönemde uçaklarda yapılacak ikram servislerinin sunumunun baştan sona yenilendiğini vurgulayan yetkililer servislerin aksamaması için her uçakta bir adet kabin memurunu fazladan bulundurmaları gerektiğini ve bu ihtiyacı karşılamak için alım yapıldığını ifade ettiler.
Haberin fotoğrafları