kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Tamer Karadağlı
2 ilişki 5 benzerlik
Magazin gündemine damgasını vuran Tamer Karadağlı- Deniz Uğur aşkı ile Hüsnü Şenlendirici-Deniz Seki ilişkisinde, şaşırtıcı benzerlikler var. Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan iki erkeği, aynı kaderi paylaşıyor!..
Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Deniz Uğur'la aşk yaşadığı söylentileri ayyuka çıkınca; geçtiğimiz hafta eşi Arzu Balkan'la 5 yıldır paylaştığı evini terk etti. Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin 14 yıllık evliliği de; şarkıcı Deniz Seki ile yaşadığı ilişki nedeniyle çıkmaza girdi. Magazin gündemine oturan bu iki olayda yaşanan '5 benzerlik' ise 'pes doğrusu' dedirtti! Karadağlı cephesinde ayrılık çanları çalarken; Hüsnü Şenlendirici ise 'şimdilik' eşi Nazire Hanım'a geri döndüğünü söylüyor. İki ayrılık vakasındaki bu fark dışında; Karadağlı ile Şenlendirici'nin kaderleri işte bu 5 noktada çakışıyor:

ŞÖHRET İKİSİNE DE GEÇ GELDİ:
1- Evlilikleri bitme noktasına gelen iki ünlü de şöhreti geç buldu. Tamer Karadağlı, meslek hayatının 15. yılında 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle popüler oldu. Çocukluğundan beri klarnet çalıp, 10 yıldır profesyonel olan Hüsnü Şenlendirici ise iki yıldır gündemde.

EŞLERİ 'REKLAM' DEDİ:
2- İki olay için de 'reklam kokuyor' denildi. Üstelik bu iddiaları, eşleri dile getirdi. Nazire Şenlendirici, eşinin yeni albüm öncesi birileriyle yakalanma ihtiyacından söz ettiğini öne sürdü. Arzu Balkan ise Deniz Uğur'un yeni dizisinin reklamını bu şekilde yaptığını iddia etti.

İLK ÇAPKINLIK DEĞİL:
3- Yaşananlar, iki ünlünün de medyaya yansıyan ilk çapkınlık hikayesi değildi. Tamer Karadağlı'nın adı; nikah masasına oturmadan kısa süre önce, Didem Tolunay ve Deniz Akkaya ile anılmıştı. Hüsnü Şenlendirici de geçtiğimiz yaz seksi manken Ece Gürsel ile yakalanmıştı. İkisi de eşleri tarafından affedilmişti.

İKİSİ DE DENİZ'E GÖNÜL VERDİ:
4- Tamer Karadağlı ve Hüsnü Şenlendirici'nin kaderleri, sevgililerinin ismi konusunda da benzeşti. Evli bir erkekle ilişkiye giren Deniz Seki ve Deniz Uğur, son günlerin en çok konuşulan iki kadını oldu. İkisi de 'yuva yıkan kadın' olarak suçlandı. İki Deniz'in de başından daha önce evlilik geçmişti.

BEYLER İTİRAF, KADINLAR İMA ETTİ:
5- Karadağlı ve Şenlendirici aşklarını itiraf ederken, Seki ve Uğur 'gizliliği' tercih etti. Deniz Seki, gazetecilerin sorularını, "Şu an konuşamam", "Evliyse ne yapayım" gibi cevaplarla geçiştirmeye çalıştı. Deniz Uğur ise "Tamer bana sahip çıktı", "Aşk var ya da yok diyemem" gibi 'imalı' cevaplar verdi.
Haberin fotoğrafları