kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2007, Cumartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Netten alışverişi keyifli kılacak adresler
www.myus.com: Amerika'daki bazı alışveriş siteleri, Türkiye'ye posta gönderiminde bulunmuyor. Ancak bu site, üye olduktan sonra size bir Amerika adresi yolluyor ve siz internet üzerinden aldıklarınızı bu adrese yöndendiriyorsunuz. Paketiniz geldiğinde de size haber veriliyor ve isteğinize göre Fedex, Ups ya da DHL'le adresinize gönderiliyor.

www.net-a-porter.com: Modayla ilgili bir Amerikalı, İngiltere'ye taşınırsa ne olur? İşte en çok ziyaret edilen, en trendy ürünlerin bulunduğu bu site ortaya çıkar! Sitede, sezonun en popüler ürünlerini bulabilirsiniz. Ayrıca Türkiye'den de çok müşterisi olduğu için, burada kredi kartlarına taksit uygulaması bile yapılıyor! Alışveriş yapmasanız bile, nelerin moda olduğunu bu siteden öğrenebilirsiniz.

www.bluefly.com: Amerika'daki outlet alışverişini, sanal yapabileceğiniz bir site. Birçok ünlü markanın ürünlerine, yüzde 70'e kadar indirimli fiyatlarla sahip olabiliyorsunuz. Kadın, erkek kıyafetlerini, aksesuarları ve ev eşyalarını bulabilirsiniz.

www.urbanoutfitters.com: Genç, özgün ve trendy ürünleriyle dikkat çeken markanın internet sitesinde, mağazadaki birçok ürünü bulabiliyorsunuz.

www.crateandbarrel.com: Evine meraklılar için, Amerika'nın en popüler mobilya ve aksesuar sitesi.

www.shopbop.com: Trendleri takip ediyorsanız bu site tam size göre. Birçok markayı bir arada bulabileceğiniz bu sitede ayakkabıdan jean pantolona, aksesuardan bikiniye her şey var.

www.shopkitson.com: Los Angeles'ın en 'cool' mağazalarından Kitson, internetle ayağınıza kadar geliyor. Kadın-erkek-çocuk giyim eşyaları dışında hediyelik eşya da bulabilirsiniz. Üstelik Hollywood yıldızlarıyla aynı anda sahip olma şansınız var!

www.amazon.com: Kitap, elektronik, giyim gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip amazon sitesinde adeta yok yok. Üstelik site, Türkiye'ye de gönderim yapıyor. Ancak alışverişinizin 100 doları geçmemesine dikkat edin. Yoksa postada takılabiliyor!

www.tablethotels.com: Romantik bir haftasonu mu, yoksa moda merkezinde hip bir otel mi tercih edersiniz? Gideceğiniz yerin trendy ve popüler olmasını da ister misiniz? İşte bu sitede tüm dünyadaki en hoş otellere rezervasyon yapabiliyorsunuz. Gitmeseniz bile görmeye değer!