kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
'Starlar Sirki'ne az kaldı!
Mustafa KIZIL-MAGAZİN
Ünlü isimler, atv'nin yeni yarışma programı 'Starlar Sirki'nde hünerlerini sergileyecek. Renkli şovu, Deniz Akkaya ile Armağan Çağlayan sunacak..
Sevilen dizi ve şovların kanalı atv'de yepyeni bir yarışma başlayacak. 17 Nisan Salı günü ekrana gelecek olan 'Starlar Sirki'nde; Fatih Ürek, Yeşim Erçetin, Yunus Günçe, Zeynep Tunuslu, Selim, Altay, Özgür Özberk, Ece Gürsel, Yaşar İpek, Murat Parasayar, Didem Erol, Esra Balamir ve Hilal Cebeci hünerlerini sergileyerek, rekabet edecek.

Cambazlık yapacaklar
Yarışmacıların köpek eğitmenliği, ip cambazlığı, jonglörlük ve hayvanlarla şov yaparak birbirleriyle rekabet edecekleri 'Starlar Sirki', jürisiyle de çok konuşulacak. Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, şarkıcı Hande Yener, koreograf Uğurkan Erez, dünyaca ünlü sirk eğitmeni Anna Kopdağ, gazeteci Müge Anlı ve 'X-Large' köşe yazarımız Rahşan Gülşan; yorumlarıyla ünlü yarışmacıları terletecek! Deniz Akkaya ile Armağan Çağlayan'ın sunacağı 'Starlar Sirki'nde yarışacak ünlülerin kıyafetlerini ise sosyetik tasarımcı Siren Ertan hazırlayacak.