kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
3-4 ay sonra ‘Türkümania’ ve ‘İstanbulitan’ diye iki ayrı çalışmayla karşınızda olacağım. Türkümania; türkülerin dünyayla buluşması. Mesela ‘Gökte Yıldız Ay Mısın’ gibi bir türkünün Japonca sözle söylenmesi. ‘İstanbulitan’ ise yepyeni İstanbul şarkıları. Eşim Ute ile söyleyeceğiz.
Buldozer oğlum Oray saygı sınırını zorluyor
* Geçen hafta canlı yayında çok sinirlendiniz, hatta bardağı bile kırdınız...
Nasıl sinirlenmem... Hesaplattım, bana bir 19 bir de 29 saniye söz hakkı verilmiş, bir dakika bile değil! Diğer jüri üyelerine 30 dakika... Söz almak için elim bir kalkıyor, bir iniyor, trafik memuruna döndüm, söz hakkı verilmiyor. Saksı konumuna getirildim. Jüriysem söz hakkı verilmeli. Reyting istiyorlarsa, bana söz hakkı verseler reyting getirecek çok şey söyleyeceğim.

* Behzat Uygur'un programı kötü yönettiğini mi düşünüyorsunuz?
Behzat'ı suçlamıyorum. Bilemiyorum yönetimden gelen bir istek olabilir belki bu ama bana karşı yapılan büyük haksızlık!

* İnci Çayırlı ile Oray Eğin arasındaki gerginlik için ne düşünüyorsunuz?
İnci Çayırlı, özgül ağırlığı olan, devlet sanatçısı bir isim. Bu işi soylu bir şekilde götürüyor. Bu sınırdaki birine böyle davranılmaz. Oray saygı sınırlarını zorluyor. Dikkati üstüne çekmek isteyen bir yanı var. Kıran döken bir yaradılışı var, ben ona 'buldozer oğlum' diyorum. Ona karşı hiçbir hıncım yok ama kibar olması lazım. Reyting çekmeye çalışıyor ama çok insanın kalbini kırıyor.
Haberin fotoğrafları