kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
ÇARŞAF İTİRAFI! "Türkiye hakkında ön yargıların var mıydı'' şeklindeki bir soruyu yanıtlayan Appiah, "Burada herkesin çarşafla filan dolaştığını düşünüyordum. Ama Türkiye'ye gelince bunun yanlış bir düşünce olduğunu anladım" dedi.
Sağ kanatta verimli değilim
Appiah F.Bahçe'nin internet sitesine, "Orta sahada çok top alıp savaşıyordum. Kanatta isteneni veremiyorum" açıklamasını yaptı..
Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah, her futbolcunun saha içinde daha verimli olabildiği pozisyonlar bulunduğuna dikkat çekerek, "Sağ kanatta istenileni belki de veremiyorum'' dedi. Appiah, "Uzun bir zamandır futbolunla vasatın üstüne çıkamıyorsun. Bu performans düşüklüğünü neye bağlıyorsun?" şeklindeki bir soruyu, "Öncelikle saha içerisinde her futbolcunun daha verimli olduğu pozisyonlar vardır. Ben geçen yıl orta sahada oynuyordum, bu sene ise sağ kanatta oynuyorum. Fark olarak bunu gösterebilirim. Çünkü orta sahada daha çok top alıyordum, daha çok savaşıyordum. Ya da öyle görünüyordum. Sağ kanatta istenileni veremiyorum'' diye yanıtladı.