kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Haluk Koç: Bu konuya girerseniz zararlı çıkarsınız
Yeni Haber
CHP Grup Başkanvekili Haluk Koç, partisinin ''Kanaltürk televizyonuna ile 3 yıllık bir reklam ve promosyon anlaşması yaptığını'' söyledi.

CHP'nin Kanaltürk Televizyonuna 3 milyon dolar yardım yaptığına ilişkin iddialara cevap veren Koç, ''bu konuda açıktan bir hibe yoktur. 'var' diyen belgesini ortaya koysun'' dedi.

Kanaltürk ile 3 yıllık reklam ve promosyon anlaşması yaptıklarını bildiren Koç, ''kendilerini suçlayan AK Parti'nin geçen yıl medya ve tanıtım için 9 milyon YTL harcadığını'' iddia etti. ''Dinime küfrederken Müslüman olacaksınız'' diyen Koç, şöyle konuştu:

''Şu anda bir milletvekili arkadaşımızın uhdesinde olan gazete ve kanalların nasıl yayın yaptıkları nasıl başlıklar attıklarını biliyoruz. 2006 yılında 9 milyon YTL'yi nasıl harcadınız gelin anlatın. Kanal 7'yi, Star Gazetesini, Bugün Gazetesini anlatın... Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan ile oğlunun bu gazetelerle ilgisini anlatın... Akif Beki'nin bu gazetelerle ilişkileri nedir? Bu gazetelerin başlıkları nerelerde belirleniyor?.. Görüyorsunuz.... Bu konuya girerseniz zararlı çıkarsınız.''

(A.A)