kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Venüs Williams İstanbul Cup'ta mücadele edecek
Yeni Haber
Sony Ericsson WTA Tour yönetimi, bu yıl 19-26 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da 3. kez düzenlenecek İstanbul Cup tenis turnuvasında mücadele edecek tenisçilerin isimlerini turnuva organizasyonuna iletti.

İstanbul'a bu yıl gelecek tenisçiler arasında ABD'li Venüs Williams ile Rus Elena Dementieva gibi yıldız isimler de bulunuyor.

Garanti Koza, Spor Toto ve Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda, 19-20 Mayıs'ta ön eleme maçlarıyla başlayacak olan 3. İstanbul Cup tenis turnuvasında ana tablo maçları 21-26 Mayıs tarihlerinde Tekstilkent Arena'da yapılacak.

Başta dünyaca ünlü tenisçi Venüs Williams olmak üzere birçok ünlü raket İstanbul Cup'a ikinci kez gelirken, bir başka ünlü isim Rus Elena Dementieva ise İstanbullu tenisseverlerin karşısına ilk kez çıkacak.

''Türk'ün Raketi'' ve ''İstanbul Cup Sultanını Arıyor'' sloganlarıyla Türk ve dünya tenisseverlerinin karşısına çıkacak bu yılki turnuvaya katılacak isimler arasında ayrıca, İtalyan Mara Santangelo, Alman Anna-Lena Groenefeld, Ukraynalı Alona Bondarenko, Polonyalı Agnieszka Radwanska, Fransız Aravane Rezai, Kolombiyalı Catalina Castano, Rus Elena Vesnina, Hindistanlı Sania Mirza gibi dünyaca tanınmış raketler bulunuyor. Uzun süre sakatlık nedeniyle turnuvalara katılamayan genç Rus yetenek Elena Bovina ise turnuvanın sürpriz ismi olarak dikkat çekiyor.

(AA)