kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Şimdi sıra onda
Kendisi gibi oyuncu olan eşi Will Smith'in bir adım gerisinde durmaya özen gösteren, mutlu giden evliliği ve üç çocuğuyla dikkat çeken Jada Pinkett Smith, yeni filmi 'Reign Over Me' ile "Artık bende varım!" diyor..
Jada Pinkett Smith, Hollywood'da öne çıkmaya çalışan kadın yıldızların aksine, eşinin başarısıyla gurur duyan farklı bir kadın tablosu çiziyor. Adını ilk kez 1996 yılında çevirdiği 'Çatlak Profesör' ile duyuran Smith, 1997 yılında Will Smith ile evlendi. 2001 yılında çevirdiği Ali' adlı filmde eşiyle birlikte kamera karşısına geçen güzel yıldız, çocuklarının doğumuyla setlere ara verdi. 9 yaşında Jayden ile 6 yaşında Willow adında iki çocuğu bulunan Jada Pinkett Smith, eşinin bir önceki evliliğinden olan 14 yaşındaki oğlu Trey'e de annelik yapıyor.

Smith rolü için biçilmiş kaftan
Will Smith'in People dergisine; " O olmasaydı ben bugünlere gelemezdim, eşim benim beynim" dediği J. Pinkett Smith, şu sıralar yeni filmi 'Reign Over Me' ile adından söz ettiriyor. Yönetmenliğini Mike Binder'ın yaptığı filmde, Adam Sandler ile başrol oynayan genç kadın, filmde arkadaş çevresine düşkün olan kocasıyla baş etmeye çalışan evli bir kadını canlandırıyor. Filmin yönetmeni Mike Binder, "Jada bu rol için biçilmiş kaftandı çünkü o hem evli hem de çocukları var. Filmde canlandırdığı Janeane Johnson da böyle bir kadın" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları