kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
KAZIM KANAT
Beşiktaş değil Fener kollanıyor
* Kazım Kanat: Medyada yeni bir oluşum var: Papermoon kültürü. Bu şu demek; kendi uydurduğun yalana kendin inanmak! Bu kültürün kurucu üyesi olan Ahmet Çakar'a göre tüm bu operasyonların nedeni Başbakan Erdoğan'ı üzmek. Fenerbahçe'nin üzülmesi ve Beşiktaş'ın sevinmesi ile Başbakan üzülüyorsa, o zaman Erdoğan, Türkiye'nin Başbakan'ı olmaz. Dürüstçe tartışalım; Korunan takım Fenerbahçe'dir. 1- Fenerbahçe'ye kıyak yapılmaktadır. Kayseri maçının 20. dakikasında Lugano'nun oyundan atılması gerekirdi, atılmadı?
2- Beşiktaş'a kıyak yoktur. Nobre'nin pozisyonu penaltıdır. (Bu görüşe 'hayır' diyen Fenerliler'e: Nobre sizde böyle onlarca penaltı kazandırmadı mı?) Bu yarış 'İkinci bile olamaz' denen Beşiktaş'ın zaferi ile bitecektir. Bu yarış Fenerbahçe'ye 100. yılında hüzün yaşatacaktır. Şampiyonluk adayı Galatasaray'ın, Intertoto'ya gitme hüznü ile bitecektir. Bir gazeteci olarak gördüğüm şeyi yazıyorum; Amerikan Hastanesi'nde yatarken Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu ziyaretime geldi. O ziyarette ertesi gün 'Adam öldürecek hale geldim' diyen Ç.Rize Başkanı Ekrem Cengiz de vardı. İki kanıya vardım;
1- Yıldırım yüzünden federasyon üyeleri bile F.Bahçe'nin şampiyonluğunu istemiyor.
2- Sayın Haluk Ulusoy, başkanlığı kesinlikle bırakıp köşesine çekiliyor. (Çekilirken kendisini başkanlıktan indirmek isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan intikam alma gibi bir duygu gözlemlemedim.)