kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
H.Berlin Falko Götz'ü görevden aldı
Yeni Haber
Milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün de forma giydiği Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin, teknik direktör Falko Götz'ü görevden aldı.

Hertha BSC Berlin'in menajeri Dieter Hoeness, bugün Berlin'de düzenlediği basın toplantısında, son karşılaşmalarda alınan kötü sonuçlardan dolayı ve ligde daha alt sıralara düşmemek için teknik direktör Falko Götz ve yardımcısı Andreas Thom'dan ayrıldıklarını söyledi.

Götz ve Thom'a takımda geçmiş yıllarda yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Hoeness, ''Falko'yla 3 kez UEFA Kupası'na katıldık. Ligde de başarılı olduk. Bu konuyu çok düşündük. Teknik direktörümüzden ayrılmak kolay olmadı'' dedi.

Götz'ün yerine amatör takımın teknik direktörü Karsten Heine'yi getirdiklerini bildiren Hoeness, teknik direktör seçiminde zaman kaybetmemek için takımı çok iyi tanıyan Heine'yi görevlendirdiklerini kaydetti.Honess, Heine'nin sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını, sezon sonunda kendisiyle yeniden görüşeceklerini sözlerine ekledi.

(AA)