kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Ribery paylaşılamıyor
Yeni Haber
Galatasaray'ın eski Fransız yıldızı Franck Ribery'nin İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'e transfer olacağı yönünde basında haberler çıkmaya devam ediyor.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre, Fransız futbolcunun, Marsilya'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması durumunda sezon sonu takımı bırakacağı ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takıma transfer olacağı ileri sürüldü.

Ribery'nin, ''Haziran ayında takımdan ayrılmak mı istiyorum... Bu tamamen takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmamasına bağlı. Şunu açıkça söyleyebilirim ki Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum, bu benim kişisel bir amacım'' açıklamasına yer veren gazete, Arsenal'in transfer konusunda Manchester United ile rekabet edebileceğinin altını çizdi.

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda çok iyi bir çıkış yakalayan Ribery, ayrıca Real Madrid ve Bayern Münih'in de transfer listesinde bulunuyor. Fransız kulübü Marsilya'nın ise genç futbolcu için 13.5 milyon Avroluk bonservis bedeli istediği belirtiliyor.