kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Bu nasıl Urfalı bu mu ahlak?
Ferhat Göçer'in "Şarkılarımı kadınların gözünün içine bakıp söylerim, onlarla flört ederim" sözleri Kayahan'ı kızdırdı: Bizim asla kimsenin karısında, kızında gözümüz olamaz!..
Kayahan ağır konuştu
Kayahan-Ferhat Göçer cephesinde işler iyice kızıştı. Göçer'in "Kayahan albüm çıkardığı zaman TV'de çocuğuyla şarkı söylüyor? Bana samimi gelmiyor. Ben onun gibi yapmam" sözleriyle başlayan kavga iyice alevlendi. Önceki akşam katıldığı 'İbo Show'da Göçer'in, "Konserlerimde kadın hayranlarımın gözlerinin içine bakarak onlarla temasa girerim. Gerekirse flört de yaşarım" sözlerini hatırlatan Kayahan, ağır konuştu:

Kadınlar bizim bacımız
"Ferhat kardeşim bir röportajında, 'Şarkılarımı kadın hayranlarımın gözlerinin içine bakarak söylerim' demiş. Bu nasıl Urfalı? Biz bayanlarla göz göze gelmemek için bakışlarımızı kaçırırız. Kadınlar bizim bacımız. Bu mu ahlak? Bizim kimsenin karısında, kızında gözümüz olamaz!" Ferhat Göçer ise Kayahan'ın bu sözleri üzerine konuşmak istemediğini söyledi: Kesinlikle konuşmayacağım ve hiçbir yorum yapmayacağım.

Ben Kayahan gibi yapmam
Ferhat Göçer, Kayahan'ın albümü çıktığı zaman ailesiyle TV'lere çıkmasını eleştirmişti: Ben asla onun gibi yapmam!
Haberin fotoğrafları