kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Anafartalar'da sürpriz tanık

Yeni Haber
Anafartalar Çarşısı'nın önünde yapılan bombalı saldırının yankıları sürerken, sürpriz bir tanıklık başvurusu yapıldı. Hüseyin Karababa isimli vatandaş, olay sırasında 3 şüpheli kişinin gözcülük yaptığını ileri sürerek, MOBESE kayıtlarının kendisine gösterilmesi halinde bu kişileri tespit edebileceğine ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi.

Hüseyin Karababa, Anafartalar Çarşısı önünde patlayan bomba ile ilgili soruşturma yürüten Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kelkit'e bir dilekçe vererek, olay sırasında 3 şüpheli kişi gördüğünü iddia etti.

Karababa dilekçesinde, "MOBESE kameralarının tarafıma gösterilmesini istiyorum. Bahsettiğim şahıslar gerek heykelin etrafında gerekse de Anafartalar ve Posta Caddesi'ne çıkan sokağın görüntü kameralarında teşhis edebileceğimi beyan ediyorum" dedi.

Karababa, şüphelilerden birinin 50-55 yaşlarında 178-180 boylarında, yarı beyazlamış kısa saçlı, kirli sakallı, alnı biraz açık, temiz giyimli, dik omuzlu ve sportmen görünümlü olduğunu belirtirken, ikinci kişinin sarışın 35 yaşlarında ve 1.85 boylarında olduğunu bunların 3 kişi ile konuştuklarını ifade etti.

(ANKA)