kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kurbağa ve fareleri canlı canlı yiyor!

Yeni Haber
Kurbağa ve fare yiyerek öksürük ve şiddetli karın ağrısından kurtulduğunu iddia eden bir Çinli, 40 yıldır yediği bu 'gıdaların' kendisini daha güçlü hale getirdiğini öne sürdü...
Canlı Kurbağa ve fare yiyerek öksürük ve şiddetli karın ağrısından kurtulduğunu iddia eden Çinli, 46 yıldır yediği bu 'gıdaların' kendisini daha güçlü hale getirdiğini öne sürdü.

Pekin gazetesinin haberine göre, Jiang Musheng (66) yaklaşık kırk yıldır fare ve agaç kurbağası yiyor. Gazeteye yaptığı açıklamada yirmi yaşında mide ağrısına ve öksürüğe yakalandığını belirten Jiang, Yang Dingcai isimli yaşlı bir adamın kendisine şikeyetlerinden kurtulması için canlı kurbağa yemesini tavsiye ettiğini ifade etti.

Önceleri canlı kurbağa yemeye pek yanaşmayan ancak Yang'ın bir kurbağayı yanında canlı canlı yutmasından sonra düşünmeden kurbağa yemeye başlayan Jiang, bir ay sonra hastalığından eser kalmadığını kaydetti. Jiang, ağaç kurbağası ve büyük farelerin yanı sıra canlı fındık faresi, küçük tarla faresi ve yeşil kurbağaları da yemek listesine ekledi. Jiang, şimdiye kadar bir günde yediği en fazla canlı fare sayısını yirmi olarak hatırlıyor.