SABAH - 01/04/2007 - Alpler'de balon turuna veya Bond'un villasında kalmaya ne dersiniz?
kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alpler'de balon turuna veya Bond'un villasında kalmaya ne dersiniz?
Alpler'de balon turuna veya Bond'un villasında kalmaya ne dersiniz?

Seyahat endüstrisinde 20 yılı geride bırakan Devr-i Alem, hazırladığı 'Sıra Dışı Seyahat Koleksiyonu' ile seyahat tutkunlarını farklı bir deneyim yaşamaya davet ediyor. Yeni dünyaları keşfetmek isteyenler için Devr-i Alem, dokuz farklı seyahat konsepti, 62 ülke ve 110 farklı seyahat alternatifi sunuyor.

Kışın soğuk ve kasvetli havasının yerini yavaş yavaş baharın ılık günlerine bıraktığı şu günlerde, birçoğumuz yaklaşan tatil mevsimiyle ilgili hayaller kurmaya başladık bile... Sürekli aynı yerlerde tatil yapmaktan sıkıldıysanız, Devr-i Alem Turizm Seyahat Acentası'nın hazırladığı 'Sıra Dışı Seyahat Koleksiyonu' tam size göre. Devr-i Alem, seyahat tutkunlarını Tibet'i veya Çin'i raylar üzerinden keşfetmeye, Toskana'nın en ünlü aşçılarıyla yemek kurslarına katılmaya, İsviçre Alpleri'ni balonla dolaşmaya, James Bond'un ünlü Golden Eye Villası'nda unutulmaz bir hafta geçirmeye kadar onlarca sıra dışı seyahate davet ediyor.

OKYANUSLARI AŞABİLİRSİNİZ
Dünyanın en büyük yelkenli gemileri ile okyanusları aşmak, tropikal adaları keşfetmek, Avrupa'nın limanlarında eğlenmek isterseniz, yıl boyunca devam eden 6 ve 38 gün arasında değişen programlar tam size göre. Programlarda; Fransa'dan Barbados'a, Portekiz'den İspanya'ya ve Fas'tan Türkiye'ye kadar, en güzel limanlar ve adalar keşfediliyor.

ZİRVE YAPMA ŞANSINIZ VAR
Dünyanın en önemli dağlarına helikopterle çıkarak, hayallerinizi süsleyen kayak ya da snowboard'u denemeye ne dersiniz? Üstelik profesyonel kayakçılar ve güvenlik ekibi eşliğinde; uydu telefonlarından kar altında sinyal veren GPS'lere kadar her tür teknik donanımla kuşanacaksınız. Eğer sıkı bir kayakçı ya da snowboardcu olduğunuza inanıyorsanız, dünyanın el değmemiş zirvelerinde kaymanın heyecanına bayılacaksınız.

VAHŞİ YAŞAM SEÇENEĞİ
Amazon Yağmur Ormanları'nın binbir çeşit hayvan ve bitkisiyle dolu büyülü dünyasında boz ayılarla somon avı yapmayı, olağanüstü şelalelerde yıkanmayı, göllerde yüzmeyi ister misiniz? Vahşi yaşam seyahatleri Ekvator, Meksika, Kanada, Botsvana, Malavi ve Zambiya'da 6 ve 15 gün arasında değişen programlarla yıl boyunca devam ediyor.

GÖKYÜZÜNDE BALON TURLARI
Orta Çağ şatolarında kalacak, dünyaca ünlü şarap bağları ve mahzenlerini keşfederek tadım seanslarına katılacak, kendinizi dünya sosyetesinin tam ortasında bularak aristokratlar gibi yaşayacaksınız. Her gününüzün üçte biri balonda geçecek. Balon turları, Avusturya, Fransa, İsviçre ve İtalya'da, 5, 6, 7 ve 9 gün olarak ocak, şubat, haziran, temmuz, ağustos, eylül ve ekim aylarında gerçekleşiyor.

CENNETTEN BİR KÖŞE
İster balayı için ister önemli bir kutlama veya sıradışı ve çok özel bir tatil yaşamak için olsun, cennet villalar her zaman popülerliğini ve cazibesini koruyor. Eğer seçiminiz Ian Flaming'in tüm James Bond serisini yazdığı ve Golden Eye filminde çekim platosu olarak kullanılan Golden Eye Villası veya Seyşeller'de bulunan çok özel 11 villadan biri olursa ortaya muhteşem bir deneyim çıkıyor. Jamaika, Karayipler, Seyşeller ve Afrika'nın güney bölgelerinde; ister bir gece isterseniz daha fazla, onlarca cennet villada yalnız başınıza ya da uşakların hizmetinde tatil yapabilirsiniz.

AKDENİZ MUTFAĞININ SIRRI
Toskana'nın şarap bağlarından Piedmont yemeklerine, Sicilya'nın dağ evlerindeki lezzetlerden Elba Adası'nın tropikal seçeneklerine kadar İtalyan mutfağını keşfe çıkabilirsiniz. İster hayatınızda hiç yemek pişirmemiş olun, isterseniz derin tatları takip eden sıkı bir gurme... Gastronomi seyahat programlarında mutlaka kendinize uygun bir seçenek bulacaksınız. 4, 7 ve 8 gün olmak üzere Toskana, İtalyan Riviyerası, Piedmont, Elba Adası ve Sicilya'da düzenlenen gastronomi programlarına yıl boyunca katılabilir, bir yandan tatil yapıp bu eşsiz bölgelerin tadını çıkarırken diğer yandan ünlü İtalyan aşçılarının kurslarına katılarak sıkı bir gurme olarak evinize dönebilirsiniz. Devr-i Alem'in sunduğu dokuz farklı seyahat konseptle ilgili detaylı bilgi almak isterseniz www.devrialem.com'u ziyaret edebilirsiniz.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Şentürk 'Sabahın Körü'nde Sever'i tacizden koruyacak
 1 Nisan
 Boşanıyoruz
 Alpler'de balon turuna veya Bond'un villasında kalmaya ne...
 Drew Barrymore lezbiyen çıktı!
 El ele, göz göze yemek yediler
 Futbolla gelen yakınlaşma
 'Günah Şehri'nin devamı geliyor
 Steven'dan bilimkurgu
 Son aşkı eski eşinin rol arkadaşı
 Besson İstanbul'da film çekecek
 Nehir gemileri ile turlar
 Buz diyarında yolculuk
 Kadınlar onunki gibi vücut istiyor
 Leonardo haziranda evleniyor
ELVAN DEMİRKAN
Hayatı değiştiren dönüm noktası
Hayata bakış şeklimizi...
AYŞE TÜTER
Mısır unlu poğaça
Mısır ununu ve unu karıştırın. Yağ,...
Türk Erkekleri 'burun' farkıyla ABD'lileri solladı
Türk Erkekleri 'burun' farkıyla ABD'lileri solladı
Etnik özelliklerinden dolayı Türk erkeklerinin Amerikalı erkeklere...
'Nike Pazar' koşuları sürüyor!
'Nike Pazar' koşuları sürüyor!
Nike tarafından düzenlenen, herkesi sağlık ve eğlence için koşmaya...
Yönetmenliği kendi kendime öğrendim!
Yönetmenliği kendi kendime öğrendim!
Almanya doğumlu Türk yönetmen Mennan Yapıcıoğlu GÜNAYDIN'a konuştu:...
Bakımsız erkeğe tahammülü yok
Bakımsız erkeğe tahammülü yok
Türkiye'nin en iyi kadın vokallerinden biri olarak tanınan Işın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.