SABAH - Balçiçek Pamir
kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balcicek Pamir @ SABAH
SMS:
4122-BP MESAJ
 
Dünyanın bütün kadınları Cem Yılmaz'ın emrinde
Ne yiyorsanız o'sunuz
Evdeki joystick'i kıskanıyorum

Dünyanın bütün kadınları Cem Yılmaz'ın emrinde

Cem Yılmaz'ın bir kadının peşinde olması kimilerini rahatsız etti. Sanki Yılmaz'ın birinin peşinde olması, karizmasını çizdirecekmiş gibi...

Önce gizemli sevgilisinin peşine düştük. Magazinci meslektaşlarımdan beni bile arayan o kadar çok oldu ki, onu ne kadar sıkıştırmışlardır tahmin bile edemiyorum. İki hafta önceki Pazartesi Sohbeti'nin konuğu Cem Yılmaz'dan bahsediyorum. Hani Cem röportajın bir yerinde "Aslına bakarsan bu aralar birinin peşindeyim ama bana yüz vermiyor," demişti ya... Ne röportajmış yani. Beni arayanlara hep aynı cevabı verdim. "Hayır kim olduğunu bilmiyorum. Üstelik inanmayacaksınız ama sormadım bile. Çünkü isteseydi söylerdi." Bazen üstelememek daha iyidir, bazen gizemli kalması hoştur. Bazen okuyucu şaka mı, gerçek mi diye düşünür gülümser. O söyleşi hoş bir tat bırakır o zaman. Magazin de böyle bir şey değil midir zaten? Amaç hoş bir gülümseme yaratmak, merakı kaşımaktır! Cem Yılmaz'ın da o kadar üstüne gittiler ki sonunda Yok şakaydı falan," gibi açıklamalar yapmak zorunda kaldı. Bir de, senin tarzın değildir böyle bir şey söylemek gibi bir yaklaşım var ki... Ben en çok ona gülüyorum. Nedir sizi rahatsız eden beyler? Cem Yılmaz gibi her şeye sahip birinin bir kadının peşinde koşması mı? Hayalleriniz mi yıkıldı? Koşar koşar, kime ne? Birinin peşinde koşunca karizma mı çiziliyor? Hepimiz koşmadık mı? Yoksa Cem Yılmaz'a yüz vermeyen kadının varlığını mı inandırıcı bulmadınız? Dünyanın bütün kadınları Cem Yılmaz'ın emrine amade olsa hayat onun için ne kadar sıkıcı olurdu, düşünsenize. O yüzden "Senin tarzın değil, üslup sana ait değil," gibi komik yorumlarda bulunmayın. Biraz ciddi olun! "Şahan Gökbakar keşke komedyen olarak kalsaydı, kendisine biraz sakin olmasını tavsiye ediyorum," diyen Yılmaz'a, Şahan Gökbakar'ın yanıtı da: "Komedyenlik kimsenin tekelinde değil." Buyurun buradan yakın. Güya Gökbakar, Cem Yılmaz'ın eleştirilerini aslında önemsememiş ama nedense konuyla ilgili tam sayfa röportaj vermiş. Üstelik Cem Yılmaz'ın durup dururken neden kendisini eleştirdiğini de anlamamış. Aslında anlaşılması gayet basitti. Hele zeki bir adama göre... Çünkü ben sordum. Şahan Gökbakar'a ilk desteği veren Cem Yılmaz'dı. TV8'deki programına katılmıştı. Bence önemli bir destekti çünkü ünlü komedyen kimsenin programına öyle çat pat gitmiyordu. Millet ölüyordu konuk olsun diye. O kalktı Şahan'ın programına gitti. En çok ona güldüğünü söyledi. Bu nedir? Kocaman bir destektir. Kendi adıma Şahan'ı o programdan sonra tanıdım ve kahkahalar atarak izlemeye başladım. Hatta birkaç kez de bu köşeye konuk ettim. Benden önce de hakkında yazanlar vardı tabii. Sonra Şahan büyük kanala geçti, daha ünlü oldu, gerisini zaten biliyorsunuz.... Ve ben kusura bakmayın ama eskisi kadar gülmez oldum. Onu benimle ve benim gibi birçok kişiyle tanıştıran Cem Yılmaz'a da "Sen ne düşünüyorsun?" diye sordum. Yani oturup da "Hadi şu Şahan'ı röportajda harcayalım," diye plan yapmadık!

***

Ben şimdi Mehmet Ali Erbil'den de cevap bekliyorum. Satır aralarını iyi okusaydı, Cem Yılmaz'ın filmini eleştiren Dorsay'a destek verdiğini fark edebilirdi. Hem sonra Savaş Ay var, onun da cevabı önemli! Polemik sürmeli! Unutmadan bir de tombul gazeteci var, Cem Yılmaz'ın gıcık kaptığı! Acaba o gizemli gazeteci kim? Şaka bir yana, bir kadının peşinden koşma esprisi ve Şahan'ın ciddi cevapları hakkında, bir sonraki Cem Yılmaz gösterisinde bir bölüm olmalı! Çünkü o kadar komik ki!

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Dikkat bu duygusal bir yazıdır!   / 18-03-2007
 Su gibi para harcayanların dikkatine!   / 11-03-2007
 O da avukatlığı bırakan bilge   / 04-03-2007
 'Çocukların terapiye götürülmesine karşıyım'   / 25-02-2007
 En çok bankacıların dikkat sorunu var!   / 18-02-2007
 Dünyanın bütün kadınları Cem Yılmaz'ın emrinde   / 11-02-2007
 90 yaşında su kayağı yapmak isteyenler için   / 04-02-2007
 Tek gecelik bir aşk!   / 28-01-2007
 Ermeni adam mı öldürülmüş!   / 21-01-2007
 İkinci kadın aileden sayılmaz   / 14-01-2007
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
300 Spartalı İran'a mı saldırdı?
300 Spartalı İran'a mı saldırdı?
Günah Şehri/Sin City'nin yaratıcısı Frank Miller'ın...
Düğün dernek oldu
Düğün dernek oldu
Yıllardır yalnız İstanbul sosyetesinin değil, dünyanın pek çok...
Hangi rakı şişesinde balık olsam?
Piyasadaki rakı çeşidi arttıkça rakı severlerin seçimleri de...
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Türkiye Birinci Ligi'nin ilk yarısının başarılı takımı Vestel Manisaspor küme...
Ahmet-Ertegün-bizineden-parlatmadıgiller
Fazıl Say'ın hayattaki tek umudu artık hayatta olmayan Ahmet Ertegün ise...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.