SABAH - Büyüklere oyuncak bebek
kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Büyüklere oyuncak bebek
Büyüklere oyuncak bebek
Japonlar işin ustası

Havalı değil silikon bebek

Amerika'nın en eski silikon bebek üreticisi Abyss Creations tıpa tıp insana benzeyen bebekleriyle her tür fanteziye hizmet ediyor ama etik kurallarına da sıkı sıkıya bağlı: Çocuk bebek siparişi almıyor; kolsuz bacaksız, yaralı bebek isteyenleri de geri çeviriyor. Dünyanın her yerine tabutu andıran kutularla servis yapan firmanın şu ana kadar 10 Türk müşterisi olmuş.


Büyüklere oyuncak bebek

Amerika'nın en eski silikon bebek üreticisi Abyss Creations'ın müşterileri çoğunlukla 55-65 yaş arası erkekler. Normal insan boyutlarında yapılan 'bebeklerin' standart fiyatı 6 bin 500 dolar.

Kaliforniya'nın Meksika sınırında küçük bir şehir olan San Marcos'taki büyükçe bir atölyeden her perşembe, ince uzun altı-yedi tahta sandık postaya veriliyor. Normal boyutlardaki bir insan bedeninin rahatlıkla sığdığı sandıkların tabutu andırması tesadüf değil, çünkü her biri dünyanın dört köşesine cansız bedenler taşıyor... Seksi iç çamaşırları, mini elbise, yüksek topuklu ayakkabılar giydirilmiş, kirpikleri, tırnakları ve dudakları özenle boyanmış birbirinden alımlı silikon kadın bedenleri...

DİNOZOR İSTEYEN VAR
'Real Doll' adı verilen silikondan yapılmış 'gerçek bebekler', yaratıldıkları Abyss Creations'ın atölyesini son yolculuğuna uğurlanan ölüler gibi terk etseler de asıl hayatları varış adresinde, kendilerini sabırsızlıkla bekleyen 'sahiplerine' kavuştuklarında başlıyor. Geçen hafta Amerika'nın en eski silikon bebek üreticisi Abyss Creations'a gittim. Şirketin lobisinde sergilenen, en çok satan model Jenny'nin göğüslerine ve bacaklarına dokundum. Mini eteğinin altına baktım. Şirketin CEO'su Matt Krivicke'den yapım aşamasını dinledim. Kızların üretildiği atölyeyi gezdim, makyajını yapan Marie Sue ve son rötuşlarını tamamlayan David ile sohbet ettim. Haftada ortalama altıyedi bebek yapan Abyss Creations'da hafta, cuma günleri silikonların, bir erkeği baştan çıkartacak ölçülerdeki vücut kalıplarına dökülmesiyle başlıyor. Uzunkısa boy, farklı göğüs boyutları ve bel kalınlığı farklı kombinasyonlardan oluşan 10 ayrı vücut kalıbı var. Bebeğin ten rengini (altı seçenek), yüzünü (15 seçenek), makyajını, saç rengi ve modelini hatta pübik tüylerini bile seçmek mümkün. Nereden seçiliyor? Firmanın web sitesi www.realdoll.com'dan. Yine de bu standartlarla yetinmek istemeyip tamamen kendi hayalindeki kadını yaratmak isteyenleri hayli yüklü bir bedel bekliyor. Nitekim standart bir kızın fiyatı 6 bin 500 dolar iken, vücudu ve yüzü tamamen müşteri tarafından belirlenenin fiyatı 50 bin dolara kadar çıkıyor. "Madem 50 bin dolar veriyorum o zaman Angelina Jolie'nin aynısından yaptırayım," diyenler oluyor tabii. Ama dedikleriyle kalıyorlar. Çünkü seks fantezilerine hizmet etse de Abyss'in sıkı etik kurallarından biri gerçek kişilerin birebir kopyasını yaparken mutlaka yazılı izin almak. Sıkı sıkıya bağlı olduklarını söyledikleri diğer kural ise 'çocuk bebek' yapmamak. Peki isteyen olmuyor mu? Maalesef oluyor. Bu yüzden müşteri istemese de real doll'lara mutlaka makyaj yapılıyor. Amaç; yetişkin kadın görüntüsü elde etmek. Özel istekler demişken... Matt Krivicke 'özel isteklerin' haddinin hesabının olmadığını anlatıyor: "Gerçek boyutlarda cinsel fonksiyonu olan dinozor isteyen bile oldu. Yaptıracağından değil tabii, ama insanlar ürünümüz karşısında o kadar şaşırıyor ki, acaba bunun üzerine başka ne yapılabilir diye hem kendini hem de bizi denemek istiyor." Dinozor kadar 'orijinal' olmasa da obez kız isteyenler oluyor, ama çok ağır olacağı için yapmıyorlar. Kolu bacağı olmayan, yüzü ya da vücudu yaralı kız isteyenler oluyor, yine etik kuralları gereği yapmıyorlar. Hamile isteyen olmuş, henüz yapmamışlar ama "Yapabiliriz," diyorlar. Transseksüel ya da çift cinsiyetli bebek talepleri de oluyor ve kabul ediliyor.

İŞİN SIRRI TEKNİKTE
Kızların leğen kemiği çelikten. Tüm eklemleri insan vücuduna uygun olarak yapılmış, dolayısıyla kolunu dirseğinden, bacağını dizinden kıvırmak mümkün. Vajinal ve anal girişte vücuttakine oranla daha yumuşak bir silikon kullanılıyor. Ağız içindeki dilde de bu yumuşak silikondan var. Hatta ellerini açıp kapatabiliyor. Zira kalıpların içine, parmak kemiklerinin yerine teller konmuş ve bu tellere istenen şekilde pozisyon vermek mümkün. Yani silikon kızların hareketleri sahibinin hayal gücüne kalmış. Bu 'poz verebilme özelliği' Real Doll'u fotoğrafçılar arasında da popüler yapıyor. Bazı fotoğrafçılar seksüel amaçla değil, fotomodel olarak silikon kızlardan alıyor.

ERKEK BEBEK DE VAR
Firmanın koleksiyonunda bir de silikon erkek var. Daha çok eşcinsel erkeklerin tercih ettiği bu modelin az sayıda kadın müşterisi de bulunuyor. Ancak bu model eşcinsel erkekler tarafından çok çekici bulunmuyormuş. Bu yüzden firma, bebeğin tipini değiştirmeyi planlıyor. Abyss Creations, müşterilerinin ırk, din, yaş ve gelir durumlarıyla ilgili istatistik tutmuyor, ancak müşterilerinin çoğunu 55-65 yaş arası erkeklerin oluşturduğunu söylüyor. Satışların büyük çoğunluğu ABD içinde, Kaliforniya, Florida ve Texas'a yapılıyor. Avrupa'da en fazla talep Almanya ve İngiltere'den. Türkiye'den de bugüne kadar 10 kişi real doll satın almış. Firma, kurulduğu 1996'dan bu yana yaklaşık 4 bin silikon kız satmış. Matt Krivicke, talebin özellikle son yıllarda arttığını, normalde standart bir modeli iki haftada yaptıklarını, ancak şu anda dört aylık bir bekleme süresi olduğunu söylüyor.

ZEYNEP GÜVEN

DİĞER HOBİ HABERLERİ
 Artık önümüzdeki maçlara bakacağız
 Ahmet-Ertegün-bizineden-parlatmadıgiller
 Dağcılığın başkentinde bir hafta
 Küresel ısınma, 4X4'leri de vurdu
 Antalya Havalimanı ihalesinde rekor olur mu?
 Laptop'lar da modaya uydu
 İstanbul'u inekler işgal ediyor
 Reggae makamında Pink Floyd şarkıları
 Minikler podyumda
 Üniversiteyle mahalle el ele verdi
 Bu motosikletler dünyada tek
 KTHY Türkiye'nin başını yakacak
 Türkiye'de de I-van-chuk!
 Avensis sanılan Corolla
 'Uçan sarayla tanışın'
 Bu gemilerden birinde olmak vardı!
 Değişim bu filmlerde
 Filmciler yarışıyor
 Linares'in gerçek kralı: "I-van-chuk!"
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
  » Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
TURGAY NOYAN
Mutlu bir pazar gününün geride...
GÜNTAY ŞİMŞEK
Antalya Havalimanı ihalesinde rekor olur...
Müftüden onaylı mayolar
Müftüden onaylı mayolar
"Hedefim, Müslüman kız kardeşlerimin sosyal yaşam içerisinde var...
Çapkınlar aslında iktidarsız mı?
Çapkınlar aslında iktidarsız mı?
Prof. Dr. Rubia Auriales (Dünya Seks Sağlığı Komitesi Başkanı)...
'Fazıl'la gelir düzeyimiz eşit'
Yılda 140 konser veren, 250 gün yurtdışında olan dünyanın sayılı...
'Giyimim sadece beni ilgilendirir'
Dünyaca ünlü marka ve tasarımcıları Türkiye'ye getiren Harvey...
300 Spartalı İran'a mı saldırdı?
Günah Şehri/Sin City'nin yaratıcısı Frank Miller'ın merakla...
Düğün dernek oldu
Yıllardır yalnız İstanbul sosyetesinin değil, dünyanın pek çok ülkesinden...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.