kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kavgacı jüri ile yırtık yarışmacılar oy alıyor
Kavgacı jüri ile yırtık yarışmacılar oy alıyor
HÜLYA AVŞAR'ın gözleri yeter!
Ela mı? Aman aman!

Kavgacı jüri ile yırtık yarışmacılar oy alıyor

atv'nin müzik yarışması 'Profesyonel'de jürilik yapan Osman Yağmurdereli, "Jüriye saygısızca cevap veren yırtık yarışmacılar prim yapıyor" dedi ve ekledi: Bir-iki şey söylüyorum hemen alınıyorlar! Zaten benimle takışan da ertesi hafta eleniyor.

Kanserle savaşından galip çıkan, Türkiye'nin en başarılı yapımcılarından Osman Yağmurdereli, şu sıralar pek çok projeye start verdi. İlk bölümü geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan 'Dicle'nin de yapımcısı olan Yağmurdereli, Armağan Çağlayan'la birlikte kurduğu Arya Prodüksiyon şirketiyle, izleyicilere ilginç projeler sunacak. atv'de yayınlanan yetenek yarışması 'Profesyonel'in de jüri üyesi olan Yağmurdereli, son günlerde yarışmacılara yönelik sert çıkışlarıyla da çok konuşuluyor.

'DİCLE'Yİ SEVECEKLER


* Türkiye'nin en başarılı yapımcılarındansınız. Şu anda atv için 'Dicle'yi çekiyorsunuz. Dizilerin tutup tutmayacağını nasıl anlıyorsunuz? Neyin
tutup neyin tutmayacağını kimse anlamıyor aslında son günlerde. Tesadüfen bulunuyor bunlar. AGB panellerinin değişmesi, yapımcıları da zor durumda bıraktı. AB grubu izleyicilerin azalması biraz problem oldu.

* Bir dizide hangi konular olursa tutma ihtimali yüksektir? Aşk öncelikli... TV izleyicisinin yüzde 80'inin kadın olduğunu varsayıyoruz. Televizyonu kadınlar izliyor çoğunlukla. Onlar da aşk hikayelerinden hoşlanıyorlar.

* 'Dicle' tutacak mı sizce? Tutmayacağına inansam yapmazdım zaten. Kendimi niye öyle bir riske atayım ki? Çok güzel bir hikayesi var. İzleyici çok sevecek bence...

* 'Dicle'de en çok ne sevilecek? Dicle'yi sevecekler; başrol oyuncumuzu yani. Müzikleri sevecekler. Ben dizilerde müziğe çok önem veririm. 'Dicle'ye ayrı bir önem verdim.

JÜRİLİK AKLIMDA YOKTU

* Profesyonel'in jürisine nasıl dahi oldunuz? Sizi bu yarışmanın nesi cezbetti? atv'ye dizi işlerini konuşmak için gittiğimde, jüri üyeliği teklifi geldi bana. Böyle bir şey hiç aklımda yoktu benim. Jüride de Ajda Hanım'ın, Müslüm Bey'in, Pelin Hanım'ın olması da bu işi kabul etmemde büyük bir etken...

* 'Profesyonel'den bir yıldız doğacağına inanıyor musunuz? Bana göre bu yarışmalar insanların hayallerini yıkıyor. Henüz kendini bu sektörde kabul ettirmiş olan yok. 'Profesyonel'den de çıkmayacak büyük bir star! İçlerinde piyasa adına en görünürü Ela...

* Piyasa adına derken... Arkadaşlarından biraz daha hırslı ve daha bilerek oynuyor. Oyunun kurallarını bilmiyor gibi görünüyor ama gayet iyi biliyor. Piyasa adına biraz daha şanslı görüyorum onu.

TAKIŞAN ELENİYOR...


* Bu piyasada başarılı olmak için böyle mi yapmak gerekiyor? Hayır, bana göre hiç öyle olmak gerekmiyor. Ama maalesef şartlar jürinin kavga edenini, yarışmacının yırtık olanını, uzun dilli olanını, jüriye saygısızca cevap verenini makbul görüyor ve oy veriyor. Bizim yarışmamızın çok fazla reyting yapmama nedeni, jürinin çocuklarla kavga etmemesi! Ben bir-iki şey söylüyordum ama baktım hemen alınıyorlar söylediklerimden. O yüzden ben de vazgeçtim artık...

* Ela'nın stratejisi doğru mu? Siz de onun bu davranışlarına fazla tepki göstermediniz... Ben tepki gösterirsem, bağırır çağırırsam Ela'nın reytingleri artar. Gerçi benimle takışan da bir hafta sonra eleniyor. Halkın da böyle bir ceza sistemi var.

* "Ela'nın reytingini artırmak istemiyorum" dediniz ama eğer halk sansasyon seviyorsa, aynı zamanda yarışmanın da reytingini artırmış olursunuz... Yok yarışmanın reytingi artmıyor çünkü halk ne benden, ne Müslüm Gürses'ten, ne de Ajda Pekkan'dan böyle bir tavır beklemiyor. Yani, biz doğru bir jüri miyiz tartışılabilir.

* Evet, siz doğru bir jüri misiniz? Bizim bir Armağan'ımız (Çağlayan) yok...

BÜLENT DOSTUM DEĞİLMİŞ

* Bülent Ersoy'un jüri olduğu yarışmada adaylardan Armağan'la yakınlaşmasına siz de 'Profesyonel'de bir gönderme yapmıştınız... Ajda Pekkan'a Mert'i beğendiği için 'Aman dikkat et, senin de adın çıkmasın' demiştiniz. Bu yüzden Bülent Ersoy'un size küstüğünü biliyoruz. Hâlâ devam ediyor mu bu dargınlık? Bülent benim 25 senelik arkadaşım. Ben bir şaka yaptım, bunu ciddiye almasına şaşırdım. Değecek insan böyle bir şakadan dolayı 25 yıllık arkadaşına küsmez. Demek ki arkadaşım değilmiş.

* Kendisi mi söyledi size küstüğünü? Yok, haber geldi. Ama çok kırıldım ben Bülent'e...

* Bülent Ersoy'u jüri üyesi olarak başarılı buluyor musunuz? Bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum.

* Armağan Çağlayan'la Arya Prodüksiyon Şirketi'ni kurdunuz. Ne gibi projeleriniz olacak? Armağan kanalından ayrılınca, bütün yapımcılar onunla iş yapmak istediler. Ben de görüştüm. Ona maaş teklif etmeyi çok da uygun görmedim, 'İstersen ortak bir şirket kuralım' dedim. Kabul etti. atv'de iki yarışma programımız olacak.

DENİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Reyting savaşları senaristlere yaradı
 Siren'le Emel'in konseptleri yok
 Dilini törpülemek de fayda etmedi
 Nazan aday olmadı tartışmalar patladı
 Kavgacı jüri ile yırtık yarışmacılar oy alıyor
 Masal kitabı çıkaracak
 İntikam alacaksan bunun zarif bir yolunu bulmalısın!
 Kocaman elbiseler pırıl pırıl deriler
 Ünlü modelistten her kadına bir hediye
 Tek desteği ailesi
 Nayar zengin değil mi?
 Soul müziğin en iyileri ödüllendirildi
 Maggie Katie'nin rolünü kaptı
 Samuel L. Jackson: Eğitim şart!
 Hamile değilim
 Eski dadıları dert oldu
 Yeniden tedavi görecek
 Halk ne diyor?
DİLEK HANİF
Moda sorunları irdeliyor
Geçen hafta '8 Mart Dünya...
ÖZAY ŞENDİR
Vajina monologları
'Vajina Monologları' aslında bir...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Erkek hastalanır çilesi bize kalır!
Ne gelinde, ne...
AYŞE TÜTER
Mercimekli rezene
Mercimeklerin üzerine 3 parmak...
Makyajı mutlaka temizleyin
Makyajı mutlaka temizleyin
Doğru makyaj malzemeleri seçmek kadar cilt temizliğine de özen...
Brokoli bir mucizedir
Brokoli bir mucizedir
Avrupa ülkelerinde genellikle et yemeklerinin yanında garnitür...
Tuncer'i hâlâ unutamadım!
Tuncer'i hâlâ unutamadım!
Sempatik sunucu Ece Erken, geçtiğimiz günlerde ayrıldığı uzatmalı...
Fotoğraf karşılığı SMS oyu istedi
Fotoğraf karşılığı SMS oyu istedi
'Buzda Dans' yarışmasında son ikiye kalan Asena, sevgilisi Serhat...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.