kapat
   
09 Mart 2007 Cuma
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Basın özetleri

Bugünkü gazetelerin spor sayfalarında ilk sırada yine Aziz Yıldırım-Sadettin Saran tartışması yer aldı. G.Saray'ın Lincoln harekatı, Beşiktaş Başkanı Demirören'in CAS üyesi Kısmet Erkiner'e yönelik sert çıkışı ve diğer haber özetlerini aşağıda okuyabilirsiniz...


HEDEF 1.5 MİLYAR $'LIK FENERBAHÇE (SABAH)

Aziz Yıldırım, 1 milyon üye hedeflediklerini, buradan gelecek parayla yatırım yapılacağını ve geliri 1.5 milyar dolara çıkarmak istediklerini söyledi.

Önceki akşam atv'de Santra Özel Programı'na konuk olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunların en dikkat çekeni ise mali hedeflerdi. Yıldırım önce mevcut durumu anlattı: "165 milyon YTL bütçemiz var. Bu paranın içerisinden 42 milyon YTL vergi ödenmiş. 2006'da gelirimiz 150 milyon YTL. Yayın gelirlerinden her sene 15 milyon dolar alıyoruz. Piyango var bu işin içine koymadığım. Taraftar kartı projesini '100. yılda 100 bin taraftar kartı' diye deklare etmiştik. Şu anda 83 bin oldu. Sonuçta F.Bahçe'de çalışan insan sayısı 562 kişi. 2 bin 320 de lisanslı sporcumuz var."Haberin tamamı için tıklayınız...

"HAMİT'İ KAÇIRDIK LİNCOLN'E TALİBİZ" (SABAH)

G.Saray, aradığı '10 numara'yı Almanya'da buldu. Sarı-kırmızılı takım, Schalke'nin Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü transfer etmek için harekete geçti. Özhan Canaydın, yakın dostu olan Alman kulübünün başkanı Rehberg ile sıcak ilişkilerini kullanarak bu oyuncuyu G.Saray'a kazandırmak istiyor. Hamit konusunda da Rehberg'le olan dostluğunu kullanmaya çalışan Canaydın, başarısız olmuş ve bu oyuncu B.Münih'le anlaşmıştı. Schalke Başkanı'nı telefonla arayan Canaydın, "Hamit'i kaçırdık. Ama şimdi Lincoln'e talibiz. Yardımcı olursanız bu transferi sezon sonunda bitirmek istiyoruz" dedi.
Haberin tamamı için tıklayınız...

ROBİNHO SÜRPRİZİ (FOTOMAÇ)

Salı günü İstanbul'a gelen Alex'in menajeri Juan Figer'in F.Bahçe'ye Real Madrid'li Robinho'yu önerdiği kaydedildi. Alex için Fenerbahçeli yöneticilerle görüşen Figer'in, "Real Madrid, biraz daha pişmesi için Robinho'yu kiraya vermek istiyor. Capello da zaten bu futbolcuyu hep ikinci yarılarda oynatıyor. Eğer isterseniz Robinho'yu Fenerbahçe'ye kiralayabiliriz" dediği ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Robinho'nun transferine çok sıcak baktığı öğrenildi.
Haberin tamamı için tıklayınız...

DÖNÜM MAÇI (FOTOMAÇ)

G.Saray Teknik Direktörü Gerets, son günlerdeki spekülasyonları GS TV'de yanıtladı. Beşiktaş derbisinde takımda operasyon yapıldığı iddialarına açıklık getiren Belçikalı hoca, "Sakatlıktan yeni dönen oyuncular hazır değildi. Bazı futbolcuların da form grafikleri düşüktü. Kaptan Hakan'ı ise ailevi nedenlerden dolayı takıma almadım" diye konuştu.
Haberin tamamı için tıklayınız...

KARTAL'DAN BABİÇ VE LAMEY HAREKATI (FOTOMAÇ)

Şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin, Bayer Leverkusen'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Marko Babiç ve PSV Eindhoven'ın savunmasında oynayan Michael Lamey ile prensip anlaşmasına vardıkları ileri sürüldü.
Haberin tamamı için tıklayınız...

LİNCOLN HAREKATI (TAKVİM)

Galatasaray aradığı '10 numara'yı Almanya'da buldu. Hamit Altıntop'u alamayan Başkan Canaydın, Schalke'den Lincoln'ü istedi. Alman kulübünün başkanı "Olur" dedi. Canaydın, haftaya Almanya'ya gidip transferi biterecek.
Haberin tamamı için tıklayınız...

BU GEMİ BATAR (HÜRRİYET)

"Dost acı söyler" derler ya, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun gidişatını iyi görmeyen Semih Haznedaroğlu da acı konuştu. Yönetimdeki kopmalardan ve bazı üyeler arasındaki dargınlıktan rahatsız olduğunu ifade eden Haznedaroğlu, "Uzun yıllardır G.Saray camiasının içinde olan tecrübeli bir ağabey olarak söylüyorum; gidişatımız hiç iyi değil. Eğer böyle devam edersek bu gemi batar" dedi.

FENER'E YAKIŞMADI (HÜRRİYET)

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile önceki gece atv televizyonundaki Santra Programı'nda ağız dalaşına giren eski yönetici Sadettin Saran, yaşananların Fenerbahçe'ye ve kendisine yakışmadığını söyledi. Yıldırım'ın, Rus futbolcu Beschastnykh'in transferinde "Saran, 800 bin dolarlık bonservis bedelinde sahte belge verdi" sözleriyle ağır itham altında kaldığına işaret eden Saran, yaşananlara Mehmet Ali Birand'ın Kanal D'de hazırlayıp, sunduğu 32. Gün Programı'nda açıklık getirdi...

YILDIRIM FERMANI! (MİLLİYET)

Fenerbahçe'nin üst üste yaşadığı puan kayıpları üzerine yönetim kurulunun önceki akşam futbolcular ile teknik heyete verdiği moral yemeğinde konuşan Başkan Aziz Yıldırım, 100. yılın önemi belirtip, iki kupayı da müzelerinde görmek istediklerini söyledi.

BİR İHTİMAL DAHA VAR (MİLLİYET)

Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, Trabzon sınavının dönüm noktası olduğunu söyledi, "Bu karşılaşma hâlâ yaşadığımızı ve hedeflerimizden şaşmadığımızı gösterecek en yakın ve en değerli maç" diye konuştu.

Cim-Bom'un hocası Eric Gerets, kulübün kanalı Galatasaray TV'de yayınlanan, "Teknik Yorum" programına katılarak birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.
İlk olarak geçen hafta oynanan Beşiktaş derbisinden önce takımda operasyon yapıldığı iddialarına yanıt veren Belçikalı hoca, "Yönetimin, teknik heyete, kadro seçiminde müdahale etmesi söz konusu değil. Galatasaray'da zaten böyle bir şey olmaz. Buna da çalıştığım hiçbir kulüpte izin vermedim" dedi.

DEMİRÖREN SERT ÇIKTI (MİLLİYET)

Beşiktaş Başkanı, Del Bosque konusunda mağdur durumda olduklarını söyledi, "Bu artık bir milli dava. Ancak insanlar bizim yanımızda olacağı yerde, bu haksız para talebinde bulunan kişiyi koruyor. CAS üyesi Kısmet Erkiner de şov yapıyor" dedi

CAS'ın belirlediği 6.7 milyon euro tutarındaki ceza karşısında verdikleri mücadelenin artık milli bir mesele olduğunu dile getiren Demirören, konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:
"Maalesef bir Türk kulübü mağdur ediliyor. Vicente Del Bosque hak etmediği bir parayı istiyor. Beşiktaş medyası da konu ile ilgili olarak bizim aleyhimizde haberler yapıp yanımızda yer almayarak haksız para talebinde bulunan kişiyi koruyor."

FENER'E REAL FORMÜLÜ (AKŞAM)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 70 bin üyesi bulunan Real Madrid modeli ile Kanarya'yı Avrupa'nın zenginler kulübü ile yarışacak düzeye getirecek yeni bir proje geliştirdi. Şükrü Saracoğlu Stadı ve Fenerium gelirleri ile Fenerbahçe'nin bütçesinin belirli bir sınıra kadar çıkabileceğini ifade eden Yıldırım, maddi devrimi gerçekleştirmek için mutlaka yeni gelir kaynakları üretmeye ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

DEMİRÖREN'DEN AĞIR SUÇLAMA (AKŞAM)

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, son günlerde Siyah-Beyazlı camianın gündeminde olan eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque ile ilgili dava konusunda, "Beşiktaş camiasının hukuki savaşında, Beşiktaşlılar'ın haksız parayı talep edeni koruduğunu üzülerek görüyoruz. Bu dava Türkiye'nin davasıdır" dedi.

100. YILIN ÖTESİ (VATAN)

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu bir yandan bu sezon çifte kupa ile kulübün 100. kuruluş yıldönümünü taçlandırmak için çabalarken, diğer taraftan da gelecek sezonun hem sportif, hem de kurumsal ölçekteki hesaplarını şimdiden detaylandırıyor.

'DEVAMLI OYNASAYDIM TAKIM BÖYLE OLMAZDI' (VATAN)

G.Saray'ın golcü yıldızı Necati Ateş "Oynamadan eleştirmesinler" dedi. LİG TV'ye açıklama yapan Necati şöyle konuştu: "Kupadan elenince, Erciyes maçındaki futbolcular yerin dibine sokuldu. Beşiktaş sınavında bu isimler kadroya alınmayınca da yine eleştiri yapıldı. İnsanlar beni sevmeyebilir, anlayışla karşılarım. Ama oynamadığım da eleştirmesinler. İnsanları kafalarına göre yargılıyorlar. Arda'yı da önce göğe çıkardılar şimdi de yerin dibine soktular.

ALEX KALIYOR, DEİVİD SATILIYOR (ZAMAN)

Fenerbahçe yönetiminin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex ile nikâh tazeleme kararı aldığı, bir diğer Brezilyalı oyuncusu Deivid'e ise yol vermeyi planladığı belirtildi. Sarı-Lacivertliler, Alex'in mukavelesini 2 yıl daha uzatırken, bekleneni veremeyen Deivid'in yerine kaliteli bir golcü alacak.

Cüneyt Türkmen / SABAH İNTERNET

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Sakaryaspor: 3 Kayserispor: 3
 Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildi
 Kıran: Aziz Yıldırım iftira atıyor
 Canaydın: Ben başarılıyım
 Roberto Carlos Real Madrid'den ayrılıyor
 Hedef 1.5 milyar $'lık Fenerbahçe
 'Aziz bey neden 4 yıl beklediniz?'
 Futbolda haftanın programı
 UEFA Kupası'nda toplu sonuçlar
 Hido'lu Magic Bulls'a 100-76 yenildi
 'Ümit de çare de sizsiniz'
 "Hamit'i kaçırdık Lincoln'e talibiz"
 Umut: İlk ikiyi istiyoruz, şampiyon bile olabiliriz
 Arda patlamaya hazır bomba gibi
 Capello ipin ucunda
 Kayseri zirve için
 Antalya da 'büyük' olacak
 Cenazede bile konuşmadılar!
 Ergün: Duruşum, G.Saray etiğinin gereği
 Destek arıyor
 Nobre dalya diyecek
 Transfer harekatı
 Tigana'nın formülü
 AZ ada'da 4 yedi
 Efes'in vedası
 Türk Telekom buraya kadar
 G.Saray çarpıldı
 Karagümrük takıldı
 Günün içinden
KAZIM KANAT
Beşiktaş'ın 3 puanını SİLECEKLER
Açık ve net yazıyorum.
Genelkurmay'da köstebek kuşkusu
Genelkurmay'da köstebek kuşkusu
Genelkurmay'ın gazeteciler için değerlendirme raporu hazırladığının...
'Eşitlik için önlem alınsın'
'Eşitlik için önlem alınsın'
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde...
Karda defile
Karda defile
Isparta'daki Davraz kayak merkezinde mayo, deri ve gözlük defilesi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu