kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İki yıl içinde bir çocuk daha doğurabilirim!
İki yıl içinde bir çocuk daha doğurabilirim!
Mastürbasyon sahnesini yine oynardım!

İki yıl içinde bir çocuk daha doğurabilirim!

İki aydan bu yana kendisine uzatılan mikrofonlara konuşmayan Hülya Avşar, kuralını bozdu. "Berlin in Berlin'deki mastürbasyon sahnesini, yine olsa yine çekerdim" diyecek kadar açık olan Avşar, ilişkisi için umutlu: Uzun yıllar sürecek gibi. Evlenip çocuk yapabilirim!.

Magazincilere küstüğünden beri, iki aydır ağzını bıçak açmayan Hülya Avşar sonunda konuştu! CNN TÜRK'te 'Cosmopolis' adlı programı hazırlayıp sunan Sevim Gözay'ın sorularını yanıtlayan Avşar kızı; özel hayatı, oyunculuğu ve gündem konusu olmasıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. "Evliliğimi yürütmeyi çok istedim ama kısmet değilmiş" diyen Avşar, şimdiki ilişkisinin kendisine yıllardır unuttuğu duyguları hissettirdiğini söyledi: "Evlenmeden de hayatımı devam ettirebilirim, evlenebilirim de. İki yıl içinde evlenip bir çocuk da yapabilirim. İlişkimizin çok uzun devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü biz hayata aynı bakıyoruz!"

*
Çok zor bir kadın olduğunuz düşüncesindeyim. Merak ediyorum; film çekimlerinde star kaprisi yaptığınız oluyor mu? Kaprisli değilim ama film çekerken her şey yolunda gidiyorsa rahatsızlık hissederim, o zaman mahsus kapris yaparım. Hiçbir zaman star olduğum için kapris yapmadım. Star olan kapris yapma hakkına sahip değildir. Mesleki hatalar görünce uyarırım ama densizlik yapmam.

KAMERALARLA OYNAMAK KEYİFLİ

* Kameralarla mı oynuyorsunuz, kameralara mı oynuyorsunuz? Kameralarla oynamayı seviyorum. Çünkü mesleğim her zaman araç oldu, amacım olmadı. Çok iyi bir oyuncuyum. İşimi yaparken gerçek bir işçiyim. Yaşım ilerledikçe babaanne, anneanne rollerini oynayacağım. Mesleğim amacım olsa; o tip roller psikolojimi bozabilir. Oysa o günlerin meyvesini yemek istiyorum. Kameralarla oynama keyifliydi benim için. Ta ki kendisini gazeteci sanan 'show girl'ün yaptığı densizliğe kadar.

* Ahmet Hakan bu konu ile ilgili 'Magazine geri dön, yokluğun başkalarının işine yarıyor ve bu da bir felaket' diye yazdı... Bence o yazı hakaret içeriyordu. Elbette ben magazin için iyi bir malzemeyim, yaşam biçimimle örtüşmüyor olsa da magazini seviyorum. Mesleğime yakışıyor. Ama artık beynimi dinlendirmek istiyorum, onun için de beynine güvendiğim Ali Saydam ile çalışacağım. Ahmet Hakan'cığım çok üzülmesin; kısa süre sonra farklı bir biçimde yine beni görebilecek. Aslında ben onun yakında bir albüm çıkaracağından şüphe duyuyorum.

* Bugüne dek hem negatif eleştiri aldınız hem de çok övüldünüz. Fakat 'çok güzel kadın' diyorlar. Bu sizi nasıl etkiliyor? Tabii ki bu beni şımartıyor, şımarmaya çok müsaitim. Ama şımarmakla arsızlığı karıştırmamalı. Arsız değilim. Çekici olmak önce beyin güzelliği ile olur. Güzel yüz güzellik değildir. Ben çekici ve dişiyim. Bu da beni şımartıyor; özgüvenimi artırıyor. Yaşlanınca da dişi olduğumu duymak isterim. Daha çok; bilgi sahibi olan ve evinin kapısı bilgiden yararlanmak isteyenlere açık biri olmak istiyorum.

ONA BÜYÜK BİR SEVGİ DUYUYORUM

* Evlendiniz ve bir çocuk sahibi de oldunuz... Bundan sonraki yaşantınızın bir kadın olarak nasıl sürmesini istersiniz? Evliliği çok istediğimi söyleyemem, kısmet. Ama yaşadığım duygu gereği sanki bir şekilde evli olmam gerekiyor. Aile olmayı, kalabalığı seviyorum. Saygın bir ilişki istiyorum. Hayatım boyunca başaramadığım tek şey; evliliğimi yürütmek oldu. Yürütmeyi çok istedim, çok uğraştım, kısmet değilmiş. Kalabalık bir aile hayatım olacağını bilsem, evlenirim. 44 yaşındayım ve çocuk doğurmak için son demlerimdeyim. Belli olmaz, iki yıl içinde evlenip bir çocuk yapabilirim. Şu an hayatımdaki insanla, uzun yıllardır hissetmediğim duyguları yaşıyorum. Ona büyük bir sevgi duyuyorum. Evlenmeden hayatımı devam ettirebilirim de, evlenebilirim de. İlişkimizin çok uzun devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü biz hayata aynı bakıyoruz.

Sevim Gözay'a içini döken Hülya Avşar, taklit edilmeyi onur verici bulduğunu söyledi:

* Özel yaşamımda gizemli biri değilim. Bu zaten bana göre değil. İnsanların beni canlı görmesini isterim. Güzelim, beni yakından görmeliler!

* Taklit edilmek çok hoşuma gidiyor. Demek ki beğeniliyor ve seviliyorum ki taklit ediyorum. Onur verici buluyor ve saygı duyuyorum.

Özlem AVCI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Gelinlik fuarı Albayrak defilesi ile son buldu
 İki yıl içinde bir çocuk daha doğurabilirim!
 Türkan Hanım, geleneksel Sabancı davetini unutmadı
 'Profesyonel'de tartışma ve rekabet vardı
 Müziğim İstanbul gibi Doğu'yla Batı'nın sentezi
 'Hayatım boyunca hiçbir konuda ayarsız olmadım
 Dubai vetosu koleksiyonu değiştirtti
 'Siyah gelinlik'li günlerini yazacak
 Özer Restaurant Michelin Guide'de
 Yeni Albümler
 Halk ne diyor?
 Kocaman bileklikler metalik çantalar
 'Rol gereği bile olsa kesinlikle öpüşmem
 Kırmızı halı kıyafetleri karakterlerini gösteriyor
 Uyuşturucu kullandım!
 Justin'den çok etkilendim
 İlişkileri yılan hikayesine döndü
 Annelikten dert yandı
 '24' ayar bir aşk yaşıyorlar
 Çirkin Betty yakında başlıyor
DİLEK HANİF
Meme kanseri yararına
Geçen hafta Vural Gökçaylı'nın...
ÖZAY ŞENDİR
Youtube Vadisi
Yaratıcılık ve özgürlük mecrası olan...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Serdar Ortaç bozuldu Erol Evgin'e ayıp oldu!
Bugün...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Yanıç...
Doğu'da bekaret için öldürülenler otopside bakire çıkıyor
Doğu'da bekaret için öldürülenler otopside bakire çıkıyor
Dr. Veli Ongun, Urfa'da sır sayılan, tabu kabul edilen hayat...
Kalp sağlığı için balık yağı
Kalp sağlığı için balık yağı
Haftada iki kez balık yağı içmek ve günde 60 ila 90 dakika...
Fragman, tecavüz sahnelerini geçti!
Fragman, tecavüz sahnelerini geçti!
Türk-Amerikan ortak yapımı 'Ölümle Dans' 30 Mart'ta gösterime...
Suçum insanları duygulandırmak!
Suçum insanları duygulandırmak!
İbrahim Tatlıses, önceki akşam katıldığı Beyaz Show'da ilginç...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.