kapat
   
04 Mart 2007 Pazar
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
ANA-KIZ YAN YANA GÖMÜLDÜ 18 yaşındaki Meryem Seyhan ve annesi Bakiye Seyhan, dün yan yana defnedildi. Meryemin tecavüze uğradığı da tespit edildi.
Cinayet sonrası banyoda 42 saat

Tecavüzden sonra anne ile kızını öldüren katil, 4-6 yaşındaki iki torunu banyoya kilitledi. Çocuklar 42 saat sonra kurtarıldı.

İstanbul Esenler'de çarşamba gecesi vahşi bir cinayet işlendi. 48 yaşındaki Bakiye Seyhan'ı bıçaklayarak 18 yaşındaki kızı Meryem Seyhan'ı ise boğarak öldüren katil 4-6 yaşlarındaki iki çocuğu da banyoya kilitledi.

KOMŞU AĞLAMA SESLERİNİ DUYDU
Çalıştığı için hafta içi çocuklarını annesi Bakiye Seyhan'a bırakan genç anne, telefonuna yanıt alamaması üzerine komşuları aradı. Eve gelen komşular ağlama sesleri duyunca polisi aradı. İki çocuk banyoda bitkin halde bulundu.

ANNE ÇIPLAK HALDE BULUNDU
Çocuklardan U. "Uzun saçlı bir kişi fenerle gelip teyzemin ağzını kapattı. Sesi kesilince bizi banyoya kapattı" dedi. Anne çıplak halde bulunurken kıza tecavüz edildiği belirlendi. Aile reisi kayıp.

ÖLEN TEYZESİNİN KATİLİNİ GÖRDÜ
Meryem Seyhan'ın boğularak öldürüldüğü olayda evde bir işadamının kimliği bulundu. Ancak küçük U. fotoğrafın katile ait olmadığını söyledi.


İki cesetle aynı ev içinde 42 saat

İstanbul'da anneanne ve teyzelerinin katilince banyoya kilitlenen ve 42 saat sonra kurtarılabilen 2 kardeş, zanlıyı tarif etti. 18 yaşındaki Meryem'de tecavüz izine rastlandı.

İstanbul-Esenler'de anneanneleri 48 yaşındaki Bakiye Seyhan ile teyzeleri 18 yaşındaki Meryem Seyhan'ın öldürüldüğü çifte cinayete tanık olan biri 4 diğeri 6 yaşındaki iki kardeş, banyoda tam 42 saat kilitli kaldı. Uzun saçlı diye tarif ettikleri katil tarafından banyoya kilitlenen çocuklar 2 gün boyunca çığlık atıp seslerini duyurmaya çalıştı. Telefonlara cevap alamayan anneleri Ümmühan'ın yardım istediği komşu polise haber verince çocuklar, iki cesedin bulunduğu evin banyosunda polis tarafından birbirine sarılmış halde bulundu.

ŞOKA GİRDİ, KONUŞAMADI
Polisin psikologDede Şükrü Seyhan halen aranıyor. eşliğinde konuşturduğu U., "Saçları uzun olan biri elinde fenerle içeri girdi. Teyzemin ağzını kapattı. Teyzem 'yapma' diye bağırıyordu. Sonra sesi kesilince bizi tuvalete kapatıp, 'dedenizi alıp geliyorum' diyerek gitti ve gelmedi" diyebildi. Kardeşi Ö. ise korkudan girdiği şok nedeniyle konuşamadı. Anne Ümmühan Ö. ise babası Şükrü Seyhan'ın alkol bağımlısı olduğunu, bu nedenle zaman zaman evde tartışma yaşandığını kabul ederek, "Ancak babamın katil olabileceğine inanmıyorum. 4 gündür ortalarda yok. Babamın da öldürülmüş olabileceğini düşünüyorum. Babameve geç gelirdi ama sabah 5'te bile olsa sonuçta evine gelirdi" diye konuştu. Komşuları ise evde çarşamba günü gündüz saatlerinde kavga olduğunu anlattı. Polis kayıp Şükrü Seyhan'ın öldürülmüş ya da intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

TECAVÜZ BULGUSU
Polis gecekondunun kapısının zorlanmadığını, evdeki altınların dahi alınmadığını, ancak katilin evi dağıtarak hırsızlık süsü verdiğini tespit edildi. Altı çıplak halde bulunan ve boğularak öldürüldüğü belirlenen 18 yaşındaki Meryem'e tecavüz edildiği öğrenildi. Dört yerinden bıçaklanan ve çırılçıplak halde bulunanBabasının kucağındaki Ö. (4) ve ağabeyi U. (6) psikolog eşliğinde konuştu.anneanneye ise tecavüz edildiğine dair bir ize rastlanmadı. Bu arada evde Erzincanlı bir işadamına ait kimlik bulundu. Erzincan'da gözaltına alınan işadamının resmi İstanbul Polisi'ne gönderildi. Resmin gösterildiği iki kardeş, bu kişinin katil olmadığını söyledi. Öte yandan çifte cinayet kurbanı Bakiye Seyhan ile 18 yaşındaki kızı Meryem Seyhan, dün Esenler Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Otopsinin ardından anne kızın cenazeleri, evlerinin yakınında bulunan Havaalanı Camisi'ndeki cenaze namazı sonrası yan yana defnedildi.

Müslim SARIYAR Rıdvan TEZEL / MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Memleketimden ihmal manzaraları
 Düğüne fille gelecekler
 34 yıl önce çalınan tablo Spielberg'in evinde çıktı
 İstanbul'da 625 bin çocuk potansiyel suçlu
 Üniversiteli üç genç hız kurbanı
 Ayasofya'ya orijinale uygun restorasyon
 Karı-kocanın kanlı düellosu
 Fal çetesi tehditle para istedi
 Acarkent'te kumar oynatılan villaya jandarma operasyonu
 ABD'de, üç can alan grip ilaçları alarmı
 YÖK protestosuna 5 yıl isteniyor
 İşyeri tacizinde ilk üçe girdik
 Gerçek aşkıyla nişanlandı
 Otistik çocuğa sörfle terapi
 07.07.07'de düğün için kuyruk var
 Sıla yine zirvede
 Öğrenciler poğaçadan zehirlendi
 Görmeyen pilot 55 gün uçacak
 Tembel erkekler için bira fırlatan dolap
EMRE AKÖZ
Apo'ya suikast
Tıbbi çalışmalar değil dedelerimizin,...
HINCAL ULUÇ
Aşkta oyun olmaz.. Neysen o..
Önce Banu'dan gelen...
Paşa gönlü böyle istedi
Paşa gönlü böyle istedi
Galatasaray'ın teknik direktörü Gerets'in yıldızlarını oynatmadığı...
Müflis Gerets!
Müflis Gerets!
G.Saray'ın Belçikalı hocası derbiye çıkardığı kadro ile kumar oynadı.
Erdoğan'ın 301 raconu
Başbakan 301'i kaldırmayıp, değiştireceklerini belirterek, "Barolar...
Ağar'dan Evren'e destek
İstanbul'da partisine katılımlar nedeniyle düzenlenen törene katılan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu