kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Gisele'i her an özel uçakla getirebiliriz!
Gisele'i her an özel uçakla getirebiliriz!
1 mart'ta eylem var!
Terliklerdeki desenleri yerliler elleriyle çizdi!

Gisele'i her an özel uçakla getirebiliriz!

Brezilyalı model Gisele Bündchen, küresel ısınmaya savaş açtı! 'İpanema-Gisele Bündchen' kampanyası kapsamında 80 ülkede satılacak terliklerin geliri, Amazon'daki Xingu nehrinin kurtarılması için kullanılacak. Terlikleri Türkiye'de satacak Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Gisele'i Türkiye'ye getirmek istiyor '.

Dünyanın en çok kazanan modeli olarak anılan Brezilyalı Gisele Bündchen, dünyanın oksijen deposu olan Amazon ormanlarındaki çevre kirliliği için tüm dünyayı yardıma çağırıyor! Ünlü model, Brezilyalı ünlü terlik firması Grendene'nin İpanema markası ile bir araya gelerek, 'İpanema- Gisele Bündchen' kampanyasını tüm dünyada aynı anda başlatıyor. Buna göre, kampanya kapsamında üretilen 4 plaj terliğinin 80 ülkede aynı anda başlayacak satış kampayasından elde edilecek gelirin büyük bölümü, dünyanın oksijen deposu olan Amazon ormanlarındaki Xingu (Şingu) nehrinin korunmasına harcanacak. Bu kampanyayı Türkiye'de yürütecek olan marka ise terlik üreticisi Twigy...

80
ÜLKEDE AYNI ANDA
Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, projeyi kısaca şöyle özetliyor: "Bir sivil toplum kuruluşu, Amazon'un temiz sularını korumak ve Xingu nehrini koruma altına almak adına başlattığı proje için Gisele Bündchen ile bir araya geldi. Gisele Bündchen markası; bizim de Türkiye mümessili olduğumuz, dünyada 80 ülkede satılan İpanema markalı plaj terlikleri için özel bir koleksiyon hazırlıyor. Kampanyanın ve koleksiyonun adı 'İpanema-Gisele Bündchen'. Ve işte bu koleksiyonun satışından elde edilecek gelirin büyük bir kısmı Xingu nehrinin korunması için ayrılan kaynağa aktarılacak." Bu projeyle ilgili olarak Amazon'da yerlilerle birlikte bir reklam filmi çekildiğini söyleyen Öncel, kamera arkası ve Xingu nehri ile bölgesini tanıtan görüntüleri 1 Mart'ta Hyatt Regency'de gerçekleşecek tanıtımda aktaracaklarını belirtiyor. Bu tanıtımın, şimdiye kadar dünyada yapılacak en medyatik çevre koruma kampanyası olduğu konusunda iddialı olduklarını dile getiren Öncel; projeyi; sosyal sorumluluk kampanyası değil, dünyasal sorumluluk kampanyası olarak adlandırmayı tercih ettiklerini ifade ediyor: "Çünkü bu kampanyanın insana dayalı bir tarafı olsa da, her şeyden önce dünyaya karşı sorumluluğumuz var!" Satışa sunulacak olan terliklerin ve kampanyanın duyurusunu öncelikle sinemalarda yapmayı düşündüklerini belirten Sinan Öncel, şöyle konuşuyor: "Sinemaları açık hava reklam kampanyaları takip edecek. Dergilerde vereceğimiz ilanlarla da reklam kampanyasını desteklemeyi düşünüyoruz. Ancak bu reklam filminin sonunda dolar işareti görmüyorsunuz! Çünkü bu hepimizin yaşadığı dünyamızla alakalı bir konu."

GİSELE'İN DİKKATİNİ ÇEKELİM
Öncel, Gisele Bündchen'in projeye destek olmak için Türkiye'ye gelme ihtimalinin olduğunu da belirtmeden geçemiyor: "Bündchen, hem bu kampanya, hem de kendi işleri sebebiyle çok yoğun biri. Kendisini bu kampanya için defalarca davet ettik. Şöyle düşünüyoruz; bu kampanya ne kadar başarılı olursa onun dikkatini o kadar buraya çekebiliriz. Biz satışlarla Türkiye'de fark yaratırsak, Gisele'i Avrupa'ya geldiği zaman özel uçakla bir geceliğine Türkiye'ye getirebiliriz. Kendisi bu projeden dolayı çok heyecan duyuyor. 'Amazon için vargücümle çalışacağım' diyor."

SEZEN BAŞARAN / GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sevişme sahnelerini abartmak yapılan işe karşı...
 Makyajla herkes maymuna dönüyor ben güzelleşiyorsam ne...
 Oyunda kimseye yağ çekmiyoruz!
 Gisele'i her an özel uçakla getirebiliriz!
 Her yanı Erkek Dadılar sardı
 Vural Gökçaylı'nın defilesinde yardım için açık artırma
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Ispanak köklü hindi
Isıtılmış yağa...
Douglas ve Zeta'nın deri ceketleri Kapalıçarşı'dan
Douglas ve Zeta'nın deri ceketleri Kapalıçarşı'dan
Catherine Zeta Jones ve Michael Douglasçifti, geçtiğimiz haftalarda...
2011 yılına kadar ekrandalar
2011 yılına kadar ekrandalar
'Desperate Housewives'ın yapımcısı Marc Cherry, ABC televizyonuyla...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.