kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Canımı sıkan her şeyi hayatımdan çıkartırım
Canımı sıkan her şeyi hayatımdan çıkartırım
Ayrıldığımız biliniyor neden hala zorlanıyor?
Sıla'yla en büyük farkım, o benden daha çok ağlıyor
Her mankenlik işine koşamam!

Canımı sıkan her şeyi hayatımdan çıkartırım

'Sıla' dizisinde Boran aşkının kahramanı olarak ekranda romantizm fırtınası estiren Cansu Dere, 'Son Osmanlı-Yandım Ali' filmindeki ateşli öpüşme sahnelerinin çok konuşulması üzerine ilginç bir karar aldı: Artık kamera önünde öpüşmeyeceğim! Kaldıramıyorum. Canım sıkıldı ve ben canımı sıkan her şeyi hayatımdan çıkartırım.

* Sıla ile Boran'ın aşkı gerçekte yaşanılabilir bir şey mi? Ya da bu aşk masal mı gerçek mi? Onların aşkı bence gerçekçi bir aşk. Yani yaşanabilir. Tabii çok zor şartlarda yaşıyorlar ama o zor şartlara rağmen temiz kalmış duyguları ve sevgiyi görüyorlar. Böyle biraz masalsı şeyler ilgi çekiyor ama bu aşk gerçekçi bir aşk yine de. Efsane değil, insanların unuttuğu bir aşk türü.

* Boran nasıl bir erkek sizce? O kültürü gereği çok zor durumlarda kalıyor. Hem ailesinden ve kültüründen kopmak istemiyor hem de berdel ve diğer törelere karşı çıkıyor. Arada kalmışlığı çok fazla yaşıyor. Üstüne üstlük tüm ailesinin, ölmesine karar verdiği bir kadına aşık. Kadının ondan bir çocuğu olacak.

AŞK BİTER AMA SEVGİ BİTMEZ

* Siz Boran gibi biriyle böyle bir aşkı kaldırabilir misiniz? Bence sevgi, aşktan daha önemli. Aşka daha bir heyecanlanma durumu ve kısa süren bir şeydir. Onun ardından gelen şeyler daha güzeldir; daha sağlam ve huzurlu bir sevgi gelir. O sevginin de şartlar ne olursa olsun bitmeyeceğine inanırım ben. Yani görünürde bir evlilik yaşanmaz belki ama o içteki sevgi hiçbir zaman bitmez. Böyle bir ilişkiyi kaldırıp kaldırmayacağımı bilmiyorum, hayatın getirdiği durumlara bağlı. Yani öyle bir ilişkiyi kaldırmasak alternatifimiz ne, o da önemli! Unutmaya mı çalışacaksın?

* Boran'ı oynayan Mehmet Akif Alakurt ile çok iyi arkadaş olmadığınız söyleniyor. Kameraya sıcak ve inandırıcı aşk görüntülerini yansıtırken zorlanmıyor musunuz? Ben profesyonelim. Sonuçta farklı insanlarla farklı projelerde yer alırsınız. İşinizin gereği neyse onu en iyi şekilde yansıtmaya çalışırsınız.

BEN AHLAKSIZLIK YAPMADIM!


* Dizi devam ederken bir de sinema filmi 'Son Osmanlı-Yandım Ali' ile gündeme geldiniz. Özellikle Kenan İmirzalıoğlu ile olan öpüşme sahnelerinizle! O film, içinde yer almaktan çok mutluluk duyduğum bir işti. Çok can sıkıcı haberler çıktı ama yine de benim ilk sinema filmim. Birazcık hevesim kırıldı, çok canım sıkıldı. Ama yine de o ekibin içinde yer almaktan çok mutluyum.

* Neden bu kadar canınız sıkıldı? İnsanlara yapmaması gereken şeyler zaman zaman hatırlatılır ya. O bir sahne yüzünden gerçekten farklı haberler çıktı. Sonuçta benim de bir ailem var. Hani döndür döndür aynı görüntülerle, ahlaksız bir davranışta bulunmuşsun gibi gösterilmesi. Ben ahlaksız bir davranışta bulunmadım, ayıp birşey yapmadım.

* Bu durum bundan sonraki kararlarınızı etkileyecek mi? Ben dersimi aldım. Her şeyden bir ders çıkartırım, bundan da çıkarttım. Neyi yapamayacağımı artık daha iyi biliyorum.

* Birçok oyuncu önemsemiyor ama... Ben önemserim. Benim bir ailem var. Benim bir çevrem, yaşantım var. 'Ben oyuncuyum canım, her şeyi yaparım' rahatlığım hiçbir zaman olmadı. Hep sınırlarım vardır. Ben neyi yapamayacağımı bu hayatta çok iyi biliyorum. Ama maalesef, her geçen gün o yapamayacağım şeylerin üzerine yeni bir şeyler ekleniyor. Daha sakin bir yaşantım olduğu için 'ben her şeyi yaparım' olmadım hiçbir zaman. Bu, bazılarına göre profesyonelliğe sığmaz belki ama herkesin yaşantısı farklı. Bu, insanların hevesini kursağında bırakma durumudur. Canım sıkıldı ve ben canımı sıkan her şeyi hayatımdan çıkartırım zaten. İnsanların bu kadar gözüne sokulacağını hiç düşünmemiştim. Hayatımla ilgili hikayeler yazılmasından ve konuşulmasından hiç hoşlanmıyorum. İlk sinema filmini yapmış biri olarak şu an gayet mutlu olmam gerekirdi ama değilim!

ÖPÜŞMEYECEĞİM

* Bir daha öpüşmeyecek misiniz yani kamera karşısında? Yani evet, bu yaşananlardan sonra! Aslında çok travmatik, dramatik bir durum yok ama neşemi kaçırıyorsa bir şeyi bir daha yapmam! Demek ki bir şeyleri yapmamak, can sıkılmasından daha iyidir.

* Bu hassasiyet, rahatsız olduğunuz yeni şeyler ortaya çıktıkça sizi sanat dünyasından da tamamen uzaklaştırır mı? Bu dünya bana göre değil deyip eve kapanır mısınız? Yok canım öyle bir şey olmaz. Çok mutlu olduğum bir şeyi yapıyorum. Çünkü bu iş bana büyük keyif veriyor. Belki tüm bu olan şeyleri hiç düşünmemek gerek. Okuyup geçersin ama insan geçemiyor işte. Gelecekte bunlar belki anlamsız kalacak ama ben yaşadığım anın güzel olması taraftarı olduğum için böyleyim. Film yaptım diye üzüldüm.

* Anna Babkova'nın küçük bir rolü olmasına rağmen sevişme sahneleri nedeniyle öne çıkması da sizin canınızı sıkmadı mı? Yok ben kendimden sorumluyum. Ben yaptığım işten zaten çok memnunum. Diğer kişilerle ilgili durumlar beni hiç ilgilendirmez. Benim haddime de düşmez zaten.

BÜLENT İPEK - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Evet ben bir sahne hayvanıyım!
 Duygu sömürürüm ama insan sömürmem
 Canımı sıkan her şeyi hayatımdan çıkartırım
 Çatı arasına sıkışan yaşam mekanları
 Usta seslerle yeniden
 En yakın arkadaşımı kaybettim
 Örnek Baba Brad Pitt
 Parfümişine el attı
 Kelly Osbourne: Ailemden biri AIDS!
 Scientology tarikatına merak sardılar
 Alkol onun da başına dert oldu
 6 milyon dolara ev aldı
 Doğal güzelliği artık tescillendi
 Halk ne diyor?
ÖZAY ŞENDİR
Zor tercih Seda Akman
Bazı rolleri oynamanın görünmeyen...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Beni o kadınla yan yana getirmeyin
Böyle bir istek var;...
RAHŞAN GÜLŞAN
Adam&Eve şişmanın seks hayatını bitirir!
Hatırlarsanız,...
AYŞE TÜTER
Peynirli mini ekmekler
Yağı ısıtın ve soğanı yumuşayana...
Bebeklerinizi öldürmeyin!
Bebeklerinizi öldürmeyin!
Tüp bebek yönteminin sonucu olan çoğul gebeliklerde sağlıklı...
Çocuğun duygularını keşfedin
Çocuğun duygularını keşfedin
Çocuğuyla iletişim sorunu yaşayan ailelere uzmanlar, kendilerini...
Caz Geceleri'ne yeni imajla çıktı
Caz Geceleri'ne yeni imajla çıktı
Geçen kasımda Polonyalı 'Caz Perisi' Anna Maria Jopek'in konseriyle...
Yağmur ile İsmail'e Aysu eşlik edecek
Yağmur ile İsmail'e Aysu eşlik edecek
Pınar Altuğ'un genç sevgilisi Yağmur Atacan ile Ceyda Düvenci'yle...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.