kapat
   
17 Şubat 2007 Cumartesi
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Yargı, ASAŞ'ı Ankara'ya açtı
ANKARA 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, Ankaraspor'un gündüz maçlarını kendi sahası Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynamasına karar verdi. Futbol Federasyonu'nun Ankaraspor'a son iki maçını stadında oynama istediğini reddetmesi üzerine Ankaraspor Kulübü üyesi Emrullah Ayaz, konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme de, talebi yerinde görerek Ankaraspor'un gündüz oynayacağı maçları ASAŞ Stadı'nda oynamasına karar verdi. Federasyon Ankaraspor'un ev sahibi olduğu maçı gündüz oynatırsa maç ASAŞ Stadı'nda yapılacak.

İzmir
kulüplerini yakan hata

İZMİR Ticaret Odası'nın kentteki kulüplere yaptığı puan başına prim uygulaması inanılmaz bir hata ile rafa kalktı. İzmit Ticaret Odası, Kocaelispor'a para yardımı yapmalarının uygun olup olmayacağına' dair Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na başvuruda bulundu. Bakanlık bu isteğe olumsuz görüş bildirirken, cevap kağıdına konunun muhatabı olarak İzmit değil de İzmir yazınca ortalık karıştı. İzmir Ticaret Odası, bakanlıktan gelen yazı üzerine 2006'dan beri yaptığı puan başına prim uygulamasından vazgeçti. Bu da İzmir'in 5 kulübünü mağdur etti.

River Plate'e 5 maç ceza
ARJANTİN'DE River Plate taraftarlarının kendi aralarındaki kavgasının bedeli ağır oldu. River Plate'in Lanus ile yapacağı Clausura Ligi'nin açılış maçından birkaç saat önce, taraftarlar kulübün sosyal tesislerinde kavga etti ve 4 kişi yaralandı. Arjantin İçişleri Bakanlığı da, kavgacılar havuz ve piknik alanındaki insanları korkuttukları için River Plate'in sahasını tam 5 maç kaapattığını açıkladı.

Vestel Manisa sakata geldi
ANKARAGÜCÜ maçı öncesi Vestel Manisa'da sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu sıkıntı yarattı. Galatasaray maçında iğne ile oynayan savunmanın belkemiği Borbiconi, Ankaragücü'ne karşı oynayamayacak. Galatasaray maçında omuzundan sakatlanan Kalabane forma giyecek durumda, Rafael'in tedavisi de sürüyor. Sakatlığı süren Hakan Balta'nın durumu da şüpheli. Vestel Manisa da Şener de sarı kart cezalısı.

Milli maça İtalyan hakem

A Milli Futbol Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Norveç ile 28 Mart'ta yapacağı maçın hakemleri belli oldu. Türkiye'nin cezası nedeniyle Almanya'nın Frankfurt kentinde, Commerzbank Arena'da oynanacak karşılaşmayı, İtalyan hakem Stefano Farina yönetecek. Bu maçta yardımcı hakem olarak Alessandro Griselli ve Paolo Calcagno, dördüncü hakem olarak da Paolo Dondarini görev yapacak.

Rakiplerimiz daha hızlı

FORMULA 1'DE yeni sezonun başlamasına bir ay kala Renault'nun başmühendisi Pat Symonds, rakiplerinin kendilerinden daha hızlı olduğunu söyledi. Takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Symonds, "Endişe içinde değiliz ama eğer sıralamanın en üstünde değilseniz, bunu kabul edecek kadar da dürüst olmanız gerekir. Birçok durumda en hızlı takımlardan birkaç basamak gerideyiz. Bu yavaşlık hem ilk turda hem de uzun yarışta kendini gösteriyor" dedi.

OFTAŞ, Telekom önünde

LİG A'da bugün tek maç oynanacak. Lider Gençlerbirliği OFTAŞ, saat 13.00'te Türk Telekom Stadı'nda Türk Telekom ile karşılaşacak. Lig B'de ise 13.30'da Maltepe-Zeytinburnu maçı oynanacak. Üçüncü Lig'de 13.30'da başlayacak maçlar şunlar: Diyarbakır DİSKİ-Karaman, Göztepe-Isparta, Y.Bosna-Gaziosmanpaşa.

Hakeme kızdı, takımı çekti
RİZE'DE oynanan amatör küme futbol maçında, oyuncusu kırmızı kart gören Salarhaspor Başkanı Ömer Alaca, takımını sahadan çekti. Kalkanderespor karşısında iki penaltı golü ile 2-0 geriye düşen Salarhaspor'un 23. dakikada ikinci oyuncusu da kırmızı kart gördü. Hakeme itirazlar sonucu değiştirmeyince başkan Ömür Alaca takımını sahadan çekti. Alaca, "Hakemin kararları yanlıydı. Penaltılarda faul bile yoktu" dedi.

İpek, ABD'de yarı finalde

MİLLİ tenisçi İpek Şenoğlu, ABD'deki Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) Bayanlar Tenis Turnuvası 'Scienific Pro Woman's Tennis Clasic Singtas' çiftlerde yarı finale çıktı. İpek Şenoğlu- Mervana Jugic Salkiç çifti çeyrek finalde Tiva Rolle-Lorena Willalobos Cruz'u yenip yarınki yarı finale çıktılar. Pemra Özgen de Dubai'deki 1.5 milyon $'lık turnuvanın elemesine girmeyi başardı.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Dışarıda kanadı kırık
 İstifasını verdi
 Radikal kararlar
 Yönetim Tuncay için kesenin ağzını açıyor
 Sana kapımız açık Alex
 Başkan baskına gitti!
 Ağır zemin bizi bozdu
 Emre'ye 2. Suçlama
 Merci Haluk
 Kocasını futboldan soğutuyor
 Yenilgi değil nedenleri önemli
 LeBron: 38-Kobe: 34
 Voleybolun kalbi İzmir'de atacak
 Fenerbahçe-Banvit Ted Kolej-G.Saray
 4 maçtır kazanamayan Bursa, Rize önünde galibiyet arıyor
 Chakvetadze ezdi geçti
 İddaa sonuçları
KAZIM KANAT
Futbol ciddi iştir!
Herkesin kulağına küpe olsun diye...
SERDAR ALİ ÇELİKLER
Günaydın beyler!
Daha Zico ismi açıklandığı gün...
GÜRCAN BİLGİÇ
Gönül sözleşmesi uzar mı?
Alex'in, AZ Alkmaar maçı...
Hududun Irak tarafı PKK'ya teslim edildi
Hududun Irak tarafı PKK'ya teslim edildi
Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, Irak tarafının PKK'ya teslim...
El Kaide davasında yedi kişiye müebbet
El Kaide davasında yedi kişiye müebbet
El Kaide davasında örgütün üst düzey yöneticilerinden Louai Sakka'nın...
Kurdele sutyen
Kurdele sutyen
İspanya'da düzenlenen Pasarela Cibeles moda şovunda en çok konuşulan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu