kapat
   
15 Şubat 2007 Perşembe
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

İşte azmin zaferi
Muğla'da yaşayan 25 yaşındaki bedensel engelli Semray Taşözer, dünyada ağzıyla ok atan bedensel engelli tek kadın sporcunun kendisi olduğunu belirterek, "Hedefim Olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırmak" dedi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait kapalı çadır sahada idman yapan Taşözer, "Dünyada ağzıyla ok atan sadece 3 sporcu var. İkisi de erkek ve İtalyan. Geçtiğimiz yıl Koreliler'den bana kendi ülkeleri adına yarışmam konusunda teklif geldi ama kabul etmedim. Onlar bana her türlü maddi desteği verecekti. Ben ülkem adına yarışmak istiyorum. Tek isteğim bana sahip çıkılması" diye konuştu.

Adana zirvede kaldı
Lig B Yükselme Grubu'nda lider Adana Demirspor, Kartal ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdürdü. İkinci Boluspor da Kırıkkalespor ile deplasmanda golsüz berabare kalarak, averajla ikinci sıradaki yerini korudu. Diğer sonuçlar: Arsinspor-Sarıyer: 2-1, Küçükköyspor-Tarsus İdmanyurdu: 0-0, Alanyaspor-Şanlıurfaspor: 1-3.

Telesport'ta 7 maç var
SPOR dünyasının yeni yüzü Telesport'da futbol heyecanı hafta sonu 6'sı canlı yayınlanacak tam maçla doruğa çıkacak. Program şöyle: Cuma 22.30) Porto-Naval, cumartesi (21.15) Boavista-Setubal, (23.15) P.Ferreira-Sporting Lisbon, Pazar 16.00) Lazio-Torino, (20.15) Nacional-Benfica, 23.15) Catania-Fiorentina (B), pazartesi: (21.45) Belenenses-Academica.

Vakıf zorlu rövanşta

Vakıfbank Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off tur rövanş maçında bugün deplasmanda İtalya'nın Vini Monteschiavo takımıyla karşılaşacak. Palatriccoli Spor Salonu'ndaki karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak. İstanbul'da yapılan ilk maçı 3-1 yitiren Vakıfbank Güneş Sigorta, karşılaşmayı 3-0 kazanması durumunda tur atlayacak.

Çaylar şampiyondan!
Türkiye Masterler Atletizm Şampiyonası'nda400 metrede birincilik kürsüsüne çıkan Hüseyin Hiçdurmaz, İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde çaycı olarak çalışıyor. Kariyerinde, 400 metre şampiyonluğunun yanı sıra 800 metre ve 3 bin metre engellide iki Türkiye birinciliği bulunan 40 yaşındaki Hüseyin Hiçdurmaz, "Son 12 yıldır, soyadım gibi hiç durmadan koşuyorum. Büyükşehir Belediyespor Kulübü sayesinde, sokaklarda koşmaktan kurtulup bir çatıya kavuştum" diye konuştu.

Banvit'in koçu bıraktı
Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor'un antrenörü Mete Babaoğlu, görevinden ayrıldı. Antrenör Mete Babaoğlu, "Tam 6 maçı son saniye basketleri ile kaybettik. Bu da üzerimde stres yarattı. Yönetim de Selçuk Üniversitesi yenilgisinin faturasını bana kesti. Karşılıklı anlaşarak, görevi bıraktım" dedi. Babaoğlu'dan boşalan göreve yardımcısı Selçuk Ermak'ın getirildiği bildirdi.

İlyasova'dan 3 sayı
NBA'de heyecan 7 maçla devam etti. Ersan İlyasova'nın 11 dakikada 3 sayı ve 1 ribaundla oynadığı maçta Milwaukee Bucks sahasında Dallas Mavericks'e 99-93 yenildi. Gecenin en bol skorlu maçı, Chicago Bulls-Toronto Raptors arasındaydı. Raptors maçı 112-111 kazanırken, 25 sayı ve 14 ribauntla double-double yapan Chris Bosh, 22 sayıyla Andrea Bargnani, 16 sayı ve 9 asistle galibiyette rol oynadı. Diğer sonuçlar: Lakers-Knicks: 106-107, Nets-Spurs: 82-107, Miami-Blazers: 104-85, Grizzlies-Hornets: 108-104, Houston-Kings: 109-104.

TBBL'de 3 büyükler galip
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) 15. hafta, bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Sonuçlar şöyle: Çankaya Üniversitesi-Fenerbahçe: 70-82, Beşiktaş Cola Turka-Migros: 66-58, Ceyhan Belediye-TED Kayseri Koleji: 87-82, As Akyazıİstanbul Üniversitesi: 80-85, Tarsus Belediye-BOTAŞ Spor: 85-73, Galatasaray-Mersin Büyükşehir Belediye: 71-65

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Aşka yürek gerek
 Alex yuhalandı
 Kan döküldü
 Faturayı EN-KA öder
 Bebeğimin uğuru
 Müjdeyi veremedi
 Kartal'ın silahı Bobo
 Barçalanıyor
 Werder Bremen fark attı
 Aziz-silin yetmedi
 Ulusoy hasta!
 Stephen Appiah bildiğiniz gibi!
 Gençler'in kurşun yarası!
 Hamit Bayern'de
 Catania'ya ağır stad cezası geldi
 Halk Bankası turladı Eczacıbaşı veda etti
 Efes Pilsen, Panathinaikos'a karşı
 Fener'in Çankaya keyfi
 İddaa sonuçları
ERGUN BABAHAN
Beklenen sonuç
Fenerbahçe'nin başındaki yöneticiye...
AHMET ÇAKAR
Tuncay'dan utanın!
Dünkü maça baktığımızda bir UEFA...
GÜRCAN BİLGİÇ
Zico'nun kurtarıcıları
Van Gaal takımının yarısını...
KAZIM KANAT
Futbol romantiği!
AZ Teknik Direktörü Van Gaal...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Küçük bir ümit
Dün geceki özellikle güzel golleriyle...
'Katil baban mı' diyorlar
'Katil baban mı' diyorlar
BBP liderinin kızı ve oğluna okulda, 'katilin çocukları' diye laf...
Büyükanıt: Korkulara esir olmayın
Büyükanıt: Korkulara esir olmayın
Washington Büyükelçiliği'nde konuşan Orgeneral Büyükanıt, "Türkiye'yi...
Geleneksel ve cesur
Geleneksel ve cesur
İtalya'da düzenlenen bir defilede, Rus modacı Valentin Yudashkin'in...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
Bize Ulaşın
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu