kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Evleri yeni yıl telaşı aldı
Evleri yeni yıl telaşı aldı

Bir yıl bitip yenisi yaklaşırken yaşanan en keyifli telaş evimizi süslemek şüphesiz. Rengarenk toplar, yıldızlar, çanlar, minik geyikler, Noel babalar, kardanadamlar, boncuklar... İşte size yılbaşı süsleri alışverişiniz için farklı alternatifler
2007 için geri sayım başlamışken birçoğunuzu heyecan ve coşku sarmış olabilir. Yeni yıl yemekleri için planlar yapılıyor, hediyeler alınıyor. Mağaza vitrinleri, caddeler şenlenirken, evlerin bazılarından da rengarenk ışıltılar yansıyor dışarıya. Kimileri evin bir köşesine kurulan çam ağacını süslemekle yetinirken, evin tüm dekorasyonunu yeni yıl için değiştirenler de oldukça fazla. Işıklandırmadan, kapı süslemelerine, biblolardan mumluklara kadar evinizde tamamen bir yılbaşı havası estirmeniz mümkün.

Meleğinizi unutmayın
Pabetland mağazalarında yılbaşı süsleri konusunda alternatif modeller var. Aşağıdaki dore tabağın fiyatı 7 YTL, melek süs 15 YTL, çam dalı 8 YTL, küçük mumluklar ise 12 YTL'ye satılıyor.

Eğlenceli modeller
Mudo Concept mağazalarında sıradışı yılbaşı süsleri bulabilirsiniz. Eğlenceli ve renkli süslerle evinizde sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Mudo'daki goodnight süsün fiyatı 19.50 YTL, cam süs ise 16. 50 YTL.

Alışılmışın dışında
Evinizde ve çam ağacınızda kristalin ışıltısını hissetmek isterseniz Swarovski'nin yılbaşı süslerini tercih edebilirsiniz. Alışılmış süslerden farklı olarak kristalden yapılan yıldızlar, yapraklar, ayıcıklar, çam ağaçları ve mumlukları tercih edebilirsiniz. Swarovski marka çam ağacının küçük boyu 129 YTL, büyük boyu 669 avro, yaprak figürü 58 avro, kurabiye adam 49 avro, ayıcık 99 avro.

En canlı renkler
Yılbaşının vazgeçilmezleri çam ağaçları, ışıklı Noel Baba süslemeleri, hediyelikler ve daha çeşit çeşit yılbaşı ürünlerini Praktiker mağazalarında bulabilirsiniz. 6'lı kırmızı topların kutu fiyatı 2.49 YTL, 50 parçalık altın ve kırmızı karışık süslerin kutu fiyatı ise 26.99 YTL.

Kırmızının vazgeçilmezliği
Yılbaşı için alışverişe çıktığınızda uğrayacağınız adresler listesine IKEA'yı da ekleyin. Özellikle de süsler konusunda seçenek oldukça fazla. Dekoratif kuşlu süslerin fiyatı 14.95 YTL, farklı formlarda kırmızı süslerin yer aldığı kutunun fiyatı ise 9.95 YTL.

Şarkı söyleyen figürler
Koçtaş mağazalarında yılbaşı süsleri arasında ağaçtan kapı süslerine toplardan mumluklara kadar pek çok aksesuar bulunuyor. Şarkı söyleyen hareketli yılbaşı karakterlerinin adedi 15.90 YTL, kardanadam desenli top ağaç süslerinin fiyatı 3.90 YTL, 24'lü altın görünümlü top süslerin paket fiyatı ise 5.90 YTL.

Pırıltılı figürler
Çeşitli dekorasyon mağazalarını bir çatı altında buluşturan Addresistanbul, yılbaşı süsleri konusunda bol seçenek sunuyor. Hedera'daki elmalı süs 28 YTL, Riviera Maison'da satılan üçlü süler 25 YTL, parlak toplardan oluşan çelenk ise 95 YTL'ye satılıyor.

Altın rengin ışıltısı
Ev aksesuarları konusunda çeşitli ürünler sunan adreslerden biri olan Boyner mağazalarında yılbaşı süsleri de bulabilirsiniz. Casaclub markalı kutulu altın renkli süslerin fiyatı 9.95 YTL.

NESLİHAN TUNÇ

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Yeni sezona uyum sağlamakta geç kalmayın
 Bravia'nın telefonu var!
 Akıllı alışveriş
 Acısız ayakkabı
 Son dakika yılbaşı alışverişinin Kare As'ı
 Müziğin efendisi iftiharla sunar
 Kendin pişir kendin ye
 5 öneri
 Partinin gözbebeği siz olun
 Bunların modası asla geçmez
 Bu hafta bitmeden 4 öneri
 Manavların Kare As'ı
 En 'seksi' öneriler
 Ismarlama giyimin Kare As'ı
 Yataktan çıkmak istemeyeceksiniz
 Sımsıkı sar beni
 Kendinizi kral gibi hissedebilirsiniz
 İskoçyalının dönüşü
 Bu hafta bitmeden 2 öneri
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Juju geri döndü
Juju geri döndü
Avustralya'ya katılmayan Belçikalı raket, sezonu Fransa'da açtı.
Cimnastikçi olacaktı babası güreşçi yaptı
Cimnastikçi olacaktı babası güreşçi yaptı
Eski milli güreşçi Engin Bakay, henüz 11 yaşında olan kızı...
Juju geri döndü
Avustralya'ya katılmayan Belçikalı raket, sezonu Fransa'da açtı. Paris Open'da...
Cimnastikçi olacaktı babası güreşçi yaptı
Eski milli güreşçi Engin Bakay, henüz 11 yaşında olan kızı Beste'yi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.