kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Manavların Kare As'ı
Manavların Kare As'ı
TOP 10

Manavların Kare As'ı

Meyve ve sebzeyi, seçerek almaya alışkın halkımız için bu alışverişi marketlerdeki tek tip paketlerden yapmak hiç de keyifli değil. Yemeğin ve yemekte kullanılan malzemenin iyisinden anlayan uzmanlardan oluşan jürimize sorarak Manavların Kare Ası'nı oluşturduk
Kolaylar Manav
Günün her saatinde İstanbul'un her semtine servis yapan bu manavda satılan her şey, ailenin kendi tesislerinde üretiliyor; halden temin edilmiyor. Antalya'daki tesislerde Türkiye'de yetişmeyen birçok sebze ve meyve özel olarak üretilip ayrı bir tesiste yıkanıp paketleniyor. Kolaylar Manav, jüri üyelerimizden Engin Akın, Oğul Türkkan, Şerif Yenen, Ece Aksoy ve Elif Edes'in favori adreslerinden. Tel: (0212) 257 57 05 - 263 30 70 (Aldığı oy: 5)

Konyalı Manav
Bebek'teki Konyalı Manav, her sebze ve meyvenin tek tek parlatılıp renk ve boylarına göre dizildiği, tezgâhın bir sanat eseri gibi işlendiği bir manav. İstanbul'da yaşayanlar Bebek'teki manavı mutlaka görmüşlerdir. Dikkat çeken tek şey tezgâha gösterilen özen değil, çeşitlilik ve hizmette kalite gibi unsurlar. Konyalı Manav, Oğul Türkkan, Sevim Gökyıldız, Tayyar Zaimoğlu, Hülya Özer Çiltaş ve Şerif Yenen'in favorilerinden. Tel: (0212) 257 88 98 (Aldığı oy: 5)

Mevsim Manavı

Nişantaşı'ndaki Mevsim Manav, Hasan Şaşmaz'a ait. Oğul Türkkan, Hülya Özer Çiltaş, Ayşe Tüter ve Sevim Gökyıldız'ın tercih ettikleri manavlardan olan Mevsim Manav, 30 senedir Nişantaşı'nda. Telefonla sipariş üzerine evlere servis de yapılıyor. Manavda dondurulmuş sebze meyve ve konserveler de satılıyor. Tel: (0212) 231 63 89- 233 85 46 (Aldığı oy: 4)

Titiz Manav

Yusuf ve Bünyamin Bardak'ın birlikte işlettikleri Titiz Manav, Balıkpazarı'nın en bilinen manavlarından. Toptan ve perakende sebze meyve satışı yapan Titiz Manav, Sevim Gökyıldız, Ece Aksoy ve Elif Edes'in tercihleri arasında yer alıyor. Bardak Ailesi'nin 1960'dan beri Beyoğlu'nda hizmet verdiği Titiz Manav, son 13 yıldır da aynı dükkanda iki kardeşin işletmesinde. Tel: (0212) 292 28 60 (Aldığı oy: 3)

Manav İlker

Adana Seyhan'daki Manav İlker, özel sipariş üzerine dilediğiniz meyve veya sebzeyi temin eden, tezgâhında bulunmasa da kısa bir sürede bulup getirten bir manav. Telefonla sipariş alıp evlere servis de yapan Manav İlker, Güzelyalı Mahallesi'nde. Tayyar Zaimoğlu'nun favori manavlarından da biri. Tel: (0322) 235 37 76 (Aldığı oy: 1)

Köylü Kardeşler Manavı
İzmir Göztepe'deki Köylü Kardeşler Manavı, Hülya Özer Çiltaş'ın favori manavlarından. Meslekte 22 yılı geride bırakan Köylü Kardeşler'in sahibi Erdoğan Atlı. Evlere servis de yapan Köylü Kardeşler, haftanın yedi günü açık. Tel: (232) 246 28 61 (Aldığı oy: 1)

Manav Adem-Tahtakale Manavı
Bursa Tahtakale'de aynı dükkânda 20 yıldır hizmet veren Tahtakale Manavı'nın talebasında yazan isim Manav Adem. Sahibi Adem İlkin'in adıyla tanınan manav evlere servis yapıyor ve istek üzerine halden sebze ve meyve getirtiyor. Manav Adem, Hülya Özer Çiltaş'ın favori manavlarından. Tel: (0224) 223 09 63 (Aldığı oy: 1)

Doğan Gıda-Çukur Manav

Tunalıhilmi, Bülten Sokak'taki manav, yerin biraz altında kaldığı için Çukur Manav olarak biliniyor, ancak telefonu 'Doğa Gıda' diye açtıklarını belirtmekte fayda var. Çukur Manav, aş erenlerin sık uğradıkları bir adres haline geldiğinden 'Hamile Manavı' olarak da biliniyor. Çukur manav, Oğul Türkkan'ın tercihi. Tel: (0312) 426 72 72 (Aldığı oy: 1)

Güzel Manav
Adana Kanal'daki Güzel Manav, Tayyar Zaimoğlu'nun favorilerinden. Adana'nın bilinen manavlarından olan Güzel Manav, günlük sebze ve meyveleri bulunduran ve daha iyi hizmet vermek için müşterilerine cep telefonunu da veren bir esnaf. En iyi hizmeti vermek için kolay ulaşılır olmak isteyen manav, geç saatlere kadar açık. Tel: (0532) 743 07 13 (Aldığı oy: 1)

Ekolojik Halkpazarı

Türkiye'nin ilk yüzde 100 ekolojik halk pazarı, Temmuz 2006'da açıldı. Victor Ananias, Türkiye'de tüketilen sebze ve meyvenin yarısını ekolojik olarak üretmenin ve tüketmenin mümkün olduğunu ve ekolojik pazar yerlerinin sayısının artacağını belirtiyor. Bilgi için Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği Tel: (0212) 244 62 30 (Aldığı oy: 1)
DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Yeni sezona uyum sağlamakta geç kalmayın
 Bravia'nın telefonu var!
 Akıllı alışveriş
 Acısız ayakkabı
 Son dakika yılbaşı alışverişinin Kare As'ı
 Müziğin efendisi iftiharla sunar
 Kendin pişir kendin ye
 5 öneri
 Partinin gözbebeği siz olun
 Bunların modası asla geçmez
 Bu hafta bitmeden 4 öneri
 Evleri yeni yıl telaşı aldı
 En 'seksi' öneriler
 Ismarlama giyimin Kare As'ı
 Yataktan çıkmak istemeyeceksiniz
 Sımsıkı sar beni
 Kendinizi kral gibi hissedebilirsiniz
 İskoçyalının dönüşü
 Bu hafta bitmeden 2 öneri
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Juju geri döndü
Juju geri döndü
Avustralya'ya katılmayan Belçikalı raket, sezonu Fransa'da açtı.
Cimnastikçi olacaktı babası güreşçi yaptı
Cimnastikçi olacaktı babası güreşçi yaptı
Eski milli güreşçi Engin Bakay, henüz 11 yaşında olan kızı...
Juju geri döndü
Avustralya'ya katılmayan Belçikalı raket, sezonu Fransa'da açtı. Paris Open'da...
Cimnastikçi olacaktı babası güreşçi yaptı
Eski milli güreşçi Engin Bakay, henüz 11 yaşında olan kızı Beste'yi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.