kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mideme balon takıldı incelip, evleneceğim!
Mideme balon takıldı incelip, evleneceğim!
Bülent Ersoy da bir azınlığı temsil ediyor!
'Hepimiz insanız' denmeliydi

Mideme balon takıldı incelip, evleneceğim!

Evlilik dışı da olsa bir çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Nedim Saban: Şu anda bir ilişkim yok ama 20-25 kilo verip fit bir görüntüye sahip olduktan sonra evliliğe açık olacağım!.

Türkiye'nin 'Dr. Stress' olarak tanıdığı, son dönemde ise kurduğu tatlıcı zinciri 'Tatlıcı Tombak'la işadamı kimliğine de kavuşan tiyatrocu Nedim Saban'ın en büyük arzusu; bir an önce zayıflayıp, evlenmek ve çocuk sahibi olmak! Sanatçı bu uğurda bir operasyon geçirip midesine balon bile taktırdı! "Baba olmayı çok istiyorum. Evlilik olmasa da çocuk mutlaka olacak" diyen Saban'la; özel hayatı, kilo sorunu, tatlıcı zinciri, TV programları üzerine konuştuk.

* Türkiye'de ilklere imza atmış bir isimsiniz. İlk sokak tiyatrosu, telefon bağlantılı ilk talk show... İlk olacak yeni bir projeniz var mı?
Şu anda bir talk-show üzerinde çalışıyorum. Reytinginin de çok yüksek olacağına inanıyorum. Yeni projem alternatif tarih programı olacak. Bunu Can Dündar, Güneri Cıvaoğlu'na anlattım, çok heyecanlandılar.

Tarih canlandırılacak

* Nasıl bir program olacak?
İnsanlar interaktif olarak tarihteki olayları tekrar yaşayacak. Mesela 'Adnan Menderes asılmasaydı ne olurdu?'yu tartışacağız. Ve insanlar oy vererek bu tartışmaya dahil olacak. Tarih insanları korkutuyor, farkındayım ama biz 'Dr. Stress'te Nazım Hikmet tartışması yaptığımızda; çok yüksek reyting alıyorduk. Burada da çok yüksek reyting alacağımıza inanıyorum.

* Reyting çok mu önemli?
Televizyonculuğa artık 'prestij işi' diye bakmıyorum. Tabii ki reyting alınması lazım.

* Neden 'Dr. Stress'i tekrar yapmıyorsunuz?
Doktor Stress'in miyadı artık doldu. Haber bültenlerinde bile aşağı yukarı aynı format kullanılıyor. Kadın programları da bunun 'cılkını' çıkardı. Herkes 'Dr. Stress'i kullandı.

* Televizyonda ne izliyorsunuz?
'Avrupa Yakası'nı çok beğeniyorum; bence ekranda ciddi bir devrim.

'Avrupa yakası' dahice


* Cem Yılmaz, son röportajında Engin Günaydın'ın Burhan tiplemesini, Peker Açıkalın'ın Gaffur'undan daha başarılı bulduğunu söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence karşılaştırılamaz. İkisini de çok başarılı buluyorum. Ayrıca Gülse Birsel bir deha! 'Avrupa Yakası' son yıllarda yapılmış en dahice iş, televizyon tarihine geçecek bir çalışma!

* Gaffur neden bu kadar çok sevildi halk tarafından sizce?
Gaffur çok uç bir karakter aslında. Nişantaşı'nda böyle bir kapıcı yok. Gaffur başka bir dizide olsa bu kadar sevilmezdi. Onun 'Avrupa Yakası' içinde kendini kabul ettirmesi çok önemli geliyor bana. Zıtlıkların uyumu oldu. Bir dizide burjuvazinin yakalanması çok önemli bir şey. Artık dizi Etiler'deki kuaförde de tartışılıyor.

* Biraz da özel hayatınızdan bahsedelim... Bir röportajınızda '40 yaşından sonra evlenmek istiyorum' demişsiniz. 1967 doğumlusunuz ve artık 40'sınız! Ufukta evlilik görünüyor mu?
16 Ocak'ta 40 yaşıma bastım, hala hiçbir gelişme yok! Ama 19 Ocak'ta zayıflayabilmek için bir ameliyat geçirdim; mide balonu taktırdım! İnşallah kilo verir de fit olursam, evliliğe açık olacağım. Şu anda bir ilişkim yok. 20-25 kilo verirsem ve düzenli bir hayatım olursa evleneceğim. (Gülüyor)

Tokluk hissi yaratıyor

* Mide kelepçesini duyduk da balonu duymamıştım daha önce... Nasıl bir operasyon bu?
Kelepçe mideyi sıkıyor ama balon midenin çeperini kaplıyor. Ve sürekli tokluk hissi uyandırıyor. Bu balon sayesinde daha az yemek yiyip, bol bol sıvı tüketiyorum.

* Diyet yapmayı denemediniz mi? Son çare bu muydu?
Valla bütün diyetleri denedim. 'Sabah kalkıp kibrit kutusu kadar peynir yiyin' diyen diyetisyenlerden nefret ediyorum! Hepsine gittim aşağı yukarı ama diyet konusunda hiç iradem yok. Tabii 80 tane Tatlıcı Tombak'a sahip olmak da bana pek yardımcı olmadı. (Gülüyor)

*
Tatlıcı Tombak'ı tiyatro yapabilmek için maddi destek sağlasın diye kurdunuz ama artık destekten fazlası olmuş...
25 ilde 80 bayilik verdik. Son 3 yılda buradaki işimden dolayı medyadan uzak kaldım. Ama şimdi doludizgin geliyorum. İnanmadığım dizilerde yüzümü eskiteceğime, bu yola başvurmak çok daha iyi. Tatlıcı Tombak kurulduktan sonra ekonomik durum düzeldi, bağımlılığım kalmadı. Hem tiyatromu yaşatıyorum hem de çocuklar için daha çok şey yapıyorum. Ticari kaygısı olmayan çocuk oyunları yapıyorum mesela...

* Çocuklar için pek çok proje yaptınız... Çocuklara bu özel ilgi nereden geliyor?
Çocuğum olmadığı için içimde bir hasret var. Baba olmayı çok istiyorum. Hayatımda evlilik olmasa da çocuk mutlaka olacak. 3 yeğenim var, acayip seviyorum onları. Türkiye'de evlilik dışı çocuk nasıl olur bilmiyorum ama teknoloji ilerliyor, birkaç sene sonra bakacağım.

DENİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Mideme balon takıldı incelip, evleneceğim!
 Değişmeyen tek şey yüzü!
 Dolmanızı, böreğinizi yapın 'Bigudi'de yerinizi kapın
 Yapımcının yeni gözdesi: Güneydoğu
 Müzik dizilerin reytingini artıran bir araç oldu..!
 1980 sonrasında 52 film çeken Avşar rekor kırdı!
 Gerçek hayat dizideki gibi değil
 Böyle gezmek cesaret ister
 Sienna'yı hiç böyle görmediniz!
 Kylie sergisinin açılışına katıldı
 Halk ne diyor?
ÖZAY ŞENDİR
Resimdeki gözyaşı...
Bugün Cem Karaca'nın ölüm...
RAHŞAN GÜLŞAN
Barmenler aptal dediyse ne olmuş?
Birçok insan, dünyanın...
SİNAN ÖZEDİNCİK
"Müessesemizin ikramıdır!"
Ne zaman yolum Akmerkez'e...
Tüp baba olabiliriz
Tüp baba olabiliriz
"İlk tüp ikizler olmak bizi hiçbir zaman ayrıcalıklı yapmadı" diyen...
Demet'le aynı sahneye çıkmam!
Demet'le aynı sahneye çıkmam!
Ünlü popçu Deniz Seki, bir süredir salı geceleri STNBL adlı mekanda...
100 bin YTL'den bir kuruş fazla vermem!
100 bin YTL'den bir kuruş fazla vermem!
Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu'nun; şirketinde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.