kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Ozyilmazel @ SABAH
SMS:
4122-AYSE MESAJ
 

Kameraya çekmek ve sevişmek yasak!

Geçen pazartesi, yurdumun ilk lezbiyen barı 'Bigudi'den bildirince, okuyucu da soru derya oldu tabii. Ee, cümleten hadiseye Fransız olunca... Ama şu cep telefonuma gelen SMS'ler yok mu, tam çerçeveletip asmalık cinsindendi hani! Misal, arkadaş süsü verilmiş bir insan beni aylardır arayıp sormamış, ekmeğimi bölüp de mi yerim merak etmemiş, yazıyı okuyup gaza geliyor. Bip biiip SMS'liyor ve soruyor "Ayşeee, o leopar yatak ne işe yarıyor?" İnşallah, seni parçalamaya yarayacak düdük makarnası!! Bi de erkek arkadaşlarımın "Peruk taksak da gitsek olmaz mııı?" geyiği var ki, tam tüyleri diken diken etmelik. Bu erkekler iki kadını yan yana fantezilemeye görsünler, zeka yaşları anında ikiye düşüyor. Hazır ayaktayken fındık fıstık atın bari! Arkadaşlar, lezbiyen dediysek uzaylı demedik! (Oray da öyle düşünüyor herhalde) Merak ettik gittik, sonra da ilgilisine hizmet tadında çiziktirdik. Suyunu çıkartmasak, hayatlarında parazit yapmasak diyorum.

KURALLARI NE?
Şimdi de e-mail'lerle bana sorduğunuz 'Bigudi' sorularını mekanın işletmecisi, telefondaki sesinde, yüzünde güller açtığını tahmin ettiğim insan Gonca Sönmez'e iletiverdim. İşte cevaplar:

* Buranın sahipleri kimlerdir? Bigudi, Projectbe'nin açtığı bir bar. Kendileri 2001'den beri eğlence dünyasında güzel işlere imza atıyorlar. 2001'de Sepetçiler Kasrı'ndaki Douche Club, 2004'te resmi Eurovision Partisi, sonra Ortaköy'deki tarihi hamamın işletmesi vs. vs. Kadın kadına eğlenmek isteyen, erkekler tarafından rahatsız edilmek istemeyen kadınlardan ve lezbiyenlerden gelen yoğun istek üzerine iki ay önce Bigudi'yi açmışlar işte.

* Okuyucu merak ediyor; Bigudi'ye erkek gerçekten giremiyor mu? Gi-re-mi-yor! Yasak! Gonca; "Gayler bile giremez" buyuruyor. Hadise kadınlara özeldir, anlayın, anlatın lütfen! Hem bir yere de girmeyiverin canım. Hanimiş saygı!

* Peki özetle Bigudi kuralları nedir? Kadınlığı saymıyorum, 18 yaşın altında olmayacaksın biiir. Bağımlılık yapıcı madde sokmayacaksın, içeride kullanmaya kalkmayacaksın ikiii. Kendini Savaş Ay zannedip, cep telefonuyla gizli gizli çekim yapmayacaksın üüüüç. Çünkü içeride sivil güvenlik dolaşıyor; çekim yapanı, uyuşturucu kullananı kapı dışarı ediyor. "Bir de uyarılmalarına rağmen ikinci kez kavga çıkaranlar içeri alınmıyor" diyor Gonca. Nasıl yani? Kadınlar neden kavga çıkarıyorlar ki? Kıskançlıktanmış! Eh kadın milleti kıskanınca adamın gözünü oyar valla. Nitekim oyuyorlarmış. "Vay sen benim yanımdakine nasıl bakarsın" kavgaları patlıyormuş. Gideceklerin dikkatine!

NİÇİN LEOPAR YATAK?
* Şimdi sıra en çok sorulan soruda: Yan odadaki büyük leopar yatak ne işe yarıyor? Gonca, o odanın pek fazla kullanılmadığını, doğum günü gibi özel günlerde arkadaş gruplarına kapatıldığını söyledi. Bi de bekarlığa veda partisi vermek için kapatılıyormuş. Meraklı erkeklerin ışığında soruyu açıyorum: "Yani sevişenler falan oluyor mu yatakta?" (Nedir bu erkeklerdeki Eyes Wide Shut özlemi?) Olmuyormuş, öpüşmek tamam ama sevişmek yasakmış! Yani peruk taksak da gelsek heveslilerine duyurulur!.

* Yani buraya heteroseksüel kadınlar da gelebilir mi? Erkek olmadan eğlenmek için "Tabii gelebilir, geliyorlar da zaten" diyor Gonca. E süpermiş!

* Mekanda çalışan kadınların hepsi lezbiyen olmak zorunda mı? Gülüyor bu soruya "Hayır değil" diyor. Mesela tuvaletlerden sorumlu Hatice Abla'ları varmış, gecenin bir saatinde Güzin Abla tadında gelen giden omzunda ağlar, dertlerini anlatırmış.

* Son soru; Bigudi'ye gelen kadınların yaş ortalaması nedir? "Yirmilikler de var, Altmışlık kadınlar da" diyor ve ben de soruları cevapsız bırakmadığı için kendisine çoook teşekkür ediyorum. Aldınız cevabı?!!

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Düşenin dostu değil karizması olmaz!   / 02-02-2007
 Sağ eller havaya ekmeğim buraya   / 31-01-2007
 Lezbiyen barda ne ola?   / 29-01-2007
 Marmaracılara karamel soslu şok!   / 26-01-2007
 Derin Dürüst!   / 24-01-2007
 Diyetlere kanma kahvaltısız çıkma!   / 22-01-2007
 Hepimizi diyetler götürecek!   / 19-01-2007
 Kahvaltıya mı geldik kazıklanmaya mı?   / 17-01-2007
 Victoria'nın transferi!   / 15-01-2007
 Törkiş Rüküş Starlar!   / 12-01-2007
DİLEK HANİF
Erkek giyim defileleri
Moda dünyası hareketli bir döneme...
ÖZAY ŞENDİR
Kendine gel Ufuk!
Ufuk Büyükçelebi adını duymamış...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Kameraya çekmek ve sevişmek yasak!
Geçen pazartesi,...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Hindi toskana
Etleri 0.5 cm.
Seni almaya geldiler
Seni almaya geldiler
Şimdi 18 yaşında bir genç kız olan ilk tüp bebeğimiz Dilek Katrancı:...
Aşkı başlatan kadınlar!
Aşkı başlatan kadınlar!
İlişkileri hep erkeklerin başlattığına inanıyorsanız,...
18 yıl aradan sonra kamera karşısında!
18 yıl aradan sonra kamera karşısında!
Rol aldığı sinema filmleri, en az şarkıları kadar ilgi gören, 70'li...
Yaşgününü sevdiğiyle kutlamayı çok istiyor
Yaşgününü sevdiğiyle kutlamayı çok istiyor
Gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden Cenk Eren, geçtiğimiz gece...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.