kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Çok karakterli bir dizi yaptık
Çok karakterli bir dizi yaptık

Önümüzdeki perşembe atv'de ekrana gelecek 'Şöhret Okulu' adlı dizide şarkıcı bir kızı canlandıracak olan Meyra, rolü bu yüzden kabul ettiğini; dizinin çok karakterli bir dizi olduğunu söylüyor.

İlk bölümü, bu perşembe atv'de yayınlanacak 'Şöhret Okulu' adlı dizide rol alacak olan şarkıcı Meyra, bir konservatuvar öğrencisini canlandıracak. Projede kendi alanlarında çok başarılı isimlerin rol alacağını belirten güzel şarkıcı, diziyi kısaca şöyle özetliyor: "Çok karakterli bir dizi bu. Ayla Algan, İlhan Şeşen, Müjdat Gezen ve Tağ Sağtürk gibi çok iyi oyuncular rol alıyor. Dizide hem dans hem de müzik var. Türkiye'de ilk defa konservatuvar hayatını, sanat okulunu ve buradaki öğrencilerin hayatını anlatan dizi Şöhret Okulu'... İlk olmasından dolayı da bu projenin çok özel olduğunu düşünüyorum."

ŞARKICIYI OYNAYACAK
Dizide Aysun karakterini oynayacak olan Meyra, sette Ayla Algan'ın kendisine oyuncu koçluğu yaptığını söylüyor: "Daha önce de dizi teklifi almıştım ama hiç bu heyecanı yaşamamıştım. Bu benim ilk dizim. Oyuncu değilim, zaten kendime o sıfatı yakıştırmam için deli olmam lazım. Burada oyunculuğun çok zor olduğunu gördüm. Buna niyet etmemin sebebi, bir defa şarkıcıyı oynayacak olmam. Ayla Algan bana koçluk yapıyor."

* Dizideki rolünüzü anlatır mısınız? Aysun adlı şarkıcı bir genç kızı canlandırıyorum. Konservatuvar öğrencisi, İstanbul Sahne Sanatları Akademisi'ne giriş yapıyor... Benim çocukluk yıllarım konsevatuvarda geçtiği için konsevatuvarda okumanın zorluğunu biliyorum. Bu yüzden bu rol bana çok sıcak geldi. Maddi durumu vasat olan, şöhret olmak isteyen büyük idealleri olan ve gönlünü şarkıcılığa veren bir kız Aysun. Evlenmiş, boşanmış ve Bade adında bir kızı var.

* Bu rolü kabul etmenizin nedeni nedir? Daha önce de dizi teklifleri gelmişti ama kendime güvenim yoktu. Bu proje, 1980'lerde dünyayı kasıp kavuran 'Fame' adlı diziyi andırıyor. Müzikal ağırlıklı ama içinde komedi de var. Benim rolüm de mesleki açından bana çok yakın bir rol. Bu yüzden güvenip teklifi kabul ettim. Fakat bir dizide oynayarak kendime oyuncu diyecek kadar deli değilim. Ben şarkıcılığa 10 senemi verdim. Oyuncu olabilmek için de senelerimi vermek gerekiyor.

* Bu rolden sonra kariyerinizde oyunculuk ağır basabilir mi? İlerleyen zamanlarda geliştiğimi, yol kat etiğimi düşünürsem; oyunculuğa sıcak bakarım. Belki de bu diziyle oyunculuk hevesimi alırım. Ama ben şarkıcıyım. 10 yaşından beri şarkıcı olma hayaliyle yaşadım. Ama belli olmaz bu işler!

* Mesleki açıdan en büyük hayaliniz nedir? Müzikalde oynama hayalim var. Keşke 'Cats' yada 'Evita' gibi müzikalde yer alabilsem... İkinci hayalim ise kendi konserlerimi müzikal büyüsünde vermek...

* Kendinize müzik yaşamında seçtiğiniz bir idol var mı? İdol olarak kendimi en yakın hissetiğim Sarah Brightman. Ses rengimizi çok benzetiyorum. Müzikallerden çıkıp, solo albüm yapıp başarılı olması da hoşuma gidiyor.

BİZİM DİZİ BAMBAŞKA!
* Hangi dizileri seviyorsunuz? Sizin dizinizin var olanlardan farkı ne olacak? 'Avrupa Yakası' ve 'Binbir Gece' dizilerini çok beğeniyorum. Bizim dizimiz ise bambaşka. İçinde drama, komedi ve müzikal var. Şöhret olmak isteyen insanların ne yollardan geçtiklerini, ne zorluklar çektiğini anlatacak bir dizi bizimki.

* Popstar yarışmalarını nasıl buluyorsunuz? Çok komik buluyorum! Yalancı starlar seçiyorlar. Eşim Mehmet Ali Ilıcak, bana her zaman; "Yıldız olacağına güneş ol. Güneş her sabah oradadır. Yıldızlar kayar gider yok olurlar" der. Ben hep yukarıda olmak istiyorum. Yoksa bir gün parlarsın iki gün parlarsın üçüncü gün yok olursun...

* Ne tarz filmde oynamak isterdiniz? Şu anda canlandırdığım karakter drama. Fantastik bir film ve dönem filmi çekmek çok isterim. Kendi tipimi de eski dönemdeki kadınlara benzetiyorum.

GÜRKAN KURT - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Avukatlar 15 YTL ile destek olacak
 Annem kadar komik olmayı başaramadım
 Okan ve Beyaz'la yarışmak gibi bir niyetim asla olmadı
 Çok karakterli bir dizi yaptık
 Ağlama faslından önce şakalaştığımız bir film bu
 İyi taşıdığınız ve size yakışan kıyafetleri giyin
 Bu sezon en çok taytları sevdim!
 Arka koltuklar boş kaldı
 Rakı severler Zeki Müren'le demlenecek
 Platonik de olsa aşk yaşadılar
 Bağımsız sinemanın kalbi Utah'ta
 İşte hayırsever aşıkların yeni aşk yuvası
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Diyetlere kanma kahvaltısız çıkma!
Bakıyorum da kilo...
ÖZAY ŞENDİR
Telefon rehberinden silinen numaralar
Cenazesinin...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Otlu spagetti
Makarnayı tuzlu,...
Meme kanserine kimyon tedavisi
Meme kanserine kimyon tedavisi
Yıllardır yemeklere tat versin diye kattığımız kimyon, meme...
İnternet bağımlısı mısınız?
İnternet bağımlısı mısınız?
İstediğiniz bilgiye anında ulaşmanıza yardımcı olan internet, bazı...
Sosyete Andrea Bocelli'yi gökte ararken yerde buldu!
Sosyete Andrea Bocelli'yi gökte ararken yerde buldu!
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım,...
Morali yerinde
Morali yerinde
Lenf kanseri teşhisi konulan ve iki kez kemoterapi tedavisi gören...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.