kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Okan ve Beyaz'la yarışmak gibi bir niyetim asla olmadı
Okan ve Beyaz'la yarışmak gibi bir niyetim asla olmadı
Çapkın değilim, daldan dala konmam!

Okan ve Beyaz'la yarışmak gibi bir niyetim asla olmadı

Şahan Gökbakar 'Leyt Nayt Şov' ile dikkatleri üzerine çekiyor. Programı Okan Bayülgen'in ve Beyaz'ın şovlarıyla aynı saatte yayınlanan Şahan 'Onlarla yarış halinde değilim. Ben daha farklı bir iş yapıyorum' diyor.

Mizah dünyasının genç yeteneği Şahan Gökbakar NTV'deki bir saatlik şovu 'Leyt Nayt Şov-Kime Diyorum Ben' ile dikkat çekmeye başladı. Program her cuma Beyaz Show'un karşısında yayınlanıyor. Tekrarı ise Okan Bayülgen'in Makina'sı ile aynı saate denk geliyor. Şahan Gökbakar, 'reyting kaygım yok' dese de gece gündüz çalıştığını ve bu pastadan pay almak istediğini söylüyor.
* Şarkının, türkünün, dedikodunun olmadığı farklı bir şov hazırlıyorsunuz... Televizyonlara ilk çıktığımdan bu yana Türkiye'de yapılmayanı yapmaya çalışıyorum. Daha önce skeç programı yapıyordum. Hamdi Alkan ve Levent Kırca'nın yaptığı skeç şovlardan ayrılan tarafı vardı. Bu yaptığım da Beyaz'ın ve Okan'ın şovlarıyla isim olarak aynı gibi gözükse de, ayrılan yönleri olan bir program. Sadece bir masa ve bir konuk var.
*
Reyting kaygısı var mı? Böyle bir kaygı taşımıyorum.
* Beyaz'ın karşısında olmanız sizi ne kadar etkiliyor? Programın ilk gösterimi Beyaz'ın, tekrarı ise Okan Bayülgen'in karşısında... Bu zaten Beyaz Show'a ve Makina'ya alternatif bir şov. Onlardan çok farklı...
* Türkiye'de şov programı yapan 2 ismi var. Biri Okan, diğeri Beyaz... Ve bu iki ismin karşısında başka şovmen duramaz derler... Ben çok değişik bir yoldan tanınma serüveni yaşadım. Televizyonda yaptığım işlerin fark edilmesi 3-4 ayda oldu. Beyazıt ve Okan zamanında bu iş için çok çabaladılar. Beyazıt, Beyaz Show otursun diye 2-3 sene çok çaba sarfetti. Okan da öyle... Ama onların işi çok zordu. Bu işi ilk yapan insanlar onlardı. 10 seneyi deviriyorlar. Bu bir başarıdır. Onları izleyerek büyüdüm. Ben çocukken onlar vardı.
* Sizin farkınız nedir o zaman? Ben başka bir lezzet sunmak istiyorum. Masada 6 tabak varsa ben de 7'nci tabak olarak masaya oturayım ve içinde farklı bir yemek olsun. O yüzden Türkiye'de iki tane şovmen vardır meselesine katılmıyorum. İki şov programı vardır meselesi de 'fasa fiso'dur.
* Siz polemiğe girmekten de kaçınıyorsunuz. Evet, aynen öyle... Çünkü bu, insanın ne kadar donanımlı olmasıyla alakalı. Birilerine saldırarak, birilerine laf atarak, onlardan gelecek dönüşleri değerlendirip, tekrar kontör laflar atıp böyle stratejilere girmeyecek kadar zekiyim. Ne Ata, ne Okan, ne Beyaz ne de Cem, bana laf atmadı. Ben de onlara bulaşmadım.

ELİ YÜZÜ DÜZGÜN ŞÖHRET
* Laf gelseydi bulaşır mıydınız?
Hayır, gelseydi de bulaşmazdım. Atılmadı çünkü yaptığım işi taktir ettiler, beğendiler. Temiz, eli yüzü düzgün, ucu sonu belli bir şöhret geldi hayatıma.
* Şöhretle aranız nasıl? Aramız iyi... İkimiz de birbirimize hiç dokunmuyoruz. Ben normal hayatımda egosantrik buhran içerisinde yaşayabilecek biri değilim. Bakkaldan sakız alırken o egosantrik buhranı yaşayamam. O yüzden de onunla beraber yaşadığım alanları çok net çizgilerde belirledim. Ve onların içerisinde ne sosyal hayatımı ne de kendimi dahil etmiyorum.
* 'Avrupa Yakası'ndan gelen teklifi kabul etmediniz. Pişman mısınız? Hayır, başarılı giden bir dizi. Ata'nın, Evrim'in ve Bülent'in ayrılmasıyla dizinin kan kaybedeceğini düşündüler. Bu düşünce yumakları arasında acaba 'Şahan mı oynasa?' dediler. Ben tehcih etmedim.
* Neden? Gülse taptığım, beğendim ve eğlendiğim bir insan. Bana güldüğünü, benim de ona güldüğümü biliyor. Ben farklı bir iş yapmak istiyorum. 2 senesini devirmiş bir projenin içinde yer almak istemedim.
* Gaffur'un başarısını nasıl buluyorsunuz? Şaşırtıcı. Kendileri de galiba bu kadar öne çıkacaklarını bilmiyorlardı. Burhan daha komik. Gaffur çok basit. Ama basitleri algılayanların daha fazla olduğu bir toplumda yaşıyoruz.
* Şu anki TV ve magazin dünyası hakkında ne düşünüyorsun? Bana büyük malzeme çıkıyor. RTÜK yasaklamadan önce daha iyiydi.
* İzliyor musun her şeyi? Tabii... Dobra Dobra, Herkes Yanlış Biliyor, Seda Sayan ve kadın programları... Ciddi ciddi çayımı, kahvemi alıp izliyorum. Randevuları bile 17.00'den sonraya alıyorum bu yüzden.

ESİN ÖVET MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Avukatlar 15 YTL ile destek olacak
 Annem kadar komik olmayı başaramadım
 Okan ve Beyaz'la yarışmak gibi bir niyetim asla olmadı
 Çok karakterli bir dizi yaptık
 Ağlama faslından önce şakalaştığımız bir film bu
 İyi taşıdığınız ve size yakışan kıyafetleri giyin
 Bu sezon en çok taytları sevdim!
 Arka koltuklar boş kaldı
 Rakı severler Zeki Müren'le demlenecek
 Platonik de olsa aşk yaşadılar
 Bağımsız sinemanın kalbi Utah'ta
 İşte hayırsever aşıkların yeni aşk yuvası
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Diyetlere kanma kahvaltısız çıkma!
Bakıyorum da kilo...
ÖZAY ŞENDİR
Telefon rehberinden silinen numaralar
Cenazesinin...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Otlu spagetti
Makarnayı tuzlu,...
Meme kanserine kimyon tedavisi
Meme kanserine kimyon tedavisi
Yıllardır yemeklere tat versin diye kattığımız kimyon, meme...
İnternet bağımlısı mısınız?
İnternet bağımlısı mısınız?
İstediğiniz bilgiye anında ulaşmanıza yardımcı olan internet, bazı...
Sosyete Andrea Bocelli'yi gökte ararken yerde buldu!
Sosyete Andrea Bocelli'yi gökte ararken yerde buldu!
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım,...
Morali yerinde
Morali yerinde
Lenf kanseri teşhisi konulan ve iki kez kemoterapi tedavisi gören...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.