kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'İyi aile hayaleti' olacak kimseyi korkutmayacak
'İyi aile hayaleti' olacak kimseyi korkutmayacak
Benim yaşantım bazılarına sıkıcı gelir

'İyi aile hayaleti' olacak kimseyi korkutmayacak

Genç kızların sevgilisi Keremcem, yeni TV dizisi 'Hayalet Sevgilim' için hayalet olacak. Yakışıklı şarkıcı, senaryo gereği bitkisel hayata girdikten sonra günlük hayatta dolaşan Cem'i canlandıracak.

Üniversite öğrencisi İrem'in geçtiğimiz yıl yurt odasında bestelediği 'Hayalet Sevgilim' isimli şarkı, bir TV dizisine ilham kaynağı oldu. Tayfun Güneyer'in senaryosunu yazdığı 'Hayalet Sevgilim' adlı dizinin başrolünde ise gençkızların sevgilisi Keremcem yer alacak. Yönetmenliğini de Güneyer'in yapacağı dizide Keremcem, bir uçak kazası sonrası bitkisel hayata giren Cem'i canlandıracak. Cem, bitkisel hayattayken hayaleti günlük yaşamını sürdürecek. Hayalet olan Cem'in aşık olacağı Lidya'yı ise kimin oynayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

DUVARDAN
GEÇMEYECEK

Dizideki 'Cem' karakterinin kendisine çok benzediğini anlatan Keremcem, "Onun da iyi bir ailesi var, rahat bir ortamda büyümüş. Tıpkı benim gibi o da hayatın kendine sunduğu nimetlerin farkında" dedi. Dizinin hikayesini çok sevdiğini anlatan genç şarkıcıyla, yeni projesi ve şöhrete bakışı üzerine konuştuk.

* Proje bana ilk anlatıldığında hikayeyi gerçekten çok sevdim. Kafamdaki tek şüphe, teknik olarak ne kadar başarılı olacağımızdı. Hayalet Cem'in sakil durmaması gerekiyordu. Dizinin nasıl bir teknikle çekileceği anlatılınca, ikna oldum ve rolü kabul ettim.

*
Hayalet Cem; kapılardan, duvarlardan geçmeyecek, belli belirsiz bir vücuda sahip olmayacak. Tıpkı Brad Pitt'in Azrail'i canlandırdığı 'Joe Black' filmindeki gibi kanlı canlı bir insan olarak ekrana yansıyacak.

* Şöhret çok güçlü acımasız bir girdap. Kendimi sürekli olarak kontrol etmezsem o girdabın içine girer, havalanır ve döner dururum. O dönüşler sırasında hiçbir şeyi net olarak göremem, hiçbir şeyin tadını alamam. Ve o kaçınılmaz son gelir; ruhum paramparça olmuş bir şekilde bir yere çakılırım!

*
Yolda yürürken 'Vay be! Herkes beni tanıyor. Aman ne büyük bir iş başardım' dediğiniz anda kendinizi o zalim girdabın içinde bulursunuz. Benim tanınıyor olmam, insanların bana sempati duyuyor olması bana verilen bir hediye değil, görevim.

* Şöhretli olmanın birçok avantajı var. Sempati duyulan, sevilen biri olmak insana haz veriyor. Ama bu hazzın da bedeli var. Beni seven insanları hayal kırıklığına uğratmamam gerek. Bana inananların sayısı arttıkça üzerimdeki baskı da artıyor.

*
Şöhretli olmanın bir diğer olumsuz yanı; dış dünyadan beslenme kaynağınızın azalması. İki yıldır toplu taşıma araçlarını kullanamıyorum. İki yıl önce İstiklal Caddesi'ni on kez turlarken şimdi o kadar sık gezemiyorum. Ne oluyor? Bir sanatçının en önemli beslenme kaynağı olan dış dünyadan mahrum kalıyorsunuz. Bu durumda da çevrenizin dış dünyaya ait verdikleriyle beslenmeye çalışıyorsunuz.

HAYRANIMI SEVEBİLİRİM

* Beni gördükleri zaman öpüp, kucaklayan ve ağlayan birçok kadın hayranım var. Bazılarının gözünden benimle bir ilişki hayali kurduklarını anlıyorum. Ben onlara olumlu cevap vermiyorum ama kimbilir belki de bir hayranıma aşık olurum. Belki bir hayranımla sevgili olup, onunla evlenirim...

*
Kendimi sürekli olarak kontrol altında tutuyorum. Bir değişim içinde olup olmadığımı neredeyse her gün kontrol ediyorum. Bugün insanların karşısında gördüğü Keremcem, emin olun ki iki yıl önceki Keremcem'in tıpatıp aynısı.

MEHMET ÇALIŞKAN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Buzda Dans seviyesini belli etti
 Eski aşkına özendi evlat edinecek
 Sahnede başka bir varlığa dönüşüyorum
 'İyi aile hayaleti' olacak kimseyi korkutmayacak
 Bu kez sesiyle hayat verdi
 Merkezi Ayşegül'e açtı manidar bir şarkı yaptı
 Moda 'yeşil akım'ın etkisi altında
 Ağırbaşlı olmayı seviyorum
 Yolu 'Kıvanç' ile açık olsun!
 Artık onun da yıldızı var
 Ağabeyi Avcı'nın vasisi olmak istiyor
 Bizdeki öncüsü Mavi Jean's
 Yıldızlar da destekliyor
 Bir tenorun sesinden pop tarzında aryalar
 Aralık Derneği'nden oyunculuk dersleri
 Setlere geri dönüyor
 Halk ne diyor?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Kadınlar süründüren erkeğe karşı koyamaz!
Centilmenlikte...
ÖZAY ŞENDİR
Osmanlı olmasa kilise yoktu
Rum Başpiskoposu...
AYŞE TÜTER
Kabak soslu tortelloni
Isıtılmış yağda soğan ve...
Karı-koca birbirine kanser bulaştırır
Karı-koca birbirine kanser bulaştırır
Kanser bulaşıcı mı, karı koca arasında geçici olabilir mi? Bu soru;...
Cinsel yaşama vurulan darbe: Orta yaştaki seks mitleri
Cinsel yaşama vurulan darbe: Orta yaştaki seks mitleri
Seks ve cinsellik Türkiye'de hala bir tabu. Yanlış inanışlar...
'Hanım Ağa'nın kızı boşanıyor!
'Hanım Ağa'nın kızı boşanıyor!
İçkale Şirketler Grubu'nun Onursal Başkanı Nadire İçkale'nin, Haziran...
Ex aşka mesaj mı?
Ex aşka mesaj mı?
Aslı Sarı, Sergen Yalçın'dan ayrıldıktan sonra Anadolu Holding'in...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.