kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yıldızlardan mesaj var...
Yıldızlardan mesaj var...
Türkiye'yi neler bekliyor?

Yıldızlardan mesaj var...

Neşe, bolluk ve zenginliği temsil eden Jüpiter, bu yıl bütün burçları etkisi altına alıyor. Aktüeldergisinin astroloji yazarı Hande Kazanova, "Bu yıl kendimizi keşfedip geliştirecek, çok şey öğrenip büyüyeceğiz. Tabii büyümenin getirdiği sancıları da çekmek zorundayız," diyor. Görünen o ki, 2007 zorlu ama sonuçta kârlı bir yıl olacak.

KOÇ
Bu yıl Jüpiter, hayata bakış açınızı değiştirecek. Düşünsel anlamda genişlerken, öğrenmeye olan merakınız da artacak. Dış yolculuklar, seyahatler, kurslar, seminerler için inanılmaz fırsatlar yakalayacaksınız. Satürn'ün Başak burcuna geçmesiyle, eylül ayı itibariyle sağlık ve iş konuları gündeminiz temsil edecek.
İlişkiler: Ocak sonunda baskı ve sorumluluklar yüzünden kendinizi rahatsız hissedeceksiniz. İişkiniz varsa, kendinizi yalnız ve birlikte olduğunuz kişiye karşı soğuk hissedeceğinizden, problem yaşama ihtimaliniz yüksek. Nisan ayında tüm zorlanmalar geride kalacak. 21 Haziranda aşk ilişkilerinize dikkat edin. Bir yandan sorumluluk almak isteyecek, diğer yandan yanıltıcı etkiler altında olacaksınız.Yeni ilişkilere başlamak için uygun değil. Ağustos aşk için pek de parlak görünmüyor. Kasım ayında evinizde duygusal anlamda bir gerilime karşı hazırlıklı olun.

BOĞA

Sevgili Boğalar bu yıl elinize miras geçebilir. Bankadan kredi istemek için harekete geçebilirsiniz. Psikolojik sorunlarınız geçecek. Eylül kendinizi ifade etmeyi öğreneceğiniz bir dönem, aşk ilişkilerinde biraz zorlanmalar yaşayacaksınız. Büyüme deneyimleri geçireceksiniz.Yaratıcılık gerektiren aktivitelerde sorumluluk almanız gerekirken sakın risk almayın. İyi şanslar!
İlişkiler: Martta aşk hayatınızda önemli bir karar alacaksınız. Çocuk yapmak isteyebilir veya var olan ilişkinizde duygusal bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Ev ve aile yaşantınızda zorlanmalar görülecek.Yepyeni çevresel koşullar ve arkadaşlarınız olacak. Ağustos ayında ev ve aile yaşantınızda önemli kararlar almaktan kaçının. Eylül ayında aşk ve ev hayatınızla ilgili yolunda gitmeyen olaylar çözülecek ve yepyeni başlangıçlar yapılacak. Ekim ayında ikili ilişkilerde iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Aralıkta aşk ve çocuk konusunda test edileceksiniz.

İKİZLER
Kendilerinden başka bir şeyle ilgilenmek istemeyen meraklı İkizler, insanların size bol bol yardım edeceği bu dönemde, siz de karşı tarafla bütünleşmeye özen göstereceksiniz. Mahkemelik bir işiniz varsa, sonuç bu dönemde lehinize olacak. Eylülde Satürn 4. evinize geçiyor. Bu dönemde ev hayatıyla ilgili problemler belirginleşiyor. Ev ve aile konuları, ödemeler, tamiratlar yakanızı bırakmayacak. Hayatınızı yeniden yapılandıracaksınız.
İlişkiler: Ev ve aile hayatıyla ilgili duygusal olaylar, mart ayında size bazı kararlar aldırtabilir. Evliyseniz ayrılmaya karar verebilirsiniz. Mayıs ayında ani gelişecek aşk ilişkilerine hazırlıklı olun. Ev ve ailenizle ilgili problemler Temmuz sonunda karşınıza çıkacak. Ağustos ayında ikili ilişkinizle ilgili şanslı bir dönem sizi bekliyor. Kasım'da yeni bir aşk kapınızı çalabilir veya var olan sevginizde çok güzel günler geçirebilirsiniz. Aralık ayı aşk konusunda güzel geçecek.

YENGEÇ
Yengeçler bu yıl çalışmalarının karşılığını alacak. İş hayatında daha iyi bir pozisyona geçme, terfi gibi müjdelerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızda tedavi ve var olan hastalıklardan kurtulmak için çok iyi bir yıl. Eylülde yakın çevreyle ilgili problemleriniz ve iletişimde güçlükler oluşabilir. Cesaretsizlik ve depresyona karşı dikkatli olun.
İlişkiler: Kendinizi çok güçlü hissedebilir, savaşan taraflarınızı ortaya koyabilirsiniz. Aman kavgalara dikkat! Şubat ayında uzun zamandır görmediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Temmuzda duygusal paylaşımlarınız azalacak. Ekimde aşkta kendinizi ifade etmeye karşı aşırı özen gösterin. Geçmiş aşk ilişkileri çözüme ulaşmamışsa, yeniden gündeme gelecek. Akraba ilişkilerine dikkat.

ASLAN
Bu yıl kendinizi ortaya koyacak ve ön plana çıkacaksınız. Yeni aşk ilişkileri gündeme gelecek. Kumarda şansınız yüksek. Eylül'de finansal anlamda güvensiz hissedeceksiniz. Bu yüzden çok çalışacaksınız. Korku ve güvensizliğe paye verirseniz, psikolojiniz bozulabilir. Bu dönem ekonomik olmalsınız.
İlişkiler: Ocak ayında ikili ilişkiler açısından şanslı bir dönemdesiniz. Nisan ayında aşk hayatınızda tutkunun peşinden gidebilirsiniz.Yabancı kültürden farklı insanlarla ilişkileriniz oluşabilir. Aşk ilişkiniz mayıs ayında sizi zorlayabilir. Temmuz'da kendinizle ilgili önemli sorumluluklar almak isterken, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını düşünebilir, ayrılık yaşayabilirsiniz. Eylül ayında ilişkiniz yine testten geçecek. Esnek davranmazsanız yeniden kopuş olabilir. Kasımda önemli kararlar almayın. Aralıkta aşk, yaratıcılık ve çocuklar ön planda.

BAŞAK
Şekle ve detaylara takılı kalan Başaklar, bu yıl barış ve güven arayışı içinde olacak. Yeni bir ev veya arazi satın almak, evinizi yeniden dekore ettirmek uğraşacağınız konuların başında. Ailenizden gereken desteği göreceksiniz. Bu dönem 'bir yere ait olma' isteği ağır basacak ve kendi ailenizi kurmak isteyeceksiniz. Eylülde içsel gelişim için yeni bir başlangıç yapacaksınız. Hayatınızda değeri olmayanlar gidecek. Sorumluluklarınız ağır olacak, yapabilecekleriniz ise harika. Kim olduğunuzu bulun!
İlişkiler: Ocak'ta iş yerinden biriyle aşk yaşamanız mümkün. Ama iki aşk arasında kalabilirsiniz. Martta arkadaşlıklarınızı test edecek ya da onların sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Bekar Başaklar ilişkiler konusunda yeni bir döneme girecek. Nisan ayında aşkta mücadeleci bir dönem gibi görünüyor. Temmuz aşkla ilgili kritik bir zaman, ani kararlar vermeyin. Ağustosta ayrılma kararı alabilirsiniz. Aralıkta aşk ve eğlence hayatınız aktif.

TERAZİ
Yeni yılda iletişiminiz mükemmel. Seyahat etme isteğiniz artıyor. Zihniniz ve bilinciniz çok iyi çalışacak. Akraba ve kardeşlerden maddi, manevi destek göreceksiniz. Hayatınızdaki öncelikler değişiyor. Bu değişim sizde çaresizlik ve suçluluk yaratsa da etrafı iyi gözlemleyip, her türlü olguyu farketmelisiniz.Yeni projelere başlamak bu dönem uygun değil.
İlişkiler: Aşkta entelektüel insanlardan etkileneceksiniz. Şubat sonunda popülariteniz artacak. Var olan ilişkilerde tazelenme olacak. 20 Nisana kadar sosyal açıdan parlak döneminiz devam edecek. İş yerinizden bir insanla aşk yaşamanız mümkün. Mayısta, bekârsanız birçok fırsat yakalayacaksınız. Haziranda seks ve tutku ön planda olacak. Temmuzda size zarar veren ilişkilerden kopma görülüyor. Eylül'de aşkta zorlukların üstesinden geleceksiniz. Kasımda sevdiğiniz insanla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Aralıkta aşkla ilgili ani kararlar vermeyin.

AKREP
Şüphe mekanizmasını hayatlarının her evresinde çalıştıran Akrepler, bu yıl para kazanmak ve varlık elde etmekle ilgili kaynaklarını geliştirecekler. Jüpiter bu konuda size oldukça cömert davranacak. Ancak işlemeyen planları gözden geçirip, değiştirmeniz gerekebilir. Sosyal statünüzü yüksek gösteren şeylere ilgi duyacaksınız. Eylülden itibaren bir gruba dahil olma fikri size daha cazip gelebilir. Takım çalışmasına hazır olmalısınız. İdeallerinizin ne kadar arkasında durduğunuza dair test edileceksiniz.
İlişkiler: Ocak ayının sonunda aşk hayatınız canlanacak. Varolan ilişkiniz ise sadakatle test edilecek. Martta ilişkiniz ya devam edecek, ya bitecek. Mayısta işyerinde aşk fırsatlarınız olacak. Mevcut ilişkiler de iyiye doğru ilerleyecek. Temmuz'da ise aşk hayatınız karışacak. Ama karar vermeyin. Eylü'de önünüzü görmeye başlayacaksınız. Aralıkta aşkınızda istikrarı ve mutluluğu sağlayacaksınız.

YAY
Dünyanın anlamını herkesten daha çok çözmek ve anlamak isteyen Yay'lar; bu yıl kişisel hayat gelişiminizde çok önemli bir yıl. Birey olarak ne olduğunuzu keşfe çıkacaksınız. Çocuksu hareketler ve huylarınız geride kalırken, ilişkilerden yarar sağlamanız, yeni şeyler öğrenmek ve kazanmak için hayat size bol bol şans sunacak. Eylülde burç değiştirecek olan Satürn, kariyer evinizde gitmeye başlayacak. Eğer koşulları iyi değerlendirmiş ve iyi hazılanmışsanız, bol ödüllü bir yıl sizi bekliyor.
İlişkiler: Ocakta aşk iletişiminiz güçlü. Şubat problemli ama bir sonraki ay bu problemler düzeliyor. Nisan'da aileniz ön planda olacak. Mayısta özel ve farklı bir insanla aşk yaşamanız mümkün. Evliler kendilerini dışarıya atabilir. Ağustosta tartışmalardan uzak durmalısınız. Aldatmaya meyillisiniz! Ekimde ilişkilerde sosyallik ve arkadaşlık hakim. Kasımda beklediğiniz aşkla karşılaşacaksınız. Aralıkta her şey istediğiniz gibi...

OĞLAK
Oğlaklar bu yıl kendileriyle ilgili çok şey öğrenecek. İnsanlara yardım etme olgunuz ön planda olacak. Hayatı nihayet anlayacaksınız, korkularınız sona eriyor. Eylülde hayata bakış açınız sağlamlaşacak. Ama 'her şeyi ben biliyorum' hissi size kaybettirebilir. Din, metafizik ve felsefe konularına ilginiz bu dönemden itibaren artıyor.
İlişkiler: Ocakta bireyselliğiniz ön planda olacak. Şubatta taşınabilir, dekorasyon veya tadilat yaptırabilirsiniz. Nisanın sonuna doğru aşkı eğlence yerlerinde arayabilirsiniz. Mevcut aşkınızda neşe ve mutluluk var. Mayısta aileniz ve arkadaşlarınızla sürtüşmeler yaşayacaksınız. Haziranda aşkla ilgili önemli kararlar alıp yola devam etmelisiniz. Temmuz, ilişkinizde bir yenilenme sürecinin olması gerektiğini söylüyor. Ağustosta aşkınız tutulmayla birlikte test edilecek. Eylül bekârlar için aktif bir dönem, Ekim'de mevcut ilişkilerde tartışma ve sürtüşmelere dikkat.

KOVA
Beklentiler ve dilekleriniz hayatınızda önemli bir rol oynamaya başlıyor. Bu dönem yalnız olma zamanı değil. Bir sürü insanla olmaya ve onlardan öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu zaman diliminde edinilen arkadaşlıklar zaman geçtikçe değer kazanacak. Eylülde finans ve başkalarının kaynaklarına odaklanacaksınız. Hayatınızda büyük değişimler yaşanacak. Ölümle yüzleşme ve ölüm olgusu bu dönemin özellikleri.
İlişkiler: İlk aylarda kendinizi yeteri kadar ifade edemeyeceksiniz. Nisanda yakın çevrede aşk fırsatları doğacak. Mayısta bekârlar eğlenceli aşk ilişkilerine hazır olmalı. Haziran'da ise yoğun aşk var; birçok gönül macerası yaşayacaksınız. Temmuzda romantizm sizi uçuracak. Ağustosta ev, aile, eğitim ve seyahatlerle ilgili aksilikler oluşabilir. Başladığınız bir ilişki varsa hemen evlilik kararı almayın. Kasımda maddi anlaşmazlıklardan dolayı sevdiğinizle aranız açılabilir. Aralıkta evliliğe adım atabilirsiniz.

BALIK
Kariyer, sosyal statü, şöhret bu yıl ilginizin yöneleceği alanlar. Ama kariyeriniz adına, despot ve kibirli davranırsanız, problemler yaşayabilirsiniz. İşinizde terfi alıp kendinize olan güveniniz aşırı artabilir, sakın bu tuzaklara düşmeyin! Eylülde ilişkileriniz test edilecek, fazla önemsediğiniz ilişkileriniz sona erebilir. En iyi evlilik ve ilişkiler dahi bu rüzgârı hissedecekler. Neyi yapıp, neyi yapamayacağınızı iyi anlamalısınız.
İlişkiler: Bekârlar için ocak aşkı bulacakları bir ay. Şubatta süregelen ilişkiniz varsa, karışıklıklara hazır olun. Marttaki tutulma ilişkinizi test edecek. Mayısta aşkta hızlı değişimler var. Varolan ilişkiler yara alabilir. Haziranda aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Eğlenceye düşkünlüğünüz artacak. Temmuzda aşkta mutluluk var. İnançlar, eğitim, aşk ve çocuk evinizde değişimler yaşanacak. Eylülde ilişkinizde zor zamanlar sizi bekliyor. Aralıkta gerçek aşk ortaya çıkacak, mutlusunuz.
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Kimler geldi, neler geçti
 'Evliliğe helvası yenmiş kurum diyenler şeytandır'
 'Noel Baba kedime mama getir'
 Ekrana 'hop' meteor yağdı
 Nobel'li Türkiye'yi şimdi neler bekliyor?
 Bu köydeki herkes zengin
 Türk sinemasının patlama yaptığı 2006
 2006'da satranç dünyasında neler oldu?
 2007'nin tekno yıldızları!
 Yakışıklılığı İtalyan dedesinden miras
 'Tigana'nın prensi olsam beni oyundan çıkarmazdı'
 'Çocuğuma yaratık gibi bakıyorlardı'
 Çırpınıyor Karadeniz...
 Bu kızlar okumak istiyor
 Yeşilçam'ın bahtsız kadınına yeni makyaj
 Saray halıları depolardan çıktı
 'Umutsuz ev kadınları'nın kişilikli yemek tarifleri
 Ful makyaj, kırmızı don, avize küpeler ve jartiyer
 Dünyadaki en kuvvetli satranç seyircisi kim?
    Pazar Sabah Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
'Hocam ben size Moliere'den bir bölüm...
ATİLLA DORSAY
Türk sinemasının patlama yaptığı 2006
Bu yıl Türk...
Hem oturaklı hem sportif
Hem oturaklı hem sportif
Koltuklar falan akla ziyan. Öyle çok ayarı var ki, koltuktan çok...
80'lerle dans edip Londra'ya gideceğiz
80'lerle dans edip Londra'ya gideceğiz
Mesleği dolayısıyla sürekli seyahat halinde olan Number One TV'nin...
2007 için en 7 seks önerisi
Psikiyatrist, aile sağlığı ve evlilik uzmanları gibi, cinsellik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.