kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Karnı zil çalanlara
Karnı zil çalanlara

Yeni çıkan ürünler, en sağlıklı besinler ve gözde mekânlar... Yeme içme dünyasındaki yenilikleri sizler için sayfalarımıza taşıdık
En dost ekmekler
Doygun Gıda, sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için iki yeni ekmek piyasaya sundu; Dost Ekmek ve Hayati Ekmek. Doygun Gıda'nın, gelişmiş ülkelerdeki ekmek türlerini inceleyerek ürettiği Dost Ekmek, beyaz ekmeğin lezzeti ile kepekli ekmeğin sağlığını bir araya getiriyor. Hayati Ekmek ise, kalp sağlığı ve kolesterol açısından sağladığı faydalarla sağlıklı beslenmenin önemli bir parçasını oluşturuyor.

İster sıcak ister soğuk
Havaların yavaş yavaş serinlemeye başladığı bu günlerde güzel bir sohbeti sıcak bir cappucino ile tatlandırmak istiyorsanız, Gloria Jean's Coffees'lerden birine uğrayabilirsiniz. Espresso ve ipeksi kıvamda süt ve süt köpüğünden oluşan cappuccino, bu kışın favori içecekleri arasında.

Deniz ürünleri kokteyli
Deniz ürünlerini seven ama evde yapmakta güçlük çekenler, Pınar Kokteyl Deniz Ürünleri'ni tercih edebilirler. Bu pratik ürünün hazırlanması çok kolay. Paketi açıp, ürünü çözdürmek ve yağ ile limon eklemek yeterli. Ağırlıklı olarak ahtapot ve karidesten oluşan Pınar Kokteyl Deniz ürünleri kalamar, iç midye, yeşil zeytin ve biberle zenginleştirilmiş.

Tarihi atmosferde balık keyfi
Balık ve deniz ürünleri tutkunlarının rağbet ettikleri mekânlardan biri olan Yeşilköy Balıkçısı, bol meze çeşitleriyle değişik tatlarla buluşmanızı sağlıyor. Tarihi atmosferiyle dikkat çeken mekân, taze ürünleri ve canlı müzik eşliğindeki eğlencesiyle özel geceleriniz için tercih edilebilir. Kişi başı fiyatlar, 70 ile 100 YTL arasında değişiyor.
Tel: (0212) 573 67 89

Doğal karadut suyu çıktı
Elite Naturel, Organik Naturel Karadut Meyve Suyu'nu piyasaya sundu. Karadut meyvesi "Anthocyanins" adı verilen çok güçlü bir antioksidan içeriyor. Bu güçlü antioksidanlar serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde kalbi koruyucu ve yaşlanmayı geciktirici etkisi bulunuyor.

Çeşit çeşit reçeller ve helvalar
Baklava denince ilk akla gelen adreslerden biri olan Güllüoğlu, Lalin markalı helva ve reçelleri piyasaya sundu. Lalin ürün gurubu içerisinde 18 çeşit helva, 10 çeşit ekstra geleneksel reçel ve tahin pekmez bulunuyor. Helvaların, sade, antep fıstıklı, kakaolu, cappuccinolu, bademli; reçellerin ise güllü, vişneli, çilekli, kayısılı, ahududulu ve ayvalı çeşitleri bulunuyor.

Çift katlı lezzet kapınızda
Domino's Pizza'nın iki katlı dublex pizzası, lezzeti ve farklı hazırlanış tarzıyla büyük ilgi görüyor. İki kat ince çıtır pizza hamurunun arasına boydan boya cheddar peyniri koyularak hazırlanan 'Dublex Pizza'ları siz de deneyebilirsiniz. Pizzanızı dublex istiyorsanız orta boy pizza için 3 YTL, büyük boy pizza için ise yalnızca 4 YTL fark ödemeniz yeterli. Dublex Pizza'yı denemek için bulunduğunuz yere en yakın Domino's Pizza şubesinin telefon numarasını www.dominos.com.tr adresinden öğrenebilir veya www.yemeksepeti.com sitesinden online sipariş verebilirsiniz.

Sanat eseri pastalar
Özel tasarım pastalarıyla tanınan Coccolat, pastalarını yepyeni bir teknikle süslüyor. Tıpkı cam üfleme sanatı gibi şeker üfleme yöntemi kullanılarak, doku olarak değil ama form olarak gerçeğe çok yakın meyveler elde ediliyor. Ayrıca şeker çekme yöntemiyle ise dev fiyonklar, başta gül olmak üzere çeşitli çiçekler, yapraklar ve sıradışı figürler yapılıyor. Tel : (0212) 261 38 41-42
DİĞER YAŞAM HABERLERİ
 Çocuk gözünden 9 bin yıllık tarih
 Aydın'ı aydınlatıyorlar
 Son trend: İstanbul
 Sorun, söyleyelim
 Yılbaşı ağacına dönüşmeyin
 En zoru için bile 45 dakika yeter
 Siz komşunuzu hâlâ bardakla mı dinliyorsunuz?
 2006'nın en kötüleri
 Bunları seviyoruz...
 Ayaklar önemli hastalıkların habercisi
 Dalgalar onlara vız geldi
 Hindi alışverişinin Kare As'ı
 Yemek için yaşayanlara...
 Banyonuz tam takım olsun
 Kitabını CD'ye oku göremeyenler dinlesin
 Altın Oda'nın saraylı havası
 Kadınlar da gün yapıyor
 Yeni sezonun gözdeleri
 Romantizm alev alsın
    Yazarlar
    Alışveriş
  » Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Kameraları kırınca kaydetmez sandılar
Kameraları kırınca kaydetmez sandılar
Bir işyerine soygun için giren üç kişi kazmayla iki güvenlik...
Ashley için hayat altı yaşında durdu
Beyin hastalığı yüzünden yarı ölü haldeki ABD'li Ashley'nin ailesi,...
CIA yöneticileri bile Türkiye'ye ava geliyor
Pepe, av tutkunu yabancıların Türkiye'de tanesi 50 bin dolara yaban...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.