kapat
   
04 Ocak 2007 Perşembe
 
SABAH Gazetesi
 
Servislerimiz
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Trabzonspor'da Yattara korkuttu

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahim Yattara, bugünkü idmanda Ufukhan ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlandı. İlk tedavisi saha içerisinde yapılan Yattara'nın sakatlığının şuan için önemli olmadığı belirtildi.

Trabzonspor, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni kamp yeri olan Adora Otel'de çalışmalarını sürdüren Bordo-mavili ekip, bu sabah sağanak yağmur altında çalıştı. Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya, sakatlığı bulunan Hasan Üçüncü ve Murat Ocak katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Çağdaş Atan ile Mustafa Keçeli ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Bir süre kondisyon çalışması yapan Bordo-mavili ekip, daha sonra çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın da yer aldığı kırmızı takımla sarı takım arasındaki maç kıran kırana geçti. Yaklaşık 1 saat süren maçı Ziya Doğan'ın takımı kaybetti. Sarı takım aldığı galibiyetin sevincini bası mensuplarıyla paylaştı. Karşılaşmayı kaybeden kırmızı takım ise ekstra olarak yaklaşık 10 dakika ceza çalışması yaptı. Doğan, ayrıca çift kale maçta hata yapan Umut Bulut, Yattara ve Feridun'a da saha turu cezası verdi.

YATTARA'NIN
SAKATLIĞI KORKUTTU

Ligin ilk yarısının 4. haftasında oynanan Denizlispor maçında sakatlanan ve sahalardan uzun süre ayrı kalan İbrahim Yattara'nın bugünkü idmanda yeniden sakatlanması teknik heyetin yüreğini ağzına getirdi. Çift kale maçın son bölümlerinde İbrahim Yattara, Ufukhan Bayraktar'ın sert müdahelesiyle yere yığıldı. Doktorlar, pozisyon sonrası Yattara'ya müdahale etti. Çalışmaya devam edemeyen Yattara, kulüp görevlisinin sırtında idmanı yarıda bırakarak otele götürüldü. İkinci yarıda en çok güvendiği isimlerden biri olan Gineli oyuncunun sakatlandığı gören Ziya Doğan ise hemen olay yerine geldi ve bu futbolcunun durumuyla yakından ilgilendi. İlk tespitlere göre Yattara'nın sakatlığının çok ciddi olmadığı, bu konudaki son durumun ise yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı açıklandı.

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Yattara ve diğer sakat oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu. Çağdaş Atan, Murat Ocak ve Mustafa Keçeli'nin aşıl tendonunda sorun olduğunu ve bu durumun tedavi süreciyle giderilmeye çalışıldığını ifade eden Güney, "Bu futbolcuların bir kaç gün içerisinde takımla çalışmalara başlayacağını düşünüyoruz. Hasan Üçüncü iki taraflı olarak fıtık ameliyatı olmuştu. Şuanda havuzda tedevisi sürüyor. 4-5 gün içerisinde düz koşulara ikinci haftadan sonra takımla çalışmalara başlayacak. Bu sakatlıklar arasında en son takıma katılacak isim olarak Hasan Ücüncü görülüyor." diye konuştu.

Güney, bugünkü çalışmada sakatlanan Yattara'nın sakatlığıyla ilgili de şöyle konuştu: "Ayak bileğine darbe aldı. Burkulma, şişlik yada bir kırık tespit edilemedi. Gün içerisinde yapılacak tedavilerinden ardından bu futbolcunun son durumu daha netleşecek. Ayrıca devre arasında gözlerinden ameliyat ola Ferhat Çökmüş'ün bir gözünde hala bulanıklık var. Bu futbolcunun sorununu da maçların başlamısıyla giderileceğini düşünüyoruz."

BASIN MENSUPLARI İDMANI YAĞMUR ALTINDA TAKİP ETTİ

Adora Otel'in sahasında bugün yapılan çalışmayı basın mensupları sağanak yağış altında takip etmek zorunda kaldı. Basın mensuplarının, yağmurdan korunmak için karşı tarafta bulunan kulübelere gitme isteği Ziya Doğan tarafından önce reddedildi, daha sonra ise kabul edildi. Basın mensupları da Ziya Doğan'ın imalı söylemleri karşısında karşı tarafta bulunan kulübeye gitmeyerek yaklaşık 1.5 saat süren idmanı bazen yağmur altında, bazen şemsiyeleri bazen de ağaçların altında takip etti.

Öte yandan Bordo-mavili ekip Antalya'da ilk hazırlık maçını Belçika 1. Lig takımlarından St Truiden ile 7 Ocak'da yapacak.

(CHA)

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 "Appiah bir yere gitmiyor"
 PSV Eindhoven Fatih Akyel'e talip
 G.Saraylı futbolcular laktak testinden geçti
 Eller Trabzon'a geliyor
 F.Bahçe ilk yarıda 69 gol attı
 Ribery İngiltere veya İspanya'ya gitmek istiyor
 "Ali Bilgin Antalyaspor'da devam edecek"
 "Semih'in davranışı fair play değildi"
 Trabzonspor Szymkowiak'ın avukatına yazı gönderdi
 2007 yılının spor takvimi
 Denizlispor'da Kulaksızoğlu dönemi
 Paris'te "Kar Rüyası"
 Mehmet Okur 21 sayı attı
 Hardenne Avustralya Açık'a katılmayacak
 Fener'i bırakan üzülür
 Yeni yıl yeni start
 Hamit geliyor!
 Ceza çıkarsa Ada'da durmam
 Kepa'ya 2 milyon €
 Szymkowiak için sıkı pazarlık
 Mucizeye 4 kaldı
 Kiki Musampa bugün geliyor
 Philedelphia'dan Iverson'a darbe
 Sokağa çıkamazlar
 Sharapova iş dünyasında da zirveye yürüyor
 Günün içinden
VEDAT BAYRAM
Beşiktaş kongresi
Kongre zamanı spor kulüplerimizde iki...
CHP'li vekil Büyükcengiz kemer takmadığı için öldü
CHP'li vekil Büyükcengiz kemer takmadığı için öldü
Seçmenleriyle bayramlaşmaya giden Vekil Büyükcengiz'in içinde...
Eski bakan Mustafa Taşar kaza kurbanı
Eski bakan Mustafa Taşar kaza kurbanı
Askerliğini Burdur'da yapan oğullarını ziyaretten dönen eski Bakan...
Genç sevgili benim için sürpriz oldu
Genç sevgili benim için sürpriz oldu
Amerikalı oyuncu Demi Moore kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Ashton...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu